Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

Opublikowano

favele jutro zaplona 

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 185,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano

jak tam forumkowy typer? :D

uj z forum wiesz ilu ludzi u bukmacherów popłynie :D

za to kilku zgarnie fortunę :D

jutro poproszę o powtórkę w wykonaniu oranje

Opublikowano

moje postawione pieniążki u buka sie kumulują w sumie jeszcze jeden mecz (finał) wygrają i bedzie na gierki :D

Opublikowano

Powinna być jakaś reguła, że jak jest 5:0 to koniec meczu i zwracają połowę kasy za bilety jeśli to 1 połowie. Bo teraz to ani jednym, ani drugim nie chce się grać...

Opublikowano

Czekam na bramkę Neuera :D

Opublikowano

Jak się w realu robi rage quit? Tylko to Brazylii zostaje

Opublikowano

Jakby byli koledzy to daliby im chociaz jedna strzelić, no (pipi)a, na pewno jest im troche glupio;/.

Opublikowano

Powinna być jakaś reguła, że jak jest 5:0 to koniec meczu i zwracają połowę kasy za bilety jeśli to 1 połowie. Bo teraz to ani jednym, ani drugim nie chce się grać...

Ty tak na serio albo nie wyczułem żartu ?

Opublikowano

Raczej powinien wyjść z meczu podczas połowy, albo niech strzelą sobie szybko trzy samobóje. Tak przynajmniej w PESie można sobie wstydu oszczędzić jak mecz nie idzie... :P

Opublikowano

Niemcy blisko a my polaczki zawsze daleko 

Opublikowano

Cholera, nie mogę przestać się śmiać po tej pierwszej połowie :P

Opublikowano

Anyway, to chyba pierwszy raz gdy bardzo chciałbym poczytać analizę meczu naszego forumowego eksperta ;)

Opublikowano

Ładnie sie niemiecki czołg przejechał po canarinhos :P

Opublikowano

Kiedyś oglądałem wywiad z jakimś trenerem, który prowadził jakąś drużynę w brazylijskiej lidze i mówił, ze jeśli ekipa przegrywa czterema albo więcej bramkami w pierwszej polowie to rezerwowi nie wchodzą.Gracze muszą "cierpiec" cały mecz.Rezerwowi na takie upokorzenie nie zasluguja.Ciekawe czy będzie jakąś zmiana.
Opublikowano

This won't be the first time that thousands of Germans will have to lie low in Brazil for a while for their own safety.