Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

Opublikowano

No kto by pomyślał, że do czasu strzelania pierwszego gola przez dojczów może być całkiem ciekawie.

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 186,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano

Do czasu wejścia Podolskiego i Klose Algieria ma jeszcze szansę coś zdziałać ;)

Opublikowano

Poldi kontuzjowany. Raczej nie zagra. Klose po pauzie wejdzie na 100%

Opublikowano

Doobry mecz, jednak trzeba będzie oglądać do końca, a pobudka o 4:55 :/

Opublikowano

a dzis caly dzien w studiu nasza wspaniala stara mysl szkoleniowa trenerska czyli pan nie wiem co mowie piechniczek, ktory oczywiscie zatrzymal sie jak kazdy polski trener na systemie i porzadku swiata z 74 i 82 roku ubieglego wieku

Opublikowano

Czarny kuń ładnie .

Opublikowano

Niech wygra Algieria, Niemcy momentami grają jakby pierwszy raz na boisko weszli.

Opublikowano

co ta algeria gra!!!!!!!!!!!!

ale znajac zycie 90min rykoszet po trzech pilkarzach, pilka odbija sie od skrzydel przelatujacej muchy, ociera sie od slupka i 1-0 niemcy :/

Opublikowano

Już bez przesady, ładnie Niemcy grają w drugiej połowie, aż dziwne, że nic jeszcze nie wpadło. Piękny mecz.

Opublikowano

Ufff, nie krakajcie  :starwars:

Opublikowano

Bramkarze niszczą system na tym mundialu

Opublikowano

beka z tego wolnego xD co te szkopy :D

ps. szarańcza jest mniej komiczna :)

Edytowane przez ofsajd

Opublikowano

rozyebał mnie wolny niemców xDD

Opublikowano
vCmQqdQ.jpg
Opublikowano

Niemiaszki zaraz zes raja sie w gacie , a Loewowi to chyba pojdzie dwoma miejscami. Jacys spieci sa hehe

Blagam Algierio, wypyerdol ich do domu :*