Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 186 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano

Robben chyba na Duracelach jedzie :P

Opublikowano

no jest beka, liczba z(pipi)anych kuponów musi być astronomiczna (co widać też w typerze, aż jedna osoba trafiła i druga obstawiała remis, ale bramkowy)

Opublikowano

Robben w ogóle nie widzi partnerów w polu karnym. Za polem karnym potrafi ładnie wypatrzeć i celnie podać, a wewnątrz tylko strzela na pałę.

Ale cwel jest nie do zajechania.

Opublikowano

Karne, no to Kostaryka wygrywa :P

Opublikowano

Robben strzeli karneho w słupek, albo poprzeczkę, albo w trybuny puści. Za dużo mocy w nodze ma :D

Hłe, hłe, w końcu jakieś karne.

Opublikowano

Co ta Kostaryka w koncowce grala to ja nawet nie ten teges. Jesli karne wygraja to bedzie sensacja stulecia.

Opublikowano

czemu wszedł Krul za Cilessena?

Opublikowano

Holendrzy ostro bombardowali futbol jest niesprawiedliwy i nie obliczalny czuje ze Holendrzy pojadą do domu

Z drugiej strony Kostaryka gra swietny turniej

Edytowane przez tomci23

Opublikowano

Roben pewnie tez sie spali :)

Ooooo pewny siebie

Edytowane przez tomci23