Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

Opublikowano

Ale za to piękne serce <3

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 186 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano

Schweini to brzydki ryj futbolu.

Nadal ładniejszy od ciebie.

Opublikowano

Ech, szkoda że to już koniec praktycznie mundialu. I znów 4 lata czekać (w sumie 2, bo Euro też będzie ciekawe - tym bardziej że będą dwie grupy więcej i więcej meczów). Jeszcze parę dni temu była podjarka przed meczem Brazylia - Chorwacja a tu już trzeba kończyć.

Żałuję że faza grupowa była taka świetna, a w pucharowej wszystko już opadło. Było parę fajnych meczy, jak Belgia - USA, czy Niemcy Algieria, ale szkoda że były bez zwrotów akcji (jak już pykli dwie brameczki to przeciwników było stać tylko na jedną). No, Brazylia - Chile czy Brazylia - Kolumbia też trzymały w napięciu. A półfinały to nie jest to czego oczekiwałem po mistrzostwach świata.

@up - ja już wątpię w ten świat

Edytowane przez c0r

Opublikowano

Gdzie na internecie będzie darmowy stream dzisiejszego meczu?

Opublikowano

Gdzie na internecie będzie darmowy stream dzisiejszego meczu?

Na tvp pl nie będzie streamu jak zwykle?
Opublikowano

to jest oczywiscie beka z korei polnocnej co nie???? bo jakas czesc mnie wierzy ze to serio poszlo w ich tv ;p ;p

Opublikowano

Najważniejsze, to dobrze wejść w mecz.

Opublikowano

Hahah szkoda ze nie było czerwonej kartki. Jeden do przodu. Jechać z nimi.

Opublikowano

Ciekawe czy PSG wzięło paragon przy zakupie Luiza.

Opublikowano

21.50 edytowalem posta w typerze ze jednak wygra holandia - yeaaahhh

Opublikowano
  • Autor

Póki co ten mecz "wynagradza" Mundial pełen grania na 0-0 i 1-0, obie strony są... dość beztroskie.

Opublikowano

Wynik ok. Nawet bardzo :] Ale w(pipi)ia mnie brazylijska publiczność która drze się jak ich piłkarze wchodzą na połowę przeciwnika choć żadnej sytuacji podbramkowej nie mają.

Opublikowano

Wynik ok. Nawet bardzo :] Ale w(pipi)ia mnie brazylijska publiczność która drze się jak ich piłkarze wchodzą na połowę przeciwnika choć żadnej sytuacji podbramkowej nie mają.

typowy kibic brazylii:

130023113298.jpg

Opublikowano

Wreszcie of fazy grupowej jakiś "żywy" mecz. No i w końcu realizator pokazuje w przerwach fajne dupy.

Opublikowano

I tak dla mnie GOTY jest Kluivert który w każdym meczu cieszy miskę, nawet jak jego zespół przegrywa w karnych. 

Opublikowano

Liczyłem, że Brazylia do półfinału się nie dostanie, ale dwie piękne porażki, najpierw z Niemcami, a teraz z Holandią, jest znacznie lepszym scenariuszem :)

Opublikowano

No Brazylia się bardzo elegancko zachowała, jako gospodarz imprezy wszystkie miejsca na podium oddała innym nacjom a sama się zadowoliła czwartym.