Gość DonSterydo Opublikowano 16 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2014 (edytowane) Balon na 100% nie ma 7Gb - zapominacie, że pierwszy update miał chyba ze 3-4 Gb. Ja na premium jak prawie wszystko usunąłem to mam 24 Gb + 200 Mb zajęte jakimiś plikami gier no i właśnie pozostałe 4 Gb pochłonął upadate systemu. Balon ma max 3 Gb jak usunie wszystkie gry, tak więc Bayo 1 na 99% nie ściągnie na wewnętrzną pamięć. Edytowane 16 czerwca 2014 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 331 Opublikowano 16 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2014 A może mam białego premiuma? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 16 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2014 A może mam białego premiuma? WiiU Premium: Albinos Edyszyn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 16 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2014 Pendrive 32 gb to cena mniej niz 100 zl nawet 64 da się dorwac za ok 100. Cebula naród. Jak Bayoneta wyjdzie to włóż jaki kolwiek pen 8 gb w zwyż i graj. Ja mam chyba 4 peny w domu a używam tylko jednego na codzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 860 Opublikowano 16 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2014 W biedrze niedawno kupilem 16 gb za 30 zl. Wybraźcie sobie, że obie czesci sa na jednej plycie i po problemie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
kypq 718 Opublikowano 17 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2014 Ktoś ma oficjalne informacje dotyczące Bayonetty 1 ? Bo jedyne potwierdzone info ze gra w wersji cyfrowej jest z Nintendo America. A jakieś wiadomości z europejskiego oddziału? Cytuj Odnośnik do komentarza
SJDR 1 Opublikowano 19 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2014 a idzie do tego bez problemu wiekszy dysk zewnetrzny podpiac? te 32gb to smiech na sali w delux wersji - sciagnie sie bayo1, sciagnie sie darmowa gre za mk8 i juz sporo zajete można każdy zewnetrzny dysk podłączyć gorzej jak konsola dostarcza za mało zasilania dla dysku, wtedy trzeba podłączyć dysk kablem Y np. takim Z moim dyskiem zewnętrznym 2,5' 1TB z firmy WD niestety był problem, przy instalacji gry konsola nie dawała rady z zasilaniem. Kabel Y wszystko naprawił (kosztem 2 portów USB) ... Szkoda tylko, że nieda się ustawiać ile GB chce się dla konsoli, a reszte na Windows -.- 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 20 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2014 Ktoś ma oficjalne informacje dotyczące Bayonetty 1 ? Bo jedyne potwierdzone info ze gra w wersji cyfrowej jest z Nintendo America. A jakieś wiadomości z europejskiego oddziału? http://www.nintendolife.com/news/2014/06/two_separate_bayonetta_2_retail_releases_confirmed_for_europe A summary of the three options is below, via Nintendo UK: 1) Bayonetta 2 solus 2) Bayonetta 1 + Bayonetta 2 (2 discs in one packaging) 3) The digital versions available in the Nintendo eShop in Europe will be sold separately Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 20 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2014 2) Bayonetta 1 + Bayonetta 2 (2 discs in one packaging) Choć raz mogę powiedzieć,że warto mieszkać w Europie jeśli chodzi o gierki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 20 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2014 (edytowane) Czyli będzie edycja z dwoma płytami? Najs Edytowane 20 czerwca 2014 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 20 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2014 (edytowane) Super. Szkoda tylko że jeszcze trzeba czekać do października. Edytowane 20 czerwca 2014 przez ireniqs Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 615 Opublikowano 20 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2014 Czyli będzie edycja z dwoma płytami? Najs Bedzie mozna przycebulic i sprzedac ;-)bestplay z bialegostoku obyscie mieli wersje 2cd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 20 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2014 Jak Bayo 2 szału w sklepach nie zrobi i skończy się na pierwszym rzucie, to nie zdziwię się jak za parę lat cenowo będzie podobna sytuacja jak obecnie z jRPG z Wii (tym bardziej, że w packu z UE będą dwie gry na płytach). Ale miejmy nadzieję, że PG zarobi na tej świetnej serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 615 Opublikowano 20 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2014 Ja tez. Dlatego ja kazdego exa dla N zawsze biorę na premiere, nigdy sie na tym nie przejechalem, prawie zawsze trzyma cene a i czesto drozeje bo potem nigdzie tego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 22 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2014 Również was koledzy popieram. Myśle jednak że tytuł się sprzeda, brakuje w tych czasach świetnego Slashera a tu mamy 2 w cenie 1 (dodatkowo jedynka podrasowana - sweet). Cieszy fakt dual-audio i ciekawi mnie jak będzie prezentował się tryb multiplayer. Wiedziałem że warto poczekać z jedynką a tu mam najlepsze zaskoczenie bo dwójka to ex na Wii U :-] Co do slasherów to wątpie aby PG dało ciała, Nintendo dało im taką szansę na stworzenie kontynuacji jaką sobie wymarzyli to teraz nie mogą zawieść :-] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 22 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2014 Gra z całą pewnością będzie świetna jako slasher (fabularnie mnie odpycha tak jak jedynka i MGR) i to jest najważniejsze. PG potrafi robić slashery. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 22 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2014 Fabuła w Bayo jest naprawdę niezła, tylko żeby ją dobrze poznać trzeba czytać wszystkie Antonio's Note czy informacje o przeciwnikach. Potencjał fabularny jak na slashera jest spory i oby w drugiej części został podtrzymany. Z tego gatunku gier potencjał też był w serii DMC, ale niestety tu Capcom w kratkę poleciał. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 22 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2014 No co ty Rising miał głęboką pokręconą fabułę. Pełną niesamowitych zwrotów akcji ;D Co do Bayonetty to chyba żaden slasher nie ma poważnej fabuły bo to się z konwencją nie zgadza. Patrzcie na DMC 1 do 4 po prostu komedia Są gry jak skyrim, dragon age czy wiesiek które kupujesz dla fabuły i głębi świata i są gry jak DMC, Bayonetta czy Ninja Gaiden które kupuje się dla mechaniki walki etc. Ciekawy jestem czy ktokolwiek kupi Bayonete dla historii Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 22 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2014 (edytowane) Ciekawy jestem czy ktokolwiek kupi Bayonete dla historii Nie, ale nie oznacza to że musi być chu.jowa. Niestety, tak się już przyjęło, HnS = papka fabularna, a akurat Bayonetta czy "pierwsza" cześć DMC i "trójeczka" naprawdę fajnie się przedstawiały pod tym względem. W slasherach zazwyczaj tak wygląda pierwsze przejście gry - fun z gameplay'u dopóki nie wejdzie cutscenka, seria NG czy MGR to najlepsze przykłady (Tak, nie podoba mi się fabuła w MGR). Najnowszy DmC i jego durnowata fabuła również wchodzi na scenę, w ten gatunek gier najlepiej gra się od drugiego przejścia jak skipuje się wszystko i zostaje czysty rozpierdziel na wyższych poziomach trudności. Edytowane 22 czerwca 2014 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 331 Opublikowano 22 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2014 Heavenly Sword jak na (prostego) slasher miał świetną historię z niesamowitymi postaciami, Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 22 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2014 Zgodzę się z Xm,że fabuła w Bayo nie była zła. Jak na slashera była dobra, czytanie notatek bardzo w tym pomaga. Ja się nawet w pewnym momencie wciągnąłem w te wydarzenia XD Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 22 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2014 Seria GOW (1-3, oraz odsłony z psp)też ma w sumie niezłą fabułę. Tak wiem, to nie slasher, bo za prosty, blablabla, ale i tak bardziej rozbudowany od takiego Heavenly Sword i oparty na tej samej mechanice co reszta, choć bez systemu masterowania misji. Z ostatnio ogranych nawet nienajgorszy jest MGS Revengeance, a szczególnie jego przewodni motyw zemsty, dla którego reszta jest w sumie jedynie dodatkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Karas 433 Opublikowano 28 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2014 Po tonach wypowiedzi PG na temat współpracy Z Big N całkiem możliwe że i Bayo 3 się doczekamy na WiiU. No ale to wszystko zależy od tego jak poradzi sobie dwójka. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 Brak słów jak to się rusza i wygląda.http://www.gamersyde.com/hqstream_bayonetta_2_gc_full_level-32754_en.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 13 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2014 Ciekawe czy będzie jakiś bundl WiiU+Bayo2. Jakby były takie z fizyczną kopią gry to brałbym od strzału. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi