Opublikowano 5 lipca 201410 l Biovital i ginkofar już nie dają rady. Granie na czas w dwudziestej minucie. Ostro.
Opublikowano 5 lipca 201410 l Autor Messiego trzeba pięć razy kopnąć bez piłki pod rząd żeby upadł, ten koleś to ma balans.
Opublikowano 5 lipca 201410 l Szpakowskiego nie da się słuchać, co chwilę jakieś błędy, zacina się, no i mam wrażenie, że na każdym meczu gada to samo.. Chociaż przekręcanie nazwisk "goty" MARADONA!!!!!!!!! KU.RWA ZNOWU TO POWIEDZIAŁ, CO ZA GOŚĆ. Edytowane 5 lipca 201410 l przez Banny
Opublikowano 5 lipca 201410 l maradona ............. najgorsze jest to ze na bank on bedzie komentowal final a laskowskiemu daja gora mecz o 3 miejsce
Opublikowano 5 lipca 201410 l Maradona i Demiczelis xd btw, mam autograf od szpaka, spotkałem go kiedyś w pociągu Edytowane 5 lipca 201410 l przez Cosmos
Opublikowano 5 lipca 201410 l Mielcarski to się nadaje do komentowania golfa może. Jak niezdarnie próbuje kryć te fuckupy Szpakowskiego to aż smutne. Jeszcze tylko Jońcy brakuje do kompletu. Sabella jaka sierota, pewnie w szatni się gubi ;D Edytowane 5 lipca 201410 l przez Tokar
Opublikowano 5 lipca 201410 l Kiedyś nieźle komentowali, choć za Mielcarskiego wolałbym nawet Lubańskiego Tylko Laskowski i Iwański.
Opublikowano 5 lipca 201410 l Ku*wa, nie zdążyłem na pierwszą połowę. Było coś ciekawego? Ktoś wyleciał z boiska?
Opublikowano 5 lipca 201410 l Nic, kolejny emocjonujący inaczej mecz. Tylko Di Maria zszedł, kontuzja.
Opublikowano 5 lipca 201410 l No to,że Maradona biega po boisku to już wiem. Szpakowski przypomina nagminnie i nie pozwala zapomnieć. A Di Maria mocno poobijany? Będzie grał w przyszłym meczu?
Opublikowano 5 lipca 201410 l Autor Było blisko, ale się nie udało. Dobry mecz obu ekip, niestety przyjęto tryb ostrożności. Znowu.
Opublikowano 5 lipca 201410 l 3x ten sam schemat Wpada farfocl na poczatku meczu i murowanie przez pozostałe 80
Opublikowano 5 lipca 201410 l No nareszcie po 24 latach Argentyna w najlepszej czwórce. Edytowane 5 lipca 201410 l przez Sep