Opublikowano 12 lipca 201410 l Sorry, że jesteście hujowi i wam w(pipi)iliśmy...człowiek o szlachetnym sercu.
Opublikowano 12 lipca 201410 l Ech, szkoda że to już koniec praktycznie mundialu. I znów 4 lata czekać (w sumie 2, bo Euro też będzie ciekawe - tym bardziej że będą dwie grupy więcej i więcej meczów). Jeszcze parę dni temu była podjarka przed meczem Brazylia - Chorwacja a tu już trzeba kończyć. Żałuję że faza grupowa była taka świetna, a w pucharowej wszystko już opadło. Było parę fajnych meczy, jak Belgia - USA, czy Niemcy Algieria, ale szkoda że były bez zwrotów akcji (jak już pykli dwie brameczki to przeciwników było stać tylko na jedną). No, Brazylia - Chile czy Brazylia - Kolumbia też trzymały w napięciu. A półfinały to nie jest to czego oczekiwałem po mistrzostwach świata. @up - ja już wątpię w ten świat Edytowane 12 lipca 201410 l przez c0r
Opublikowano 12 lipca 201410 l Gdzie na internecie będzie darmowy stream dzisiejszego meczu?Na tvp pl nie będzie streamu jak zwykle?
Opublikowano 12 lipca 201410 l to jest oczywiscie beka z korei polnocnej co nie???? bo jakas czesc mnie wierzy ze to serio poszlo w ich tv ;p ;p
Opublikowano 12 lipca 201410 l Hahah szkoda ze nie było czerwonej kartki. Jeden do przodu. Jechać z nimi.
Opublikowano 12 lipca 201410 l Autor Póki co ten mecz "wynagradza" Mundial pełen grania na 0-0 i 1-0, obie strony są... dość beztroskie.
Opublikowano 12 lipca 201410 l Wynik ok. Nawet bardzo :] Ale w(pipi)ia mnie brazylijska publiczność która drze się jak ich piłkarze wchodzą na połowę przeciwnika choć żadnej sytuacji podbramkowej nie mają.
Opublikowano 12 lipca 201410 l Wynik ok. Nawet bardzo :] Ale w(pipi)ia mnie brazylijska publiczność która drze się jak ich piłkarze wchodzą na połowę przeciwnika choć żadnej sytuacji podbramkowej nie mają. typowy kibic brazylii:
Opublikowano 12 lipca 201410 l Wreszcie of fazy grupowej jakiś "żywy" mecz. No i w końcu realizator pokazuje w przerwach fajne dupy.
Opublikowano 12 lipca 201410 l I tak dla mnie GOTY jest Kluivert który w każdym meczu cieszy miskę, nawet jak jego zespół przegrywa w karnych.
Opublikowano 12 lipca 201410 l Liczyłem, że Brazylia do półfinału się nie dostanie, ale dwie piękne porażki, najpierw z Niemcami, a teraz z Holandią, jest znacznie lepszym scenariuszem
Opublikowano 12 lipca 201410 l No Brazylia się bardzo elegancko zachowała, jako gospodarz imprezy wszystkie miejsca na podium oddała innym nacjom a sama się zadowoliła czwartym.