mozi 1 977 Opublikowano 10 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2014 Kurna ale jaranko - biore od razu w preorderze. Jedynke na xie zmaglowałem w każdą możliwą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 619 Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 W jedynke jeszcze nie grałem więc niezmiernie mnie cieszy że Nintendo takie dobre i wydaje dwie gry w kompilacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 545 Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 Tak. a na gamersyde pisza: and several demos are playble, here is one of them. Note that the framerate of this demo was only of 30 frames per second unlike last year demo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 (edytowane) Kamiya na Twitterze napisał 60fps. Edit: nie demo chodziło w 30fps, a filmik z dema. Te same zródło wstawiło już materiał w 60fps. Edytowane 11 czerwca 2014 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 471 Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 Jest gameplay https://www.youtube.com/watch?v=rvCHYXwKR-c#t=106 bedzie slasher wszechczasow. Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 Jest gameplay https://www.youtube.com/watch?v=rvCHYXwKR-c#t=106 bedzie slasher wszechczasow. Ahhh, no i teraz mam ochotę odpalić znowu jedynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 Oficjalna strona gry: http://bayonetta2.nintendo.com/ Fajna muzyczka gra w tle. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 Panowie zapytam tutaj, bo z Bayonettą jest to pytanie związane. Jakim padem najlepiej będzie grać w Netkę na WiiU. Rozumiem że tabletopad będzie obsługiwany, ale coś mi się wydaje że nie będzie to najwygodniejsze rozwiązanie. Pytanie: kupować jakiś pro controller czy nie? Jak tak to który jest lepszy? Ten klasyczny z Wii czy ten nowy? Ktoś miał te pady w łapkach żeby doradzić? Wysłane z Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 Tylko mnie denerwuje, że Bayo ma taką wypraną kolorystykę? Cholera, wszystkie ich gry wyglądają jak po 10 praniu w tanim proszku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 Kamiya jedzie po Nintendo, mimo że robi dla nich grę http://www.vg247.com/2014/06/11/bayonetta-2-wii-u-hideki-kamiya-box-art-doesnt-like/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 W grze będą do wyboru 2 ścieżki dźwiękowe - angielska i japońska. Co ciekawe, to samo tyczy się też jedynki, do której zlstanie dograna japońska ścieżka. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 Ee jak to jest w końcu bo padło że premiera październik a wszędzie przy preorderach jest 31.12?? Wtf? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 860 Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 (edytowane) Kamiya jedzie po Nintendo, mimo że robi dla nich grę http://www.vg247.com/2014/06/11/bayonetta-2-wii-u-hideki-kamiya-box-art-doesnt-like/ Uwielbiam gościa. Wali prosto z mostu, nie ma lizania sie po jajkach. Pamiętam, że już kiedyś po kimś/czymś cisnął, ale nie mogę sobie przypomnieć co to było E: a, już pamięta, cisnął po januszach, którzy płakali mu, żeby zrobił B2 na ps360 :F Edytowane 11 czerwca 2014 przez Dahaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 11 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2014 (edytowane) Kamiya jedzie po Nintendo, mimo że robi dla nich grę http://www.vg247.com/2014/06/11/bayonetta-2-wii-u-hideki-kamiya-box-art-doesnt-like/ Poprzednia okładka o wiele lepsza. Kamiya dobrze podsumował to co z nią zrobili. Gościa lubię bo jest szczery i nie owija w bawełnę. I świetnie,że będzie dual-audio,potwierdzono też, że gierka ma śmigać w 60fpsach. Edytowane 11 czerwca 2014 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 12 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 Panowie zapytam tutaj, bo z Bayonettą jest to pytanie związane. Jakim padem najlepiej będzie grać w Netkę na WiiU. Rozumiem że tabletopad będzie obsługiwany, ale coś mi się wydaje że nie będzie to najwygodniejsze rozwiązanie. Pytanie: kupować jakiś pro controller czy nie? Jak tak to który jest lepszy? Ten klasyczny z Wii czy ten nowy? Ktoś miał te pady w łapkach żeby doradzić? Wysłane z Tapatalka W bayo grałem na padzie od xboxa a pro kontroler go przypomina. Dla mnie to najwygodniejszy pad i stworzony do slasherów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 12 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 (edytowane) Ja boję się, że rozwalę padleta grając w Bayonettę 2 A żadnego dodatkowego pada nie mam już zamiaru kupować. Edytowane 12 czerwca 2014 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 