Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 185,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano

"Cwane zwierzęta z Algierii..." hahahahahahaha, pro koment.

Opublikowano

widać w przerwie lisy pustyni nastawieni bojowo na dogrywke

Opublikowano

Piękna bramka :)

Opublikowano

Shirley trochę niechcący.

Opublikowano

Szkoda:(

Opublikowano

(pipi)a ile trzeba było czekać!!!!! Papa Persowie [*] Pisze poprawnie bo ostatnio dostawalem PMki po nazwaniu Persow Arabusami

Opublikowano

Czyli Niemcy zagrają z Francuzami. Co to będzie za mecz!

Opublikowano

Czyli Niemcy zagrają z Francuzami. Co to będzie za mecz!

Polacy też zagraja z niemcami  w eliminacjach ME i juz teraz oddźwięk jest taki ,że nic nie możemy . :P

Edytowane przez Darude

Opublikowano
  • Autor

Wymiana podań u Niemców to jakaś masakra, pięknie się to ogląda, ale mocno brakuje im wykończenia.

Taka jest dziś taktyka Algierii, żeby pozwalać im na wymianę podań, a nie na wykończenie. Zresztą to na nich dobra taktyka i trzeci mecz z rzędu wydaje się, że solidna ekipa tym Niemców wykończy i mój typ na Francję na pewno dziś podtrzymany (chociaż ile można powiedzieć o Niemcach po meczu bez Hummelsa?).

W ostatnich meczach czasami trudno uwierzyć, co robi Loew z tą ekipą. Pomieszane klocki z różnych systemów atakowania i bronienia. Nawet strzelając gola na 2-0 wyglądają dość nieporadnie. Nie czaję, jaki miał być założony efekt. Okej, wygrać mecz. Zobaczymy, jak z tym będzie.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Ale końcówka - norma 3 goli wyrobiona :D

Opublikowano

No szacunekczek dla piaskomurzynów. Chyba nikt nie wierzył, że aż tak się postawią.

Opublikowano

Wielkie brawa dla Algierii, niewiele im zabrakło żeby wyrównać. No i przeogromne brawa dla ich bramkarza, kolo był niesamowity.

Opublikowano

Niewiele brakowało bo Niemcy już odpuścili przy drugim golu. Niemcy byli bezsprzecznie lepsi. Algieria też dała do pieca.