SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 znów będzie gadanie po mistrzostwach, że najsłabsi byli sędziowie. Tylko co z tego jak w żywe oczy (pipi)ie się w pupę drużyny !!! Ale mi uje ciśnienie podnieśli a nawet Polska nie gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 Na FIFA. Com pisze ze była ręka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 Ciekawe te MŚ, nie dość, że organizacja leży, to jeszcze same mecze przynosza póki co głównie negatywne emocje. Jeżeli tak dalej pójdzie, to ktoś będzie musiał .... przeprosić Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 Spoko na Euro każdy piłkarz będzie mial swojego sędziego biegającego za nim. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 Zawodnik, który w momencie dotknięcia lub zagrania piłki przez współpartnera przebywa na pozycji spalonej, może zostać ukarany jedynie wtedy, gdy bierze on, według opinii sędziego, aktywny udział w grze poprzez: branie udziału w grze (czyli przyjęcie lub zagranie piłki), przeszkadzanie przeciwnikowi, odnoszenie korzyści z przebywania na tej pozycji (czyli zagrywanie piłki odbitej od słupka, poprzeczki, przeciwnika lub współpartnera). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 (edytowane) konczmy mundial, Łysy z Uefa wylosuje podium...Janek Infantylny I się zacznie znów, sędzia kamerowy, sratatata, od ilu już lat? 2 mecz i znów wypaczają wynik, i tak od dziesięcioleci. Pisałem nie raz, ta dyscyplina to kpina, ubaw i parodia. Ciekawe co tym razem Borek napisze bo już wczoraj go poniosło ;p A teraz trochę wróżb: W przerwie meczu sędziowie zobaczą swoją żenadę i jeśli Mechiko nie wcisnie nic pomogą im karnym. Senkju. E: Na FIFA. Com pisze ze była rękaNo przecież od paru lat wiadomo, że ręka już tam była... Edytowane 13 czerwca 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 Ci sędziowie xD Z każdym meczem jest coraz śmieszniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 XDDDDDDDDDDDDDDDD hehhe jakiś mieciu skasował mój wpis. Przy pierwszej bramie zaowdnik Meksyku BYŁ niecałym obwodem ciała na pozycji spalonej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 Przewijać strony mi się nie chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 Z całym szacunkiem M ale tylko ty widzisz prawidłową postawę sędziów nie widzimy jej my ani eksperci w studio i cały twitter i inne media. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 TO SPÓJRZ JESZCZE RAZ. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 No dobrze, widzę tam jego rękę na spalonym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 https://www.youtube.com/watch?v=GWpuxEkNQXY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Darude Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 Meczu nie oglądam ,ale z tego co piszecie to znowu drukujo fryzjery .Teoria Romana Kołtonia ,że przez fryzjerstwo w Polsce ,polska piłka cierpi i nie odnosi sukcesów okazała sie tylko tym ,że ten redaktor na piłce gonwo się zna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 (edytowane) Meczu nie oglądam ,ale z tego co piszecie to znowu drukujo fryzjery .Teoria Romana Kołtonia ,że przez fryzjerstwo w Polsce ,polska piłka cierpi i nie odnosi sukcesów okazała sie tylko tym ,że ten redaktor na piłce gonwo się zna. ale na pewno jest to jeden z powodów. Edytowane 13 czerwca 2014 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Darude Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 Tak i teraz cała FIFA czerpie z naszych doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 Sędziemu tak się spray spodobał, że nawet piłkę przy wolnym zaznacza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 jak bramkarz wyjął !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 (edytowane) Cziczarito xDDDD Dobra, mudziny już niech spier/dalają z powrotem do siebie lepić domki z góvna, bo żal na nich patrzeć. Edytowane 13 czerwca 2014 przez Tokar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 620 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 No i dobrze, Meksyk zasłużenie wygrał, inaczej byłby duży smród przez te błędy sędziego. A Nieposkromione Lwy już tylko z nazwy zostały, znów będą 3 porażki jak 4 lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 Już Polacy lepiej by zagrali <janusz futbolu> Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 13 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 (edytowane) Zaraz największy hit fazy grupowej. Postawiłem osobiście 0-0, ale myślę, że będzie ciekawie - pamiętajcie, jak na mecze reprezentacji. Bardzo mi się podoba robota Van Gaala w Holandii i jestem ciekaw, jak wypadnie wreszcie w dużym teście. W środku pola gracze względnie mało cenieni - Guzman i De Jong, obrona to Vlaar i czterech młodych graczy z ligi holenderskiej, ciekawe jak to wypadnie. W Hiszpanii gra Diego Costa. Dziwi mnie to, bo na razie nie pokazał zbyt wiele. Del Bosque wydaje się wierzyć, że powtórzy występy z Atletico, ale nie ma powodu, by tak miało być. Oczywiście, tak czy siak Costa ma parę zalet, ale... w Atletico każdy wygląda lepiej, niż poza Atletico. Przynajmniej na prawej stronie niie Juanfran, a będący wreszcie gwiazdą Azpilicueta. Wydaje mi się, że kluczowym zawodnikiem dla Hiszpanii będzie Busquets. Jeśli chcą coś pokazać, defensywny pomocnik będzie miał mnóstwo roboty. Drugie pytanie brzmi, jak Alonso i Xavi planują przedrzeć się przez obronę. Dwóch błyskotliwych niziołków Silva i Iniesta oraz Costa daje wiele, ale żadnemu nie będzie łatwo strzelić. Bardziej by mnie ciekawiła obecność typowych skrzydłowych. Iniesta i Silva obaj najbardziej lubią schodzić z lewej w środek, by wykończyć, daleko od bramki nie czują się tak komfortowo. Niby Hiszpania jest nadal bardzo mocna i powinna być faworytem, ale łatwiej mi sobie na razie wyobrazić, że to Holandia zaskakuje kontrą i wykańcza bezlitośnie, jak Robben, Sneijder i RVP potrafią. Tyle że to mecz otwarcia. Raczej szykuję się na asekurację i zadowolenie z remisu. Edytowane 13 czerwca 2014 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 Kim jest Kluivert w Holandii? Jaką on tam pełni funkcje? Myślałem, że mój ulubiony napastnik za czasów guwnażerii gdzieś przepadł, a tu nagle śmiga obok trenera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Darude Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 (edytowane) Coś mi się zdaje ,że usne na tym meczu O cos się wydarzyło. Edytowane 13 czerwca 2014 przez Darude Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 Panowie, też macie czasem takie przycinanie dźwięku ? czy to coś moim dekoderem ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi