Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

Opublikowano

Jeszcze większe upokorzenie niż 4 lata temu z holandią

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 185,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano

Brazylia powinna właśnie zejść z boiska, dzieci płaczą, pewnie już wojsko strzela do ludzi, i trener podpisuje rozwiązanie swojej umowy...

Opublikowano

pierwszy mocniejszy przeciwnik i wyszła siła brazylii, wygrywaja lepsi i najwazniejsze ze bez wałów sędziowskich.

Opublikowano

xD :O :O 

5:0

Opublikowano

Niech oni oddadzą walkowera, no przecież to jest jakiś żart...

Opublikowano

Ja yebie, ale mi serce pęka teraz Jak mi żal brazylijczyków :(

Opublikowano

LOL PIĘĆ

nie JEDEN

nie DWA

nie TRZY

nie CZTERY

PIĘĆ

Opublikowano

Na orliku tak sobie gram ze znajomymi, tyle że kasa inna :D