545 Opublikowano 12 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 pokazali jak niby mozna dotykowao na padlecie grac i ataki oraz uniki wyprwadzac maziajac i uderzajac rysikiem - tygodnia wtedy temu padletowi nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 12 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 Ciekaw jestem kiedy niby czas na oderwanie jednej ręki, by miziać po ekranie Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 12 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 Ciekaw jestem kiedy niby czas na oderwanie jednej ręki, by miziać po ekranie Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 12 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 Nie padleta do bayo bym nie brał. Zainwestuj w pro kontroler warto ja nim gram w mario kart, monster huntera, injustice oraz mario 3d world. O wiele wygodniejszy niż padlet. Padlet sprawdza się w grach takich jak wonderful czy pikmin 3 gdzie sterowanie jest stworzone pod padlet. Bayo 1 nie była pisana z myślą o padlecie i myślę że 2 też nie będzie. Bedzie dodana obsługa troszkę na siłę. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 12 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 Ok dzięki za porady. W takim razie w przyszłym miesiącu będę rozglądał się za pro controllerem i przy okazji kupię może jeszcze większą baterię do gamepada bo ta która jest w standardzie to śmiech... Wysłane z Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 12 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 I stara i nowa okładka mi odpowiada choć może rzeczywiście ciekawiej by wyglądało z całym widocznym księżycem w tle, ale moim zdaniem źle nie jest. Zresztą liczy się również sama gra a z tego co wiadomo to Nintendo nawet zachęcało P+ aby się nie krępowali i robili to co uważają za słuszne (ba jeśli chodzi o strój linka do Bayo 1 to Nintendo zasugerowało aby kubraczek był bardziej w ero stylu niż jest normalnie - chodzi o ukazanie konkretnego dekoltu Bayonetty ;-] ). Cieszy mnie cholernie że dorzucają jedynkę do zestawu, z tego co czytałem to wyeliminowali wszelkie bugi z wersji PS360 (i techniczne i graficzne) więc można będzie po premierze sprawdzić czy jest konkretnie usprawniona wersja. P.S. podoba mi się używanie Master Sworda do walki. Cieszy również zróżnicowanie wykorzystania różnych spodobów kontroli. Sam na bank się zaopatrze w pro controllera (na pewno dłużej bateria trzyma a w slasherach to ważne). A i Butcher z tekstem że Bayo 2 wygląda tak samo jak 1 to niech przejrzy jeszcze raz na oczy bo widzę do big N jest już tak uprzedzony że żal mi naczelnego bo kiepsko prezentuje obiektywną postawę i nawet nie potrafi przyznać że Big N również posiada graficznie porządne pozycje (bo na bank nie bronie mu posiadania własnego zdania ale cóż, nie powinno tak być żę własne zdanie nawet w gazecie jest na pierwszym miejscu). Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 Bayo będzie miała etapy z mechem: Bayonetta will get to pilot some sort of a mech in Bayonetta 2, Nintendo and PlatinumGames revealed today on Nintendo’s Treehouse live-stream. According to director Yusuke Hashimoto, the mech doesn’t control all that differently from Bayonetta herself. Punches can go into bullet attacks, kicks can go into a strong blast attack. Like Bayonetta, the mech attacks using both hands and feet. It has machineguns on its hands and some sort of shotgun-like weapon on its legs. Bayonetta 2 is slated for release this October. Read more at http://www.siliconera.com/2014/06/12/bayonetta-will-get-control-mech-bayonetta-2/#MvsvdwBElMYHGI8h.99 Nowe screeny i artworki: http://www.allgamesbeta.com/2014/06/bayonetta-2-coming-to-wii-u-in-october.html Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 13 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2014 (edytowane) Byleby nie były to tak tragiczne momenty jak w "jedynce" rakieta czy motor. Ogólnie widzę też, że promocja i dostępność materiałów jest podobna jak w 2009 roku, gdy wychodziła "pierwsza" część - na 3 trailerach widzieliśmy już chyba wszystkich bossów prócz ostatniego + lokacje. Nie wiem czemu PG ma w zwyczaju pokazywać całą grę przed jej wydaniem. Edytowane 13 czerwca 2014 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 372 Opublikowano 14 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2014 Hideki Kamiya: I hate the logo of WiiU ver. Junk. The Bayo 2 package is shit. Who’s the damned bastard who changed it…They did it without any permission. Będą wersje na inne konsole? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi