Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

Opublikowano

Brazylia ! co ?! gónwo!

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 185,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano

E: jeszcze "jak mają wykorzystać freda" no nie noKuŕwa, ze smiechu nie ogarniam już tego :D

Edytowane przez Grzegorzo

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale jak komentator powiedział "jak wykorzystać tego Freda" to śmiechłem :P

Opublikowano

Szpaku dobry bez emocji (chyba byl za brazolami)

O jednak wpadło to juz 7 xD

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Jeśli Brazylia ma strzelić honorową to tylko i wyłącznie jak Niemcy walną sobie samobója.

Opublikowano

Jeśli Brazylia ma strzelić honorową to tylko i wyłącznie jak Niemcy walną sobie samobója.

ehem ;)

Opublikowano

Neuer się położył żeby Brazylia strzeliła bramkę :P

Opublikowano

No przecież sobie strzelil. Boateng nawet nie próbował atakować.

Opublikowano

I chvj. Zamiast 8:0 mamy 7:1

Co za fail Niemców

Opublikowano

ehem ;)

Przecież to był prawie że samobój, obrońca zlał sprawę, bramkarz też. Dali im tą bramkę.

Opublikowano

Szpaku już nie chce wybiegać w przyszłość na spotkanie na stadionie narodowym  :kiss: 

Edytowane przez Darude

Opublikowano

To nie był dobry mecz

Opublikowano

Sędzia zje/bał, skończył akurat jak Brazylia się rozkręcała.

Opublikowano

Aż mi się przypomniał kawał o Murinho, co idealnie pasuje

-Scolari, wstawaj już 7

-Znowu strzelili?

Opublikowano

gra roku mundial (pipi)a jego mać, no to mamy emocje w półfinale, a minusowali moje niemcy włochy z 2006 czy holandia urugwaj

Opublikowano

no właśnie nie wiem co tak słabo.

Opublikowano

Beka jak Neuer nie potraktował sytuacji serio i stracił bramkę. Nawet gdy jest 7-0. Brak charakteru.

Brazylia grała słabo, to już nie ten skład gdy oglądałem Niemcy-Brazylia w 02. Inna liga. Niemcy grali jak machina.