Tokar 8 262 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Nie wiem czy jeszcze komuś przyda się ta informacja, ale w poście z godzinami się lekko je3nąłęm, drugi mecz w 1 i 2 kolejce grupowej zaczyna się o 21:00, nie o 22:00. Zmyliło mnie to, że w 3 kolejce mecze są o 18 i 22. Dodatkowo godzina przerwy pewnie dla tych, którzy chcieliby sobie ogarnąć retransmisję równoległego spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 (edytowane) Myślę, że najlepszy sposób na Brazylię to wykorzystanie flank do gry kombinacyjnej i wymuszenia błędów. W środku ta ekipa jest mocarna, jest bardzo silna fizycznie. Jednakże w meczach z silniejszymi rywalami będzie musiała atakować dość sporą ilością piłkarzy. Marcelo i Dani Alves nie mają w genach solidności w obronie. tu masz racje, warto obejrzeć skrót z ostatniego sparingu brazylii z serbią, serbowie głównie wrzucali piłki z flanki i z takich akcji było pod bramką najgroźniej, zabrakło troche szczęścia bo spokojnie mogliby wtedy pyknąć neymara i spółke podaje rozpiske meczów jakby ktoś chcial oglądać w tv 12 czerwca (czwartek) - Mecz otwarcia, Grupa A - Brazylia - Chorwacja, godz. 22 - TVP 1, TVP Sport HD, sport.tvp.pl 13 czerwca (piątek) - Grupa A - Meksyk - Kamerun, godz. 18 - TVP 2, TVP Sport HD, sport.tvp.pl - Grupa B - Hiszpania - Holandia, godz. 21 - TVP 1, TVP Sport HD, sport.tvp.pl - Grupa B - Chile - Australia, godz. 0.00 - TVP 2, TVP Sport HD, sport.tvp.pl 14 czerwca (sobota) - Grupa C - Kolumbia - Grecja, godz. 18 - TVP 2, TVP Sport HD, sport.tvp.pl - Grupa D - Urugwaj - Kostaryka, godz. 21 - TVP 1, TVP Sport HD, sport.tvp.pl - Grupa D - Anglia - Włochy, godz. 0.00 - TVP 1, TVP Sport HD, sport.tvp.pl - Grupa C - WKS - Japonia, godz. 03.00 - TVP 1, TVP Sport HD, sport.tvp.pl 15 czerwca (niedziela) - Grupa E - Szwajcaria - Ekwador, godz. 18 - TVP 2, TVP Sport HD, sport.tvp.pl - Grupa E - Francja - Honduras, godz. 21 - TVP 1, TVP Sport HD, sport.tvp.pl - Grupa F - Argentyna - Bośnia i Hercegowina, godz. 0.00 - TVP 2, TVP Sport HD, sport.tvp.pl 16 czerwca (poniedziałek) - Grupa G - Niemcy - Portugalia, godz. 18 - TVP 2, TVP Sport HD, sport.tvp.pl - Grupa F - Iran - Nigeria, godz. 21 - TVP 1, TVP Sport HD, sport.tvp.pl - Grupa G - Ghana - USA, godz. 0.00 - TVP 1, TVP Sport HD, sport.tvp.pl 17 czerwca (wtorek) - Grupa H - Belgia - Algieria, godz. 18. - TVP 2, TVP Sport HD, sport.tvp.pl- Grupa A - Brazylia - Meksyk, godz. 21. - TVP 1, TVP Sport HD, sport.tvp.pl - Grupa H - Rosja - Korea Południowa, godz. 0.00 - TVP 2, TVP Sport HD, sport.tvp.pl 18 czerwca (środa) - Grupa B - Australia - Holandia, godz. 18. - TVP 2, TVP Sport HD, sport.tvp.pl - Grupa B - Hiszpania - Chile, godz. 21. - TVP 1, TVP Sport HD, sport.tvp.pl - Grupa A - Kamerun - Chorwacja, godz. 0.00. - TVP 1, TVP Sport HD, sport.tvp.pl 19 czerwca (czwartek) - Grupa C - Kolumbia - WKS, godz. 18. - TVP 2, TVP Sport HD, sport.tvp.pl - Grupa D - Urugwaj - Anglia, godz. 21. - TVP 1, TVP Sport HD, sport.tvp.pl - Grupa C - Japonia - Grecja, godz. 0.00. - TVP 2, TVP Sport HD, sport.tvp.pl 20 czerwca (piątek) - Grupa D - Włochy - Kostaryka, godz. 18. - TVP 2, TVP Sport HD, sport.tvp.pl - Grupa E - Szwajcaria - Francja, godz. 21. - TVP 1, TVP Sport HD, sport.tvp.pl - Grupa E - Honduras - Ekwador, godz. 0.00. - TVP 1, TVP Sport HD, sport.tvp.pl 21 czerwca (sobota) - Grupa F - Argentyna - Iran, godz. 18. - TVP 2, TVP Sport HD, sport.tvp.pl - Grupa G - Niemcy - Ghana, godz. 21. - TVP 1, TVP Sport HD, sport.tvp.pl - Grupa F - Nigeria - Bośnia i Hercegowina, godz. 0.00 - TVP 2, TVP Sport HD, sport.tvp.pl 22 czerwca (niedziela) - Grupa H - Belgia - Rosja, godz. 18. - TVP 1, TVP Sport HD, sport.tvp.pl - Grupa H - Korea Południowa - Algieria, godz. 21. - TVP 2, TVP Sport HD, sport.tvp.pl - Grupa G - Usa - Portugalia, godz. 0.00. - TVP 1, TVP Sport HD, sport.tvp.pl 23 czerwca (poniedziałek) - Grupa B - Australia - Hiszpania, godz. 18. - TVP 2, TVP Sport HD, sport.tvp.pl - Grupa B - Holandia - Chile, godz. 18. - TVP 1, TVP Sport HD, sport.tvp.pl - Grupa A - Kamerun - Brazylia, godz. 22. - TVP 2, TVP Sport HD, sport.tvp.pl - Grupa A - Chorwacja - Meksyk, godz. 22. - TVP 1, TVP Sport HD, sport.tvp.pl 24 czerwca (wtorek) - Grupa D - Włochy - Urugwaj, godz. 18. - TVP 2, TVP Sport HD, sport.tvp.pl - Grupa D - Kostaryka - Anglia, godz. 18. - TVP 1, TVP Sport HD, sport.tvp.pl - Grupa C - Japonia - Kolumbia, godz. 22. - TVP 2, TVP Sport HD, sport.tvp.pl - Grupa C - Grecja - WKS, godz. 22. - TVP 1, TVP Sport HD, sport.tvp.pl 25 czerwca (środa) - Grupa F - Nigeria - Argentyna, godz. 18. - TVP 2, TVP Sport HD, sport.tvp.pl - Grupa F - Bośnia i Hercegowina - Iran, godz. 18. - TVP 1, TVP Sport HD, sport.tvp.pl - Grupa E - Honduras - Szwajcaria, godz. 22. - TVP 2, TVP Sport HD, sport.tvp.pl - Grupa E - Ekwador - Francja, godz. 22. - TVP 1, TVP Sport HD, sport.tvp.pl 26 czerwca (czwartek) - Grupa G - USA - Niemcy, godz. 18. - TVP 2, TVP Sport HD, sport.tvp.pl - Grupa G - Portugalia - Ghana, godz. 18. - TVP 1, TVP Sport HD, sport.tvp.pl - Grupa H - Korea Południowa - Belgia, godz. 22. - TVP 2, TVP Sport HD, sport.tvp.pl - Grupa H - Algieria - Rosja, godz. 22. - TVP 1, TVP Sport HD, sport.tvp.pl 28 czerwca (sobota) - 1/8 finału 1A-2B, godz. 18. - TVP 2, TVP Sport HD, sport.tvp.pl - 1/8 finału 1C-2D, godz. 22. - TVP 1, TVP Sport HD, sport.tvp.pl 29 czerwca (niedziela) - 1/8 finału 1B-2A, godz. 18. - TVP 2, TVP Sport HD, sport.tvp.pl - 1/8 finału 1D-2C, godz. 22. - TVP 1, TVP Sport HD, sport.tvp.pl 30 czerwca (poniedziałek) - 1/8 finału 1E-2F, godz. 18. - TVP 2, TVP Sport HD, sport.tvp.pl - 1/8 finału 1G-2H, godz. 22. - TVP 1, TVP Sport HD, sport.tvp.pl 1 lipca (wtorek) - 1/8 finału 1F-2E, godz. 18. - TVP 2, TVP Sport HD, sport.tvp.pl - 1/8 finału 1H-2G, godz. 22. - TVP 1, TVP Sport HD, sport.tvp.pl 4 lipca (piątek) - 1/4 finału, godz. 18. - TVP 2, TVP Sport HD, sport.tvp.pl - 1/4 finału, godz. 22. - TVP 1, TVP Sport HD, sport.tvp.pl 5 lipca (sobota) - 1/4 finału, godz. 18. - TVP 2, TVP Sport HD, sport.tvp.pl - 1/4 finału, godz. 22. - TVP 1, TVP Sport HD, sport.tvp.pl 8 lipca (wtorek) - 1/2 finału, godz. 18. - TVP 2, TVP Sport HD, sport.tvp.pl 9 lipca (środa) - 1/2 finału, godz. 18. - TVP 1, TVP Sport HD, sport.tvp.pl 12 lipca (sobota) - Mecz o 3. miejsce, godz. 22. - TVP 2, TVP Sport HD, sport.tvp.pl 13 lipca (niedziela) - Mecz finałowy, godz. 22. - TVP 1, TVP Sport HD, sport.tvp.pl Edytowane 11 Czerwca 2014 przez mersi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 (edytowane) Gdyby Chorwacja miała Mario Mandużkicia, czyli najlepiej wykańczającego dośrodkowania napastnika świata (szukającego zresztą obecnie klubu), na pewno byłoby łatwiej postawić, że coś strzelą. W ostatnim czasie nie zachwycali grą, pomimo dobrych graczy (w sumie można by powiedzieć, że środek pola Rakitić-Modrić-Kovacić miażdży ten brazylijski Gustavo-Paulinho-Oscar jeśli chodzi o postawę klubową - tyle że każdy lubi mieć piłkę przy nodze i nie pokazuje tak wiele drużynowo), i wydaje mi się, że z 13 ekip europejskich są najsłabszą. Meksyk jest chyba w dobrej pozycji do awansu, ale nie wiem, czego po nich oczekiwać. Nie spodziewam się wiele po Kamerunie. Edytowane 12 Czerwca 2014 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 https://www.youtube.com/watch?v=PjMUlUmMIro Mała rozgrzewka przed dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Kurde dzisiaj zaczyna się mundial i nie mam żadnej podjarki. Hiszpanie od 3 poważnych imprez tak obrzydzili mi piłkę,ze masakra. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Utwa, jeszcze dwie godziny!!! Najlepsza piłkarska impreza świata u mnie w domu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Utwa, jeszcze dwie godziny!!! Najlepsza piłkarska impreza świata u mnie w domu!!!! Jak masz 60 cali to wpadamy z piwem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Słucham właśnie mixu z klubu w Maksie Pejnie 3 o dumnym tytule 'Trouble in Brazil' i czuję się jakbym tam był :3 Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 (edytowane) Utwa, jeszcze dwie godziny!!! Najlepsza piłkarska impreza świata u mnie w domu!!!! Jak masz 60 cali to wpadamy z piwem Niestety nie mam, nawet PS3 męczę na CRTKu. BTW: - za(pipi)iste i to też: https://www.facebook.com/photo.php?v=10152595862695809&set=vb.249909805808&type=2&theater Edytowane 12 Czerwca 2014 przez ciwa22 Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 sprzecik ogarniety, mozna ogladac na 120 calach (projektor), pewnie blogie marzenie zeby tvp puszczalo w 5.1 xD Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Ibrę też zaproszono https://www.youtube.com/watch?v=s4lqtlmkOeg Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 (edytowane) No ja ostatnio jakoś szczególnie podjarany nie byłem, ale dzisiaj z każdą chwilą powoli klimacik mi się załącza. Za chwilę ceremonia otwarcia, którą zamierzam obejrzeć, pogoda iście tropikalna, chipsy Lay's Piekielne Wasabi wylądują za momencik w misce, prysznic wykonany, dziewczyna poinformowana, że dzisiejszego wieczoru jestem poza zasięgiem, dwie godziny do meczu i na chwilę obecną jestem bardzo podjarany i nie mogę się doczekać!!! Na minus: pobudka do pracy o piątej rano i że nie dam rady wszystkich meczów obejrzeć. Praca niszczy życie ;( A, i zapomniałem. Skarb kibica z Przeglądu Sportowego zakupiony z samego rana Edytowane 12 Czerwca 2014 przez Yakubu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Jeszcze mistrzostwa się nie zaczęły a już problemy jest problem z sygnałem dla Europy i nie puszczają ceremonii z otwarcia. Ciekawe jak z meczami Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Jeszcze mistrzostwa się nie zaczęły a już problemy jest problem z sygnałem dla Europy i nie puszczają ceremonii z otwarcia Pewnie tłum się zbuntował i nabił komuś głowę na pal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 To przez brak powołania dla Kaki i Ronaldinho Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 No ja ostatnio jakoś szczególnie podjarany nie byłem, ale dzisiaj z każdą chwilą powoli klimacik mi się załącza. Za chwilę ceremonia otwarcia, którą zamierzam obejrzeć, pogoda iście tropikalna, chipsy Lay's Piekielne Wasabi wylądują za momencik w misce, prysznic wykonany, dziewczyna poinformowana, że dzisiejszego wieczoru jestem poza zasięgiem, dwie godziny do meczu i na chwilę obecną jestem bardzo podjarany i nie mogę się doczekać!!! Na minus: pobudka do pracy o piątej rano i że nie dam rady wszystkich meczów obejrzeć. Praca niszczy życie ;( A, i zapomniałem. Skarb kibica z Przeglądu Sportowego zakupiony z samego rana No właśnie może właśnie przez robotę nie czuję tych mistrzostw. Z niektórych meczów będzie trzeba zrezygnować, to fakt. Haa też kupiłem sobie Skarb Kibica jak za dawnych lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Mistrzostwa ledwo się zaczęły, a TVP już daje dvpska. Zamiast pokazać ceremonię otwarcia to puszczają jakieś urywki, w kółko te same, a znawcy w studiu pyerdolą jakieś kocopoły. Rasiaka i Smudy tam jeszcze brakuje do kompletu. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 (edytowane) To nie TVP daje du.py tylko w całej Europie nie ma transmisji z ceremonii otwarcia.E: A jednak masz racje, ch.ujki z TVP oszukali "troszkę". Edytowane 12 Czerwca 2014 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Gmoch się napalił na Jennifer Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Na stronie tvp postanowili zakończyć transmisję? WKRÓTCE POCZĄTEK TRANSMISJI i chvj... Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Gmoch: Hulk ostatnio przytył Żewłakow: Panie Jacku, życzyłbym sobie, żeby każdy polski piłkarz tak przytył jak Hulk :D Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 (edytowane) Jacek w formie, nic tylko oglądać mecze Greków i toczyć beke z jego wypowiedzi Edytowane 12 Czerwca 2014 przez pawelgr5 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Podobno to tvp z(pipi)ało sprawę bo w GB, Niemczech i paru krajach można oglądać otwarcie Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 I jeszcze złodzieje sobie każą abonament radiowo telewizyjny płacić Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Jacek w dobrej formie, chyba nie wiedział z którym Żewłakowem siedzi od 1,5 godziny w studiu ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi