Opublikowano 8 lipca 201410 l Przecież jakby Niemcy przycisnęli to by spokojnie 10 było, te bramki w drugiej połowie jakby od niechcenia im wpadały.
Opublikowano 8 lipca 201410 l E: jeszcze "jak mają wykorzystać freda" no nie noKuŕwa, ze smiechu nie ogarniam już tego Edytowane 8 lipca 201410 l przez Grzegorzo
Opublikowano 8 lipca 201410 l Największa beka,ze Niemcy w ogóle nie cieszą się z bramek: D jakby wiedzieli ile dzisiaj maja strzelić: D
Opublikowano 8 lipca 201410 l Nie wiem czemu, ale jak komentator powiedział "jak wykorzystać tego Freda" to śmiechłem
Opublikowano 8 lipca 201410 l Nie wiem jak można zagrać w półfinale MŚ u siebie aż tak beznadziejnie. Przecież to straszne.
Opublikowano 8 lipca 201410 l Szpaku dobry bez emocji (chyba byl za brazolami) O jednak wpadło to juz 7 xD Edytowane 8 lipca 201410 l przez Codename
Opublikowano 8 lipca 201410 l Jeśli Brazylia ma strzelić honorową to tylko i wyłącznie jak Niemcy walną sobie samobója.
Opublikowano 8 lipca 201410 l Jeśli Brazylia ma strzelić honorową to tylko i wyłącznie jak Niemcy walną sobie samobója. ehem
Opublikowano 8 lipca 201410 l Jeśli Brazylia ma strzelić honorową to tylko i wyłącznie jak Niemcy walną sobie samobója. ehem Przecież to był prawie że samobój, obrońca zlał sprawę, bramkarz też. Dali im tą bramkę.
Opublikowano 8 lipca 201410 l Szpaku już nie chce wybiegać w przyszłość na spotkanie na stadionie narodowym Edytowane 8 lipca 201410 l przez Darude
Opublikowano 8 lipca 201410 l Aż mi się przypomniał kawał o Murinho, co idealnie pasuje -Scolari, wstawaj już 7 -Znowu strzelili?
Opublikowano 8 lipca 201410 l gra roku mundial (pipi)a jego mać, no to mamy emocje w półfinale, a minusowali moje niemcy włochy z 2006 czy holandia urugwaj
Opublikowano 8 lipca 201410 l Beka jak Neuer nie potraktował sytuacji serio i stracił bramkę. Nawet gdy jest 7-0. Brak charakteru. Brazylia grała słabo, to już nie ten skład gdy oglądałem Niemcy-Brazylia w 02. Inna liga. Niemcy grali jak machina.