Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

Opublikowano

Biovital i ginkofar już nie dają rady.

Granie na czas w dwudziestej minucie. Ostro.

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 187,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano
  • Autor

Messiego trzeba pięć razy kopnąć bez piłki pod rząd żeby upadł, ten koleś to ma balans.

Opublikowano

Szpakowskiego nie da się słuchać, co chwilę jakieś błędy, zacina się, no i mam wrażenie, że na każdym meczu gada to samo.. Chociaż przekręcanie nazwisk "goty" :)

MARADONA!!!!!!!!!

KU.RWA ZNOWU TO POWIEDZIAŁ, CO ZA GOŚĆ.

Edytowane przez Banny

Opublikowano

MARADONA XDDDDDDDDDDDDDDDDD co za nieudacznik

Opublikowano

maradona ............. najgorsze jest to ze na bank on bedzie komentowal final a laskowskiemu daja gora mecz o 3 miejsce

Opublikowano

Może w drugiej połowie Belgom uda się wejść z piłką do bramki...

Opublikowano

w drugiej połowie zagra wilmots i belgia wyrówna

Opublikowano

Maradona i Demiczelis xd

btw, mam autograf od szpaka, spotkałem go kiedyś w pociągu :D

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

Mielcarski to się nadaje do komentowania golfa może. Jak niezdarnie próbuje kryć te fuckupy Szpakowskiego to aż smutne. Jeszcze tylko Jońcy brakuje do kompletu.

Sabella jaka sierota, pewnie w szatni się gubi ;D

Edytowane przez Tokar

Opublikowano

Kiedyś nieźle komentowali, choć za Mielcarskiego wolałbym nawet Lubańskiego :P

Tylko Laskowski i Iwański.

Opublikowano

Ku*wa, nie zdążyłem na pierwszą połowę. Było coś ciekawego? Ktoś wyleciał z boiska?

Opublikowano

Nic, kolejny emocjonujący inaczej mecz. Tylko Di Maria zszedł, kontuzja.

Opublikowano

No to,że Maradona biega po boisku to już wiem. Szpakowski przypomina nagminnie i nie pozwala zapomnieć.

A Di Maria mocno poobijany? Będzie grał w przyszłym meczu?

Opublikowano

Messi, Messi, Messi, Messi, nie pomylę z Maradoną !, Messi xDDDD

Opublikowano
  • Autor

Było blisko, ale się nie udało. Dobry mecz obu ekip, niestety przyjęto tryb ostrożności. Znowu.

Opublikowano

No nareszcie po 24 latach Argentyna w najlepszej czwórce.

Edytowane przez Sep