Tokar 8 268 Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 Też mnie to rozbiło. No mogli puścić, w takim meczu nie powinno być spalonych. Odnośnie Enyeamy - murzyn + bluza Lakersów - czy to nie jest jakaś forma dopingu ? Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 Piechniczek w studio, aż się wzruszyłem, jakby obok usadzić Gmocha i Strejlaua i dać im wolną rekę we wspominaniu 82 roku Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 (edytowane) Nie dowierzam, że Francuziki tak kiepściutko dzisiaj grają. Edytowane 30 czerwca 2014 przez Yakubu Cytuj
Niewidoczny 334 Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 Ze wspominkami 82 roku to sie zacznie przy okazji wieczornego meczu Skandal w GIJON Cytuj
Gość Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 I wyżebrali, co ten najdżerja rękę sygnalizował? xD 5-0 w typerze, to doyebaem... Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 Odnośnie Enyeamy - murzyn + bluza Lakersów - czy to nie jest jakaś forma dopingu ? Jednak nie. Czarni nie potrafią skakać. Cytuj
Gość Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 Nigeria o premie się wykłócała prawda? 2-0 u buka, macie rzut rożny, nie przeszkadzajcie sobie strzelić, mamy nasze premie :] Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 Pytałem gdzie indziej ale mi nie odpowiedziano, więc spróbuję tu: Ogląda ktoś może mundial przez TVP Stream? Nie mam T Mobile i w sumie nikt z bliskich znajomych też. W skrócie: masz tmobile to za zwykłego smsa można oglądać mecze na żywo np. na iPadzie. Zastanawiam się, czy wystarczy tylko raz wpisać nr tel tmobile i kod czy za każdym meczem trzeba posłać nowego smsa? Pytam bo bym może kogo przydybał o jednego smsa a tak to może sobię kupię jakiś starter i do końca mundialu wykorzystam. Nie ukrywam, że wieczorne mecze na tablecie byłyby przyjemne. Cytuj
Niewidoczny 334 Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 Ja wkoncu tez 3 pkt,PS: Jestem mistrzem obstawiania dobrego rezultatu niestety (pipi)owo z konkretnym wynikiem Cytuj
Sep 1 623 Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 Problem Nigerii polega na tym że jak sobie jakąś fajną akcje wyprowadzą to nie umieją jej wykończyć. Albo mają jakieś bezsensowne zagrania jak to wykopanie piłki na rzut rożny w niegroźnej sytuacji i potem pada gol na 2-0. Jakby poprawili te elementy to mogli by się Francji mocniej postawić, bo żabojady były dziś do ogrania, a tak znowu dvpa. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 30 czerwca 2014 Autor Opublikowano 30 czerwca 2014 (edytowane) Po ilu minutach meczu Niemcy-Algieria komentorzy użyją słowa "ramadan"? To jedyny zespół, w którym znacząca ilość zawodników pości do zmroku do świtu (mało który piłkarz europejski to praktykuje, przynajmniej w dniu meczu). Aczkolwiek drużyna stara się nie wywoływać kontrowersji i nie mówić, kto dokładnie. Być może podpowiedzią jest skład, bo dość sporo zmian jak na taki turniej: nie grają Djabou i Brahimi w ataku, Bentaleb i Medjani w pomocy, w obronie zaś Mesbah. Zamiast tego na lewej obronie wystąpi Faouzi Ghoulam z Napoli, który nie grał od meczu z Belgią, w ataku powraca Soudani, w pomocy Mosdefa... w skrócie mówiąc, Algieria przywraca skład z meczu z Belgią - być może po to, by cofnąć ofensywną taktykę z ostatnich dwóch spotkań i znowu zamurować. Atak Niemców wyglądał doskonale w eliminacjach i w meczu z Portugalią, ale potem już słabo, więc być może nie dostaniemy tak efektownego meczu, jak niedawno byśmy się spodziewali. W Niemczech nie ma Hummelsa, jest Mustafi, którego słaby występ z Ghaną nijak nie uzasadnia kolejnej szansy. Ogólnie taktyka wystawiania czterech stoperów nie wypada na razie w pełni przekonująco poprzez właśnie mecz z Ghańczykami. Więcej do pokazania mają też zdecydowanie Schweini i Oezil. Osobiście jestem też, jak wiadomo od dawna, dość sceptyczny wobec wystawiania Lahma w pomocy. W skrócie mówiąc, jest wiele sugestii, że możemy dostać kolejny frustrujący mecz - podwójnie ciężka sytuacja dla Niemców, bo w razie wygranej nikt nie będzie pod wrażeniem, a w razie męk będzie frustrująca. Edytowane 30 czerwca 2014 przez ogqozo Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 Hmm aż taka ciężka głodówka, że Algieria pół składu zmieniła ? Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 No przez caly miesiac od switu do nocy ani jedzenia ani picia. Mysle ze to moze byc ciezkie dla sportowca. Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 Po ilu minutach meczu Niemcy-Algieria komentorzy użyją słowa "ramadan"? 12 min Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 no ku.rwa algeria cisnie niemcow....ALGERIA.....a sa jeszcze ludzie co uwazaja ze miejsce Polski w rankingu uefa jest z d.upy - pilkarski swiat nam uciekl Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 Niemcy za mało do piłki wychodzą, Algierczycy obiegają ich jak słupki. Cytuj
KOŁD 1 095 Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 no ku.rwa algeria cisnie niemcow....ALGERIA.....a sa jeszcze ludzie co uwazaja ze miejsce Polski w rankingu uefa jest z d.upy - pilkarski swiat nam uciekl Polska dzielnie wywalcyła remis z niemcami w 4 składzie TROCHE SZACUNKU Cytuj
mersi 804 Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 nojer jeszcze sie przejedzie na tym mundialu z wyjściami Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 Wiem o co chodzi, Niemcom Algierczycy zlewają się z murawą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi