ogqozo 6 540 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) Dość mi się podobają moje dzisiejsze typy. Wiem, że codziennie tak mówię... Na Belgię kurs 2.10. Chyba niektórzy za wiele wyciągają z meczu z murującą Algierią. Nadal dobra ekipa, choć wrażliwa na środku obrony (Kompany należy do najbardziej przecenianych piłkarzy świata - od roku gra słabo). Ale patrząc na męki Kokorina z Koreańczykami, nie jestem jakoś przerażony (choć pamiętajmy, że tamten mecz był rozgrywany w koszmarnie męczącej pogodzie). Rosja murować się nie może, bo remis to raczej proszenie się o odpadnięcie. Belgia ma dużo dobrych piłkarzy i możliwość zmian. Widać to było z Algierią, kiedy za słabo radzących sobie Dembele, Lukaku i Chadliego weszli piłkarze tak dobrzy, jak Fellaini, Origi i Mertens. Jak dla mnie wszystko wskazuje, że to mocny faworyt, a bukmacherzy wyceniają ich tak nisko. 3,30 - na remis Algieria-Korea. W tych mistrzostwach na razie niewiele remisów, każdy wie, że to się nie kalkuluje i się otwiera. No dobra... każdy poza kilkoma ekipami, takimi jak Iran czy Nigeria albo Algieria. Po pierwszym meczu wydaje się, że ten mecz może być powtórką z meczu Iran-Nigeria, albo raczej Japonia-Grecja - włącznie z faktem, że Azjaci będą z bezradności strzelać co 3 minuty z dystansu bez większych szans sukcesu. W każdym razie - dziwi mnie, że bukmacherzy dają temu tak małe szanse. 4,10 - to kurs na USA. Wynika głównie chyba z renomy, bo nie postawy w pierwszym meczu. USA niby nie zachwyciło, ale nie musiało - był remis 0-0 to w minutę strzelili, był remis 1-1 to za trzy minuty znowu strzelili. Styl padaczny, ale skuteczność nie do porównania z kimkolwiek innym. Dobra taktycznie ekipa, zwłaszcza w obronie. Portugalia z kolei wypadła beznadziejnie i wyglądała na sfrustrowaną. Dzisiaj w obronie zabraknie podstawowych, zgranych graczy, po czerwonej dla Pepe, kontuzji Coentrao i chyba też Bruno Alvesa. Co jeszcze? Cristiano Ronaldo zagra, ale na treningach widać, że nie czuje się dobrze fizycznie, ma problemy z nogami, możliwe, że wieczorem będzie grał tak na 50%, w każdym razie daleko od 100%. Coś jeszcze? TAK, z treningów wynika że znowu nie zagra William Carvalho, co w internecie oburza wielu portugalskich kibiców. Futbol to random, ale wszystko wskazuje, że kurs 4,10 na ich porażkę z USA wydaje się mocno przesadzony. Edytowane 22 Czerwca 2014 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Jaki ból dupy Szpakowskiego o czytanie nazwisk Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Dziwnie wyglądają ci dwaj Belgowie z afro Jakby się urwali z filmu "Życie na wrotkach" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Szpakowski o Fellainim ( zawodnik Belgii ) - Imponuje wzrostem, fryzurą, ale także umiejętnościami. Przede wszystkim umiejętnościami ". Tyle lat i nic a nic się nie zmienił. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Jaki ból dupy Szpakowskiego o czytanie nazwisk co powiedział? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Jaki ból dupy Szpakowskiego o czytanie nazwisk Szpaku para-czytanie nazwisk zawodnikow Iranu tlumaczyl rozbierznoscia wymowy z roznych regionow Belgii... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Ale ten Mertens ma szybki drybling. Turbo karzeł z Belgii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) Serio ? Emenike po prostu strząsnął z siebie uwieszonego na nim Spahicia. dokładnie, zresztą bośniak imo faulował go pierwszy, ale murzyn sie nie przejął i twardo biegł do bramki. a za spalonego zyeba dla liniowego przypomniała mi sie od razu sytuacja z fredem. teatr, wiadomo. sędzia zyebał, wiadomo. ale to ostentacyjne kładzenie łap na napastnikach jest dzisiaj interpretowane jako "gra ciałem", co tylko sprzyja takim sytuacjom. Edytowane 22 Czerwca 2014 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Jaki ból dupy Szpakowskiego o czytanie nazwisk co powiedział?Podczas czytania nazwisk Belgów (oczywiście z błędami) zaczął się pucować, że nigdy nie wiadomo jak przeczytać, bo to zaleźy od regionu, z jakiego pochodzi zawodnik, nawiązał nie wiedzieć czemu do wymawiania Mascherano i zakończył apelem, żeby się nie czepiać, bo to nie o to chodzi xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Jaki ból dupy Szpakowskiego o czytanie nazwisk co powiedział?Podczas czytania nazwisk Belgów (oczywiście z błędami) zaczął się pucować, że nigdy nie wiadomo jak przeczytać, bo to zaleźy od regionu, z jakiego pochodzi zawodnik, nawiązał nie wiedzieć czemu do wymawiania Mascherano i zakończył apelem, żeby się nie czepiać, bo to nie o to chodzi xD Ciekawe jak ty byś to tokar przeczytał , nagraj i wrzuć na YT składy Iranu, Belgów i Koreańczyków to się pośmiejemy Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Ale to jego praca i powinien wykonywać ją dobrze i różnorodność narodowa tu nic nie zmienia. Bierze za to gruby hajs to mógłby się lepiej przygotować. Mascherano chyba na 4 różne sposoby już czytał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Ja slysze marszczenia rano zawsze Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Ale usypiający ten mecz Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Ale zaraz, zaraz. Ostatnio ogór argumentował słabą grę Belgii antyfutbolem granym przez Algierię. To co dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Mam nadzieję, że De Bruyne zaraz zejdzie, bo nie mogę już słuchać szpakowego debrajne Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Belgia to czarny koń, który jak wyjdzie z grupy to osiągnie więcej niż powinien. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Tan sam poziom co Nigeria - Iran Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) A mogłem spać... chociaż... w sumie to prawie spałem Jakby grali o pietruszkę. Edytowane 22 Czerwca 2014 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Dobra jednak typ był błędny a kurs poprawny, mecz wyrównany, a i Rosja może bliżej zdobycia gola. Cytuj Odnośnik do komentarza
keyzee 86 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Belgowie się obudzili Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) Dobra jednak typ był błędny a kurs poprawny, mecz wyrównany, a i Rosja może bliżej zdobycia gola. tak, tak E: kurde, myślałem, że postawiłem 1:0, a tu patrzę, że jednak 1:1, znowu tracę punkty w ostatnich minutach ;( Edytowane 22 Czerwca 2014 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Nie czarny kon tylko jakis kuc. Dobrze, ze oni nie graja w grupie grecja. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 No na razie 6 pkt. po dwóch meczach, praktycznie już stracili szanse na wygraną. Cytuj Odnośnik do komentarza
keyzee 86 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Belgia i Argentyna-największe rozczarowania.I przejdą dalej Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi