Skocz do zawartości

Bayonetta 1 & 2

Malutki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

15.300 kopii? ciekawe kto będzie to sprzedawac

Akurat po jednej kopii na każdą konsolę w Europie xd.

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Ja się ograniczę do zwykłej limitki (mam nadzieję, że nie będzie kosztować więcej niż 200 zł). Ale to dodatkowe pudełko kusi :)

Edytowane przez DonSterydo
Gość DonSterydo
Opublikowano

Z tymi trzema edycjami gry zrobili mi trochę wilczą przysługę, na 99% będę się teraz zastanawiać czy nie brać samej Bayo 2 za 150 zł (jeśli faktycznie za tyle będzie można kupić), bo jedynkę już ograłem na X360 i w przeciwieństwie do posiadaczy PS3 rimejku nie potrzebuję ;)

Dobos, gdzie zamówiłeś za 150 zł??

Opublikowano (edytowane)

dokładnie tak- konsoleigry.pl :) ja znam i polecam.

mają preorder za 149zł, wydanie z jedynką też mają mieć poniżej 200zł.

Edytowane przez Dobos
Opublikowano

Cena rewelacyjna. Wątpie, że w Europie gdzieś się taniej kupi.

Opublikowano

Myślę że za tyle będzie wszedzie. W uk po 30 funciaków lata. Ja mimo wszystko wezme obie części choć w jedynkę pewnie już nie zagram, ale niech stoi. 30-40 zl mnie nie zbawi, ale jednak celuję w tego first printa. Jak dostanę go w Polsce to kupię inaczej zlewam.

Cena rewelacyjna. Wątpie, że w Europie gdzieś się taniej kupi.

Wszystko u nich taniej. Dobos kupiles cos tam kiedys? Wiem ze masz odbior osobisty, ale z wysylką się boje, bo na bank drugie madgames rosnie. No za tanio maja!!

Opublikowano

No ku,rwa ceny to mają takie, że jakby wysyłali za granicę, to by mieli całą europę na karku xD

Gość DonSterydo
Opublikowano

Ja mam jedną zasadę przy zakupie czegokolwiek - brać tam gdzie najtaniej, ale jeśli gdzieś jest wyraźnie taniej niż w innych sklepach, to 10x się zastanawiam i sprawdzam sprzedawcę.

Opublikowano (edytowane)

Kupiłem tam dwie gry. Fakt, z odbiorem osobistym ale nie widzę powodu do obaw przy wysyłce- mają konto na Allegro z masą pozytywów i płatność przy odbiorze do wyboru. Jedyne ryzyko to czy w przypadku preorderów dostawa będzie na czas.

Ceny pewnie mają niskie przez lokalizację sklepu/magazynu (dosłownie w lesie w Józefowie) i brak jakichkolwiek reklam.

Jak gadałem z właścicielem to mówił że składa u Conquesta duże zamówienia i za większość płacił jeszcze zanim złotówka zaczęła lecieć na pysk, niedługo może być trochę drożej.

Za 2 tygodnie jadę tam kupić limitkę Hyrule Warriors, zobaczymy czy będę grał najpóźniej w dniu premiery.

Edytowane przez Dobos
Opublikowano (edytowane)

Kupowałem tam 2 razy - szybko, sprawnie i bezproblemowo. Są szybkie płatności (wygoda), śledzenie przesyłki. Wczoraj kupiłem Donkey Kong Tropical Freeze i dziś mam.

MichAelis - przestań narzekać bo podniosą ceny.

Edytowane przez Kris77