Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Wczoraj siedmiu piłkarzy miało mniej lub bardziej poważne objawy grypy. Kwestia prawdopodobnie tego, że w którymś pomieszczeniu po drodze mieli zbyt skrajną temperaturę. Jak widać większość jest gotowa do gry, ale może to zrobi ostatecznie jakąś różnicę.

Edytowane przez ogqozo

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 187,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano

Klose ma na ochraniaczu naklejkę z Tsubasą. Francja nie żyje.

Edytowane przez Tokar

Opublikowano

Coś koguty słabo :/

Opublikowano

Tvp online jaka paraolimpiada. Nie umieja transmisji puscic przez internet...

Opublikowano

Cios w beztelewizorowych hipsterów.

Francja kompletnie bezradna, poziom emocji poniżej linii krytycznej, ziewanie in 3,2,1...

Opublikowano
  • Autor

Jezus Maria, Benzemie jak piłka spadnie pod nogi 5 metrów od bramki to się zastanawia. Który to już raz?

Niemcy wygrywają fizycznie, zdarzają się ładne kopnięcia z obu stron sporadycznie, ale Niemcy lepiej walczą o piłkę i mają te kopnięcia nieco bliżej bramki. Mimo to konkretnych okazji mieli tyle co tego rożnego. Dodatkowo chyba faktycznie są chorzy, bo padają na murawę od podmuchu wiatru, wyjątkowo słabo to dziś wygląda z ich strony.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

i niemcy w polfinale bo jak rzekl szpak - "koniec drugiej polowy"

Opublikowano

Tvp online jaka paraolimpiada. Nie umieja transmisji puscic przez internet...

Czyli? ja oglądam i wszystko śmiga idealnie.

Opublikowano

szpakowski poziom szamba, jaka stacja tacy komentatorzy

Opublikowano

Francuzi jak śnięta ryba. Jakby wykorzystali, że Niemcy mają tak wysoko obronę ustawioną, to już by wklepali ze dwie bramki.

Opublikowano

Benzyna w pełnej krasie, jak ja typa nie cierpię, niech już wejdzie ten Żiru albo Platini ktokolwiek za tego łba. A Realowi życzę Falcao i święty spokój.

Opublikowano

Benzyna coś yebnie  jeszcze - wierzę.

Opublikowano

mam nadzieje że na mś 2018 canal+ wykupi prawa do transmisji

Opublikowano

Niemcy za koleżeńscy są w tych akcjach pod bramką.

Opublikowano

mam nadzieje że na mś 2018 canal+ wykupi prawa do transmisji

Nie ma takiej opcji. Zbyt duży hajs z tego idzie.

"Mały Głód" Özil się chyba wypalił albo mu słońce szkodzi bo nic, a nic go nie widać na boisku.

Edytowane przez Farmer.

Opublikowano

Benzyna strzel coś bo będzie po 7 złotych :/

Opublikowano

Koscielny pewnie do dziś nie może odżałować, że nie skorzystał z propozycji pzpnu

Opublikowano
  • Autor

Desperacja powoli rusza, Francja już ciśnie tak że lepiej żeby wpadło, albo Niemcom wpadnie łatwa kontra. Szkoda żeby mecz się kończył po 90 minutach impasu i jednym stałym fragmencie.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

"koniec drugiej połowy"

"niedokładnie wybicie"

ech szpaku szpaku