Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

Opublikowano

słupek, wkurza mnie gra niemiec i zgrywają zbyt poczutych jeszcze poprzednim wynikiem, za bardzo chcą kombinować zamiast czasem podać w dość prostej sytuacji, licze na ich brameczke w drugiej połowie

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 189,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano

Podolski cały mundial przesiedział na ławce (chyba tylko raz czy dwa wyszedł).

Kramer za to ładnie zaliczył dzwon z barku. Jak schodził po oczach było widać, że nie do końca wie o co chodzi jakby.

Opublikowano

Kramer spoko typ. Zawsze uśmiechnięty i sympatyczny. Szkoda, ze w takim meczu takie coś :( 

Gdzie jest Gotze ? to jest dopiero dynamit.

Opublikowano

Na razie całkiem żwawy mecz, oby tak dalej w drugiej połowie.

Opublikowano

Klose gra dobrze, ale gdzie Poldi :(

Klose niewidoczny i nic nie wnoszący. Niestety.

Opublikowano

To plus temperatura zrobiy swoje. Chlop nie wygladal najlepiej. Wstrzasnienie murowane.

Jesli w drugiej polowie Higuain zmarnuje podobna sytuacje jak ta stowke, ktora mu sprezentowano to chyba wyskocze przez okno...co mi kopletnie nic nie da, ale ok.

Muller jest tak szpetny, ze mama musiala mu za mlodu schaboszczaka do karku przyczepiac, zeby chociaz pies sie z nim pobawil.

Opublikowano

Za kogo wszedł Aguero?

Opublikowano

Kuzwa wiedzialem! Teraz zanim sie w dogrywce rozbujaja to bedziey mieli karne.

Prosze mi wytlumaczyc sytuacje z kolanem Neuer'a wbitym w twarz Higuain'a. Tam nie bylo faulu niemca?

Opublikowano

Argentyna to taka Hiszpania z poprzednich imprez, prześlizgną się fuksem do samego końca i odbiorą tytuł, niestety...

Opublikowano

Prosze mi wytlumaczyc sytuacje z kolanem Neuer'a wbitym w twarz Higuain'a. Tam nie bylo faulu niemca?

Nie. Dlatego, że bramkarz najpierw ręką dotknął piłki. Gdyby nie to byłby faul. 

Identyczna sytuacja była na początku meczu kiedy uderzono Kramera, tyle że to nie był bramkarz. 

Opublikowano

Palacio to jednak palcem robiony jest.

Opublikowano

kurde jedyny mecz jaki postanowilem pooglądać i oczywiście musi być 0-0 ...

jedyne co śmieszne to to że komentator caly czas sie chwali "marszcze rano"

Opublikowano

Widzialem 30tu obroncow Argetyny i Goetze'go. Zasluzyli na puchar.

Opublikowano

No to teraz na pewno człapacze Palacio i Aguero coś zdziałąją. Sabella dalnie je/bnij się w łeb.