Opublikowano 29 czerwca 201410 l Szkoda trochę, bo liczyłem na Meksyk. Ale Holandia widać lubi frajerzyć, więc jest szansa że Kostaryka ich pojedzie. Przynajmniej beka większa będzie...
Opublikowano 29 czerwca 201410 l JEST JEST JEST. Ależ się ciesz. Meksyk gra w tym turnieju świetnie i obie drużyny zasługują na dalszą grę ale jednak wolę oglądać pomarańczowych
Opublikowano 29 czerwca 201410 l Smutłem. Snajder pedale trzeba było już do końca w dziupli siedzieć.
Opublikowano 29 czerwca 201410 l Niech Meksykance dalej przycinają ogródki amerykanom a nie graja w piłke całe szczescie ADIOS! Edytowane 29 czerwca 201410 l przez Codename
Opublikowano 29 czerwca 201410 l Lol, nie widzę powodu dla którego Meksyk miałby wygrać a Holandia nie. Skąd to zdziwienie?
Opublikowano 29 czerwca 201410 l Ależ końcówka, ale widać było że Meksyk z każdą minutą siada i pewnie jakby był dogrywka wynik był by podobny. Co ta Holandia bez tego Robbena by zrobiła
Opublikowano 29 czerwca 201410 l Jako Europejczyk fan Bayernu byłem za Holandia ale z przebiegu meczu szkoda mi Meksyku. Wspomnienia wróciły finał LM manchester Bayern mniej więcej w tych samych minutach manu pograzylo monachijczykow
Opublikowano 29 czerwca 201410 l Beka z Meksykańców, po prowadzeniu cofnęli się do tyłu i oddali pole gry Holandii. Robben kolejny genialny występ i udowadnia, że jest najlepszym graczem turnieju, wraz z Rodriguezem. Świetnie też grał Kuyt. Do Van Gaala można mieć pretensje, że jego taktyczne ustawienie z Robbenem w ataku było beznadziejne, Holandia wtedy nie potrafiła stwarzać sobie sytuacji podbramkowych. Potem poszedł na skrzydło i od razu wyglądało to znacznie lepiej.
Opublikowano 29 czerwca 201410 l Meksyk przyfarcił jedną bramkę, a potem guwno grali i próbowali się bronić. Holandia przez całą drugą połowę konsekwentnie grała swoje i w końcu sfinalizowali to, na co zasłużyli.
Opublikowano 29 czerwca 201410 l Mój kupon też uratowany w doliczonym czasie, uff, jak sędzia dyktował karnego to na kolanach po dywanie jechałem, trochę piecze ale chuy z tym xD
Opublikowano 29 czerwca 201410 l Mój kupon też uratowany w doliczonym czasie, uff, jak sędzia dyktował karnego to na kolanach po dywanie jechałem, trochę piecze ale chuy z tym xD
Opublikowano 29 czerwca 201410 l Autor Zabrakło 5 minut żebym znał się na piłce Żebyście to widzieli na żywo, przed meczem mówiłem koledze, że jak zagra Sneijder i inni środkowi pomocnicy a nie Depay, to będzie absurdalna decyzja i Holandia nie wygra, później cały mecz powtarzanie, że Sneijder znowu jest bezużyteczny... bo jest... bo był... Edytowane 29 czerwca 201410 l przez ogqozo
Opublikowano 29 czerwca 201410 l Też liczyłem na Meksyk, byłem niemal pewien że wygrają. Tak samo z Kostaryką, ale póki co jest nudno jak flaki z olejem...
Opublikowano 29 czerwca 201410 l Autor Bycie sensacją turnieju się skończyło, Grecja ma przewagę. Kiedyś ludzie będą patrzeć, że Grecja doszła do ćwierćfinału i mówić: "taki wynik nie przychodzi bez dobrej gry, chciałbym żeby Polska tak "słabo grała"".
Opublikowano 29 czerwca 201410 l Oglądanie w knajpie meczu Holandia - Meksyk kiedy jako jedyny jesteś za pomarańczowymi a reszta za Meksykiem GOTY. :-D
Opublikowano 29 czerwca 201410 l Dobrze że jakąś ładną pannę która kibicuje Kostaryce pokazali na koniec pierwszej połowy, jak na razie jedyny barwny moment tego meczu.