Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Sturridge był szybki, a laga długa.

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 185,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano

I mamy polski akcent, masażysta Arsenalu czyli Wojtka Szczęsnego i Łukasza Fabiańskiego ! 

i przerwa na picie :D

Opublikowano

lol

Opublikowano

(pipi) jasna zagapiłem się i nie zauważyłem że ta godzina, włączyłem o 3 minuty za późno

ale końcóweczka też piękna, jak on wyciągnął głową piłkę która już wpadała do bramki, no cudo

GOTY mundial

Opublikowano

balotelli co prawie dowali, jagielka widać ze polska krew

Opublikowano

Jagielka slaby no widac :D Na razie interwencja turnieju. A Anglicy w 1 polowie schowani jak żydzi podczas okupacji

Opublikowano

europejczycy strzelają w tej Brazylii jak za starych dobrych kolonijnych czasów

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Ale ten meczyk pięknie mi umila pracę nad projektem.

Opublikowano

20120630152258!Super_Mario_Balotelli.jpg

Gdyby nie sędzia w meczu z meksykiem, to wszystkie spotkania, over 2,5 :)

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

średnia 3 bramek na mecz zachowana

Opublikowano

Średnia 3 była już przy stanie na 1-1. Teraz jest 25/8

Opublikowano

Rooney nic nie strzelił na mundialu jeszcze...Czuję że dziś trafi. 

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

Oby, bo Anglicy grają całkiem nieźle. O, znowu niezła akcja

Barkley na boisku. Mam nadzieję, że trochę namiesza.

Opublikowano

zasłużona wygrana włochów, mądrze grali, troche z tyłu utrzymać piłke i potem ją do przodu rozegrać przy 2-1, i znowu do tyłu zabierając tak czas anglikom, którzy w drugiej połowie przypominali mi polaków, początek ciśniemy a później już opadnięci z sił, chyba tylko baines i sterling tam biegali od 60 minuty i wystawiali sie do podań, wolny pirlo - geniusz, gdyby to tylko wpadło...

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Wspaniały jest ten mundial, co mecz to emocje, piękne akcje, śliczne bramki, rewelacyjne parady bramkarzy - każdy umotywowany jak tylko się da. Aż czekam na więcej! Szkoda Anglików, bo dawali z siebie wszystko. Niektóre akcje palce lizać, ale Włosi mają Pirlo, który w środku rządził i dzielił, poza tym mają też żelazną obronę - w pewnym momencie nie dało się ich przejść.

Edytowane przez Maciomaniak