Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 186,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano
  W dniu 8.07.2014 o 21:56, Figaro napisał(a):

Beka jak Neuer nie potraktował sytuacji serio i stracił bramkę. Nawet gdy jest 7-0. Brak charakteru.

27424758d1394748465-fansproject-stuntico

Opublikowano

Nie no ale tego gola na 7:1 mogli sobie darowac. Fatality jest ale nie ma flawless victory.

Opublikowano

Obejrzałem na spokojnie powtórkę, Niemcy dali im honorową bramkę, plus dla nich.

Na ulicach podobno zaczęły się już rozruchy, palą samochody itd. :)

Opublikowano

Dariusz Szpakowski: Brazylijczycy odreagowali na Fredzie

:D

Btw zgadnijcie, kto 8 lipca ma imieniny (nie Fred)

Opublikowano

Niemcom wszystko wpadalo. No ale nie zmienia to faktu ze brutalnie potraktowali Brazylie i juz przeszli do historii xd

Oby tylko Arg/Hol zatrzymala ich w finale! PRAWDZIWI POLACY ZAWSZE PRZECIWKO ADOLFOM PAMIETAC!

Opublikowano

jak to możliwe że taki wynik w takim meczu?

słabo sie znam na piłce ale myślałem że takie wyniki są możliwe tylko w meczach typu francja VS wyspy owcze, a nie w meczach 2 dobrych drużyn

btw meczu nie oglądałem, wynik znam z kwejka

Opublikowano

Bo swiatem w brew temu co (czesto) myslisz nie rzadza stereotypy.

Opublikowano
  W dniu 8.07.2014 o 22:21, Butt napisał(a):

W dniu 5.07.2014 o 07:56, Butt napisał(a):

W dniu 4.07.2014 o 22:05, Rozi napisał(a):

W dniu 4.07.2014 o 22:00, mersi napisał(a):

dobra, teraz skończyła sie sielanka brazylijczyków, bo jak do tej pory nie mieli na swoją miare przeciwnika a niemcy, to nie chłopaki do bicia jak chile i kolumbia

No Niemcy kurwa geniusze piłki, właśnie pokazali z Francją tę ich wirtuozerię.

27265931.jpg

Cóż, nie oni pierwszy zlekceważyli ciemną stronę mocy, tak się powinny skończyć Gwiezdne Wojny, że Luke i spółka dostają wpierdol od badassów. Niestety w Gwiezdnych Wojnach pedalstwo wygrało, ale w prawdziwym świecie na szczęście pedalstwo przegrywa.

Spoler ze star warsów wysyłam raport!@

Opublikowano

Wiedziałem, że się tu Yano znajdzie.

Opublikowano

Po tym meczu żałuję, że to nie Kolumbia zagrała z Niemcami.

Opublikowano
  W dniu 8.07.2014 o 22:23, Yano napisał(a):

btw meczu nie oglądałem, wynik znam z kwejka

Nic nowego jak z wszystkim :lol:

Opublikowano

Kroos świetne spotkanie, Madryt czeka Toni. A Khedirę można za niezłą sumkę oyebać po takim meczu.

Opublikowano

10462716_622780944496004_722475018385077

10484773_10152631832253304_2648217469711

1969405_10152491098797508_39533794372755

ynsS7dY.jpg

ciuty ciuty spoiler z serialu gra o tron:

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Studio po meczu GOTY, Szczepłek prawie płacze, coś pyerdoli że futbol dziś umarł i w ogole ma nam być smutno, ciekawe ile u buka przegrał :D

Opublikowano

Piechniczek też się prawie popłakał jak zaczął opowiadać historię o tym jak trenował kiedyś ojca Mirka Klose. w Odrze Opole.

Opublikowano
  W dniu 8.07.2014 o 21:56, Figaro napisał(a):

Beka jak Neuer nie potraktował sytuacji serio i stracił bramkę. Nawet gdy jest 7-0. Brak charakteru.

Brazylia grała słabo, to już nie ten skład gdy oglądałem Niemcy-Brazylia w 02. Inna liga. Niemcy grali jak machina.

beka z tych, co myślą, że neuer olał sprawe. jego reakcja wyraźnie pokazuje podrażnioną ambicję. dla takiego bramkarza mecze z czystym kontem są jak trofea 

btw. wyrzut piłki poza linie połowy jak kapitan ameryka 

a boateng był po prostu w trybie lekceważenia 

Opublikowano
  W dniu 8.07.2014 o 22:40, Bartg napisał(a):

Studio po meczu GOTY, Szczepłek prawie płacze, coś pyerdoli że futbol dziś umarł i w ogole ma nam być smutno, ciekawe ile u buka przegrał :D

CO ?!! 

powiedział coś takiego - "ktoś mógłby powiedzieć, że futbol brazylijski właśnie umarł, ale myśle, że tak się nie stanie". potem dodał, że umarła ta reprezentacja 

a smutno dlatego, że reprezentacja z takimi tradycjami odstawia taką porażkę 

Opublikowano

10547520_1444514795809522_23527042677129

Piłkarze AS Monaco w trakcie oglądania meczu:

10547583_487112301419751_793513258260326

Edytowane przez mersi

Opublikowano

teraz serio pytanie, wie ktoś o której mniej więcej i kiedy niemcy będą na lotnisku w berlinie po finale? bo mam niedaleko więc pojade z kumplami narobić kilka fot, wrzuce je na foruma też ofkors

Opublikowano
  W dniu 8.07.2014 o 20:57, Ölschmitz napisał(a):

A ktos tu sie smial jak napisalem, ze niemcy suna po tytul :D

mecz meczowi nierówny, tutaj wszystko wpadało, a obrona bez Silvy okazała się grać jak na poziomie naszych kopaczy, co dają radę ugrać 0:0 z czwartym garniturem niemieckim