Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

ogqozo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda trochę, bo liczyłem na Meksyk. Ale Holandia widać lubi frajerzyć, więc jest szansa że Kostaryka ich pojedzie. Przynajmniej beka większa będzie... :)

Opublikowano

Ależ końcówka, ale widać było że Meksyk z każdą minutą siada i pewnie jakby był dogrywka wynik był by podobny.

Co ta Holandia bez tego Robbena by zrobiła :P

Opublikowano

Jako Europejczyk fan Bayernu byłem za Holandia ale z przebiegu meczu szkoda mi Meksyku. Wspomnienia wróciły finał LM manchester Bayern mniej więcej w tych samych minutach manu pograzylo monachijczykow

Opublikowano

Beka z Meksykańców, po prowadzeniu cofnęli się do tyłu i oddali pole gry Holandii. Robben kolejny genialny występ i udowadnia, że jest najlepszym graczem turnieju, wraz z Rodriguezem. Świetnie też grał Kuyt.  Do Van Gaala można mieć pretensje, że jego taktyczne ustawienie z Robbenem w ataku było beznadziejne, Holandia wtedy nie potrafiła stwarzać sobie sytuacji podbramkowych. Potem poszedł na skrzydło i od razu wyglądało to znacznie lepiej.

Opublikowano

Meksyk przyfarcił jedną bramkę, a potem guwno grali i próbowali się bronić. Holandia przez całą drugą połowę konsekwentnie grała swoje i w końcu sfinalizowali to, na co zasłużyli.

Opublikowano

Mój kupon też uratowany w doliczonym czasie, uff, jak sędzia dyktował karnego to na kolanach po dywanie jechałem, trochę piecze ale chuy z tym xD

Opublikowano (edytowane)

Zabrakło 5 minut żebym znał się na piłce :(

Żebyście to widzieli na żywo, przed meczem mówiłem koledze, że jak zagra Sneijder i inni środkowi pomocnicy a nie Depay, to będzie absurdalna decyzja i Holandia nie wygra, później cały mecz powtarzanie, że Sneijder znowu jest bezużyteczny... bo jest... bo był...

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

Bycie sensacją turnieju się skończyło, Grecja ma przewagę.

Kiedyś ludzie będą patrzeć, że Grecja doszła do ćwierćfinału i mówić: "taki wynik nie przychodzi bez dobrej gry, chciałbym żeby Polska tak "słabo grała"".

Opublikowano

Dobrze że jakąś ładną pannę która kibicuje Kostaryce pokazali na koniec pierwszej połowy, jak na razie jedyny barwny moment tego meczu.