c0ŕ 4 834 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Jeśli Anglia ma odpaść, to ja kibicuję Kostaryce. Nie mogę patrzeć na tą mordę Suareza, bo przypomina mi mojego ś.p. chomika. [*) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zaśnięcie na meczu japonia - grecja -> checked Uje/bane kolejne 2 zakłady -> checked Na tych mistrzostwach nie ma typowania, jest zgadywanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 typer fatalny w moim wykonaniu - nigdy jeszcze tak nieprzewidywalnego turnieju mistrzowskiego nie bylo NIGDY suarez byl na spalonym ale glowa przedluzyl gerrard, oczywiscie wczoraj w trakcie transmisji mowili co innego Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zaśnięcie na meczu japonia - grecja -> checked Uje/bane kolejne 2 zakłady -> checked Na tych mistrzostwach nie ma typowania, jest zgadywanie. Dokładnie, ja też już kasę uj,ebałem. Nie stać mnie na oglądanie tego mundialu. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Ja również się cieszę, że gram tylko dla zabawy a nie za hajs bo idzie mi jak kurwie w deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 (edytowane) Zawsze się tak mówi. Pamięć zaciera przeszłość. Spróbujcie znaleźć swoje (albo prasy, no) typy przed mistrzostwami 2006 albo 2002. Pamiętam, że w 2002 wszyscy uważali, że tylko dwie ekipy mogą wygrać - Argentyna i Francja, nie jest po prostu możliwe, by ekipy o tyle nad resztą opadły z kimś innym niż same z sobą. I tak dalej... W 2010 trzecim faworytem po Brazylii i Hiszpanii była Anglia. Grupa to miał być spacerek, a zremisowali z Algierią i USA, wymęczone 1-0 ze Słowenią. Czwarty kurs był na Argentynę, piąty na Włochy. Pewniakiem do wyjścia z grupy była też Francja. I tak dalej... cztery lata temu mówiliście to samo. Wynik pojedynczego meczu jest nieprzewidywalny, zwłaszcza reprezentacji, żyjcie z tym. Taka Anglia nie grała w sumie gorzej od Włoch ani Urugwaju, ale przegrała oba mecze, tak się ułożyły akcje przez te 90 minut, bywa. Dzisiaj jeden z hiciorów fazy grupowej. Szwajcaria została tu zjechana za mecz z Ekwadorem, który jednak odstawiał dość srogo Grecję. Ogólnie to nadal silna drużyna, a Shaqiri powinien więcej niż kilka razy zgubić Evrę. Myślę, że powinien to też być mecz dość otwarty i spektakularny. Obie ekipy mają świetny środek pomocy i niebezpiecznych skrzydłowych, ale wydaje mi się, że Francja jest nieco trudniejsza do ruszenia w obronie. Edytowane 20 Czerwca 2014 przez ogqozo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Ale fakt, że takie drużyny jak Hiszpania, Anglia czy prawdopodobnie Portugalia nie wyjdą z grupy było ciężko do przewidzenia. Ciężkim do przewidzenia był wynik 5:1 w meczu Holandii z Hiszpanią, tym bardziej Chile z Hiszpanią. Poza Hiszpanią do grona faworytów zalicza się Holandię, Niemców czy Francję. Jeżeli te drużyny nie trafią na siebie w 1/8 czy 1/4 finału to na pewno będzie miał on miejsce pomiędzy drużynami z tego grona. Pomimo opinii o słabej kondycji Europejskich drużyn to na pewno dwie z nich zagrają w finale Cytuj Odnośnik do komentarza
butch.stein 251 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 (edytowane) Poza Hiszpanią do grona faworytów zalicza się Holandię, Niemców czy Francję. Jeżeli te drużyny nie trafią na siebie w 1/8 czy 1/4 finału to na pewno będzie miał on miejsce pomiędzy drużynami z tego grona. Pomimo opinii o słabej kondycji Europejskich drużyn to na pewno dwie z nich zagrają w finale Nie wydaje mnie się. Największe szanse mają z tej trójki Niemcy ale może być tak jak zawsze, że gdzieś w kluczowym momencie się rozsypią. Holendrzy prawdopodobnie też gdzieś w okolicach 1/4 stracą pęd na puchar a Francuzi ? Wątpię by zwojowali coś konkretnego. W ich przypadku wiele wyjaśni się po dzisiejszym meczu. Belgowie też się jeszcze mogą rozkręcić poważnie. Zobaczymy jak będzie, na pewno ciekawie i to się liczy. Oczywiście to są tylko moje przypuszczenia A puchar zgrania Kolumbia, przecież to jest pewne już od dawna ! Edytowane 20 Czerwca 2014 przez butch.stein Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Ja jednak stawiam na Niemców lub Holendrów. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Niemcy naprawdę są solidnym zespołem. Nie grają jakoś wybitnie, pięknie itp, ale na nich zawsze można liczyć, że daleko zajdą. Coś czuję, że mogą zawojować nawet o strefę pucharową. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Nie jestem taki pewien co do gry Anglii we wczorajszym meczu. Owszem byli w posiadaniu piłki, dobrze funkcjonowały skrzydła, ale bramki umieli strzelić bramki po sprawnie przeprowadzonych kontrach. Hart jako bramkarz jest bardzo słabym punktem bo w wielu swoich interwencjach wykazuje swoją bezmyślność( vide sytuacja z rożnym Suareza, gdzie mało co nie skapitulował mimo, że wcześniej miał podobne zdarzenie). Rooney też mnie nie zachwyca, on jest nie bez powodu nazywanym Shrekim bo przypomina go i fizycznie i intelektualnie tego pokracznego stwora. Umie się zastawić, dograć, ale nie umie przewidywać pewnych sytuacji a taką cechę posiada właśnie m.in Suarez czy Andrea Pirlo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Dojdą do półfinału i przegrają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Niemcy zawsze są w gronie faworytów a w pewnym momencie odpadają, jednak w tym roku na prawdę mogę sięgnąć po puchar. Podobnie Holandia jest na niesamowitym gazie. Francja ma trochę mniejszy blask, ale jak się spojrzy na nazwiska czy statystki w football managerze to też mają potencjał , żeby coś grubszego zwojować. Miło by było zobaczyć triumf Brazylii, ale sam Neymar czy Alves im zwycięstwa nie zapewni. Wszystkie te drużyny grają ładny futbol i zasługują na mistrza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 hiszpanow juz nie ma. moze jeszcze ktos wyrzuci wlochow, a wtedy juz nie bedzie nikogo kto moze powstrzymac naszych zachodnich przyjaciol. muller broni tytul krola strzelcow, a niemcy w koncu siegaja po puchar. przewidzialem to 4 lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 chile!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Mam nadzieje ze Klose strzeli jeszcze jednego albo dwa gole i wyprzedzi R9 w tabeli na najlepszego strzelca MŚ w historii 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Niemcy 4 lata temu szli jak burza, a w kluczowym momencie zawiedli. Na ostatnim euro było to samo. Teraz znów zaczęli efektownie, więc może tym razem im się uda zdobyć mistrza. Jak trafią w fazie pucharowej na zespół który się ich nie przestraszy i postawi im ciężkie warunki to mogą się pożegnać z turniejem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Wszyscy tylko nie Niemcy, proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
butch.stein 251 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Niemiaszkom należy się złoto jak żadnej innej drużynie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 pamietam ze ktos prosil o ten gif. jak juz byl to sorki Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Wszyscy tylko nie Niemcy, proszę. typowy prawicowy polak Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Też dopadł was lekki kryzys mundialowy ? Ja mam delikatny przesyt, w dodatku grafik na dziś i jutro nie powoduje szybszego bicia serca. Dobrze, że od poniedziałku już tylko po 2 mecze. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Mnie, ale tak minimalnie. Praktycznie od 4 dni przy każdym meczu o północy przysypiam po pierwszej połowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Balotelli sądził że jest Messim nie ta liga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi