Gość Darude Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 No ładnie się postawili Algierczycy za to szacun .Myslałem ,ze niemiaszki sie tez trochę wymęcza ,ale z tego co widze dobrze przygotowani kondycyjnie pewnie dojdą do finału. Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 mecz kapitalny, algeria zagrala przegenialnie, mistrzowstwa GOTY Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 Ciekawe, ile milionów kuponów popsuła Algieria. Cytuj
Niewidoczny 334 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 Dokładnie o tym samym pomyslałem Bukmacherzy zarobili wpizdu kasy Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 ogolnie ten mundial raczej na plus wyjdzie bukmacherom - niespodzianki gonia niespodzianki, ja obstawianie u bukow olalem, wroce do hobby jak wystaruja ligi Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 Ciekawe, ile milionów kuponów popsuła Algieria. Jestem cegiełką w tej ścianie płaczu [*] Na szczęście zaraz się odkuję kolejnym kuponem, który MUSI wejść. O ile Argentyna i Holandia nie zrobią takiej obory jak wczoraj dojczland, Belgia i Stany będą grały tak jak w grupach, a sędziowie nie dostaną w łapę za pchanie Brazylii za wszelką cenę Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 dobra, już idźcie se gdziekolwiek indziej z tymi kuponami, bukmacherami, bo już nie mogę tego czytać 2 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 Ale wiesz, że nie musisz tego czytać, prawda? 1 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 No bo sorry, ale zachowujesz się jak jakaś pipka. Na wszystko narzekasz, nic Ci nie pasuje. Wyluzuj może, co? Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 1 lipca 2014 Autor Opublikowano 1 lipca 2014 Dzisiaj jeden z hiciorów tej fazy. Messi kontra Shaqiri, czyli dwa genialne lewonożne motorki o najniższych środkach ciężkości w historii piłki. Tym razem chyba zamienią się typowymi pozycjami - Shaqiri wypadł fantastycznie jako, powiedzmy, "dziesiątka" w środku boiska, zdobywając drugiego dla kadry hat-tricka. Tymczasem wobec kontuzji Aguero wszyscy spodziewają się, że Argentyna wykorzysta Lavezziego na boku - zapewne lewym, by na prawym grał Messi. W meczu z Hondurasem w końcu zagrał Fabian Schaer i, niespodzianka, rządził, ale Honduras to jednak był jeden z kilku autentycznych cieniasów, a pewne problemy i tak potrafił zrobić (choć prawie wyłącznie w momencie, gdy wynik był przesądzony). Niski drybler Messi może być znacznie trudniejszym rywalem dla Schaera, aczkolwiek jeśli zagra na prawej, jego pojedynki z Roberto Rodriguezem będą kolejnym elektryzującym starciem tego meczu. Wrażliwymi punktami Szwajcarów wydają mi się jednak ciągle Lichtsteiner i Behrami. Argentyna w podstawowym składzie powinna być solidniejszą w obronie ekipą na boisku, ale raczej będzie miała większe zamiary niż tylko bronić (pewnie: bronić i kopać do Messiego, ale zawsze), więc w tym meczu powinniśmy uniknąć 90 minut klinczu jak w kilku poprzednich. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 1 lipca 2014 Autor Opublikowano 1 lipca 2014 Wszelakie Ghany już odpadły, teraz raczej już w stawce są tylko ekipy, które są bardzo ostrożne. Poza Szwajcarią. Teoretycznie to więc ostatnia okazja, żeby zobaczyć konkretną ilość goli w meczu, ale to zależy, komu pierwszemu wpadnie, jak nikomu nie wpadnie to pewnie Argentyna nie będzie się denerwować, będą liczyć na większe zmęczenie rywala. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 niemcy elegancko suna po tytul. wczoraj nojer ewidentnie man of the match z tymi swoimi wyjsciami, geniusz. gosc naprawde musi miec nerwy ze stali. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 No, suną po tytuł jak cholera XDDD Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 To nie Neuer, lecz słabo grająca w ataku Algeria. Jeśli tak będą grać przeciwko komuś kto umie zrobić kontrę 4v3 to co najwyżej zsuną się niż posuną Cytuj
Sep 1 623 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 Oprócz Neuera i Boatenga to obrona Niemców jest strasznie koślawa. Valbuena będzie Mertesackera wkręcał w ziemie równo. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 szwajcaria dzisiaj pojedzie argentyne, tercet messi - aguero - di maria może sprawdzał sie w grze z cieniasami w fazie grupowej i w meczach z ogórkami, ale nawet z nimi mieli problemy, więc nie nastawiałbym sie optymistycznie co do dzisiejszej ich wygranej Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 Szwajcaria Argentyna - no taki mecz trzeba obejrzeć. Cytuj
winner 183 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 Coś czuję, że to będzie najnudniejszy mecz tej fazy rozgrywek. W grupach obie drużyny grały straszliwą padakę, mimo kompletu punktów Argentyny i awansu Szwajcarii, w ich grze nie poruszyło mnie totalnie nic. W sumie to cieszyłbym się z awansu Szwajców, bo założyłem się z ojcem o stówkę, że Holandia zajdzie dalej niż Argentyna w tych mistrzostwach, ale ogólnie ich nie lubię, na meczach fazy grupowej obu drużyn przysypiałem. Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 Jak Lavezzi dzisiaj zagra po tej akcji z bidonem, to znaczy, że Sabella ma naprawdę mało do powiedzenia w tej kadrze. No chyba, że oni razem na piwo chodzą i to był jakiś insajd dżołk. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 zazwyczaj wkurza mnie to czepianie się wymowy nazwisk, ale jak Babiarz nazwał trenera Argentyny, Sabellę - Sabezią, to parskłem gromko co on tam w ogóle robi w tym studiu, niech idzie lepiej komentować to swoje łyżwiarstwo figurowe. Piechniczek też dałby se siana, wczoraj był 2 razy, a nie słucha się go przyjemnie. Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 Nie ma bardziej pociesznego widoku niż nabity karzeł. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 Drmic prze uj sam na sam z bramkarzem i zamiast strzelać to podaj bramkarzowi Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 (edytowane) Forumku jaki wynik? Edytowane 1 lipca 2014 przez Wojtas1986 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi