Bartg 5 436 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 no i co, mudżina mam tam szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Panowie ponieważ dopiero teraz wróciłem i nie miałem czasu pozwólcie mi tylko powiedzieć (pipi)ONE HAMBURGERY !!! NIE DAŁO SIĘ WYNIKU UTRZYMAĆ JESZCZE 30 sec ?!?!? Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Postawiłem na Chorwację, ale jak pomyślę to średnio się z tym czuję. Meksyk to bardzo solidna obrona i remis ich urządza, więc na starcie są u siebie. Chorwacja po powrocie Mandżukicia wypadła doskonale w ataku, ale trudno nie odnieść wrażenia, że Kamerun dość łatwo podarował im wszystko, czego można chcieć. Oczywiście, przyszedł Mandżukić, najlepiej wykańczający dośrodkowania piłkarz na świecie, ale Meksyk ma trzech dobrych stoperów. Ich stosunkowa nędza w ataku będzie miała znaczenie dopiero wtedy, gdy Chorwacja coś strzeli, a to może potrwać, Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Brazylia vs Chile jak dla mnie mecz bez faworyta. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 (edytowane) Kamerun ma nieco więcej entuzjazmu niż tamte ekipy grające tylko o honor. Tak czy siak są o klasę słabsi od Brazylii, ale bez zapału nie mieliby żadnych szans na takie strzelenie gola. W Brazylii powoli wychodzi na to, że nie bardzo ktoś tam będzie grał poza Gustavo i Neymarem. Bez zdziwień, że to właśnie oni mieli udział przy golu. Meksyk, niestety, solidnie, typ na Chorwację był ewidentnie nieprzemyślany. Grają, jak było oczywiste, czyli mocna obrona i z czasem, przy otwarciu się Chorwacji i zmęczeniu, będą dostawać coraz lepsze kontry. Edytowane 23 Czerwca 2014 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Mam wrażenie ze sędzia chce wydrukować wynik w meczu Chorwacja Meksyk. To co teraz tam się dzieje to skandal. Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Chorwacja do domu Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 pozamiatane Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Dobry ten Meksyk. Taka radosna i kozacka ekipa. Nie moge doczekac sie ich meczu z Holandia, o ile sedzowie znowu nie beda chcieli ich skrzywdzic to bedzie mega hit. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Modrić wraca do Madrytu <3 Zayebiście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Najśmieszniejsze, że Chorwacja zaczęła biegać 2 razy szybciej po stracie bramki xD Nikt debilom nie powiedział, że remis nic im nie da? Parodia. Fakje! TRZY. Yebać i się nie bać, może jeszcze Brazylię przeskoczą ;] Zabierzcie europejskie drużyny z tego mundialu. Wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 (edytowane) Najśmieszniejsze, że Chorwacja zaczęła biegać 2 razy szybciej po stracie bramki xD Nikt debilom nie powiedział, że remis nic im nie da? Parodia. A niekalkulujące się ryzyko co im da? W futbolu zwiększanie ryzyka się generalnie nie opłaca, inaczej mielibyśmy cały czas strzelaniny, a jest odwrotnie. Robi się to tylko, kiedy przy standardowym ryzyku szanse są znikome. Meksyk ma ładną organizację i wyczucie tempa, wyglądają jakby naoglądali się meczów Atletico Madryt. Mecz z Holandią, bardzo ciekawy taktycznie się zapowiada. Jedni tylko grają z kontry, drudzy też by tak woleli dla bezpieczeństwa. Obie ekipy póki nie stracą gola są ustawione, no ale ktoś będzie musiał, a Holandia nie jest jakoś strasznie solidna w defensywie. W amerykańskiej TV komentatorzy niczym polscy: co chwila przypominają, że gdyby nie USA, Meksyk nie wyszedłby z eliminacji (USA strzeliło w doliczonym czasie ostatniego meczu, zabierając punkty Panamie). Edytowane 23 Czerwca 2014 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 gadam wam ze meksyk wyeliminuje holandie a chile brazylie GADAM WAM I NAPISALEM TO PIERWSZY, bedzie pogrom teoretycznych faworytow w 1/8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 436 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Oj nie będzie w typerze za zielono Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 jeszcze bramka na 3-2 chorwacji bedzie 3pkt za ten mecz, poza tym wpadl 1pkt za brazylie i holandie - nie ma zle jak na tak niesamowite mistrzostwa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Najśmieszniejsze, że Chorwacja zaczęła biegać 2 razy szybciej po stracie bramki xD Nikt debilom nie powiedział, że remis nic im nie da? Parodia.A niekalkulujące się ryzyko co im da? W futbolu zwiększanie ryzyka się generalnie nie opłaca, inaczej mielibyśmy cały czas strzelaniny, a jest odwrotnie. Robi się to tylko, kiedy przy standardowym ryzyku szanse są znikome. Postawiłeś na Chorwację wiec rozumiem twój pogląd. Dla mnie Chorwacja miała właśnie znikome szanse, stąd beka z pasji z jaką starali się wyrwać 1/8 z gardła Mechiko. Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 oddać dwie niezaliczone bramki meksykowi i brazylia grałaby w 1/8 z holandią Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Bardzo mnie cieszy zwycięstwo i awans Meksyku. Stawiałem na nich i nie pomyliłem się. Podoba mi się ich ambicja, zaangażowanie i gra w obronie. No i trener Herrera wzbudzający sympatię swoją gestykulacją i reakcjami na wydarzenia na boisku. Nie wiem czy Holandię pokonają, będzie ciężko bo pomarańczowi pokazali dzisiaj że nawet grając na pół gwizdka są w stanie wygrać. No i mają Robbena który jest w kapitalnej formie. Ale kibicować Meksykowi trzeba będzie, no i Chile też. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Mecz Meksyku zacny. Fajne brameczki i niezła akcja Rakiticia pod koniec. Szkoda, że Meksyk nie wyjdzie z pierwszego miejsca. Jest coś czego nie rozumiem. Jasne jest dla mnie to, że akcje są pokazywane w zwolnionym tempie, ale po jaką cholerę pokazują rozdziawione gęby i pot kapiący z zębów tą techniką to już nie skumam. Takie ujęcie prezentujące "cieszącego się" Muller'a to musi być traumatyczne przeżycie. Kolo jest mega szpetny. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 https://www.youtube.com/watch?v=bLZOK_LSEaM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Włosi i Urugwaj walczą o wyjście, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Włosi i Urugwaj walczą o wyjście, tak? Tak proszę Pana Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi