c0ŕ 4 834 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Teraz hit dnia, kitajce kontra francuzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Ja tylko dopowiem, że po kapitalnej grze i z bardzo mocnymi rywalami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Stara mundialowa zasada, im brzydziej grasz, tym dalej dochodzisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Pasztet ten mecz oprócz ostatnich 10 minut kiedy przebudził się Hazard. Na razie nie widze godnego konkurenta dla Kostaryki w finale. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Pasztet ten mecz oprócz ostatnich 10 minut kiedy przebudził się Hazard. Na razie nie widze godnego konkurenta dla Kostaryki w finale.Francja? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Jeszcze ta Belgia tak najgorzej nie wygląda, bez przesady, zwłaszcza na tle doświadczonych w turniejach Ruskich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Pasztet ten mecz oprócz ostatnich 10 minut kiedy przebudził się Hazard. Na razie nie widze godnego konkurenta dla Kostaryki w finale.Francja? Fakt, zapomniałem o nich Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) Stara mundialowa zasada, im brzydziej grasz, tym dalej dochodzisz. Niemcy też zazwyczaj daleko dochodzą, choć niedzielni widzowie zazwyczaj są w stanie nie zasnąć na ich meczu dzięki ich solidnej niczym fonetyka Szpaka obronie. To raczej działa tak, że gole wpadają albo nie, a poziom gry jest stały. No szok. Nikt kto ma kawałek rozsądku nie powie, że Francja MUSIAŁA w ciągu minuty wygrać mecz ze Szwajcarią. Rożny jakich wiele, coś Szwajcarom się zgubiło, wpadł i nagle 2-0. Ogólnie ich gra mi się podoba, dobrze że mi Matuidi i Valbuena zapunktowali w fantay, ale jakby im ten rożny nie wpadł (NIEMOŻLIWE zdaniem znawców futbolu) i zaczęli się męczyć, to zdaniem forumka byliby sto razy słabszą drużyną. Belgia wygrała dwa mecze na Mundialu pierwszy raz od 20 lat, no rozczarowanie stulecia, ładna beka z nich, Edytowane 22 Czerwca 2014 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Stara mundialowa zasada, im brzydziej grasz, tym dalej dochodzisz. Im brzydsza szansa, tym dłużej dochodzisz. Mozna jakoś powiązać te motta? Dobrze, że Portugalia-USA dziś w nocy, to może sobie obejrzę drugą połowę przed snem. Cytuj Odnośnik do komentarza
keyzee 86 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Belgia rozczarowuje stylem gry-gdzie ich fantazja,gdzie zaangażowanie?Ten mecz wyglądał jakby nikomu nie chciało się grać.Dopiero w 80 minucie Hazard się obudził i pociągnął grę.Trzymam kciuki za nich-mam nadzieję że w następnej rundzie rozwiną skrzydła. I znów sędzia w akcji-tej Korei to się znów udaje-mimo że już nie są gospodarzami Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Algieria gra dziś naprawde fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Stoperzy Korei :o Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Francuzi grają o dziwo ładnie, a kitajce pokazują, że bez Park Ji-Sunga są niczym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Mam nadzieje, że Algieria pojedzie ruskich i wyjdzie z grupy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) Wystarczy im remis z ruskami i są w 1/8. Edytowane 22 Czerwca 2014 przez winner Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Dość mi się podobają moje dzisiejsze typy. Wiem, że codziennie tak mówię... 3,30 - na remis Algieria-Korea. W tych mistrzostwach na razie niewiele remisów, każdy wie, że to się nie kalkuluje i się otwiera. No dobra... każdy poza kilkoma ekipami, takimi jak Iran czy Nigeria albo Algieria. Po pierwszym meczu wydaje się, że ten mecz może być powtórką z meczu Iran-Nigeria, albo raczej Japonia-Grecja - włącznie z faktem, że Azjaci będą z bezradności strzelać co 3 minuty z dystansu bez większych szans sukcesu. W każdym razie - dziwi mnie, że bukmacherzy dają temu tak małe szanse. Madrzejszego to az przyjemnie poczytac. Ale tak serio to komu wejdzie typer hehe? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Można zmienić kanał na Comedy Central Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) Mecz dość zaskakujący. Z pół okazji w całym meczu z Belgią, Algieria przez następne pół zrobiła kilkanaście. W eliminacjach tylko u siebie z Rwaną im się udało wygrać trzema bramkami. Południowa Korea idzie na pobicie rekordu... hm, chyba Algierii z meczu z Belgią na drużynę, która najbardziej nie istnieje. Edytowane 22 Czerwca 2014 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) Ogqozo kr U l bukmacherki Jak wypełniasz kupon też dajesz takie opisy na kartce ? Edytowane 22 Czerwca 2014 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Wystarczy im remis z ruskami i są w 1/8. Są w tak komfortowej sytuacji, że nawet niska przegrana daje im spokojny awans więc jak strzela jeszcze ze 2 bramki to z ruskami mogą i 3:0 przegrać. No pewnie i z 3 punktami wyprzedzą ruskich co będą wtedy mieli 4... Jeśli dziś wygrają, a następnie przegrają to przy wysokiej wygranej (mhm) Korei nad Belgią nawet i mikroprocesorki mogą z tej grupy wyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) No na razie Belgia wpadła przy kursie 2,10, więc jak tu nie będzie remisu (są pewne szanse...) to ogólnie jestem na plus, normalnie porażka stulecia, jestem Belgią Polski. Wy się tak na oko ze sto razy bardziej przejmujecie moimi zakładami za 10 zł niż ja. Wy sobie walicie konia do lustra jak gol z rożnego wpadnie tej ekipie co kliknęliście a nie drugiej? Edytowane 22 Czerwca 2014 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Wystarczy im remis z ruskami i są w 1/8. Są w tak komfortowej sytuacji, że nawet niska przegrana daje im spokojny awans więc jak strzela jeszcze ze 2 bramki to z ruskami mogą i 3:0 przegrać. No pewnie i z 3 punktami wyprzedzą ruskich co będą wtedy mieli 4...Jeśli dziś wygrają, a następnie przegrają to przy wysokiej wygranej (mhm) Korei nad Belgią nawet i mikroprocesorki mogą z tej grupy wyjść. A tak, wlasnie nad tym myślałem i coś mi nie pasowało, oni przegrali z Belgią i faktycznie, muszą przynajmniej zremisować. Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 już 4-1 dla agierczyków, szkoda że tak nie grali z belgami, tam strzelili na 1-0 i od razu postawili autobus myśląc, ze dociągną ten wynik do końca, tutaj nieźle cisną cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) No strzelać cały czas i nie dawać nic strzelać rywalowi to zazwyczaj dobry plan na mecz. Edytowane 22 Czerwca 2014 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Pomyliłeś tematy chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi