Opublikowano 5 września 201410 l First Print Edition jest juz w game.co.uk, wychodzi ponad 300zl http://www.game.co.uk/en/bayonetta-2-first-print-edition-only-at-game-206923?pageSize=20&searchTerm=bayonette&catGroupId=
Opublikowano 5 września 201410 l MichAelis narzekał na zbyt niskie ceny KiG i już zaczęli podnosić xD Pokemony limitki podrożały o 10zł Najbardziej wypasione wydanie Bayonetty będzie pewnie u nas za 270-280zł. Za drogo dla mnie
Opublikowano 6 września 201410 l Dajcie znać jak pojawi się gdzieś to wydanie first print. Edit: Doczytałem że ta wersja jest exclusive dla game.co.uk i już poszedł cały nakład. Edytowane 6 września 201410 l przez mozi
Opublikowano 6 września 201410 l Edit: Doczytałem że ta wersja jest exclusive dla game.co.uk i już poszedł cały nakład. Z tego co rozumiem ekskluzywna dla Game'a w UK. Cytując FB polskiego dystrybutora: Tak, tak. wszystkie trzy wersje będą dostępne w Polsce;)
Opublikowano 6 września 201410 l Trailer w 60 FPS http://www.gamersyde.com/hqstream_bayonetta_2_launch_trailer-32909_en.html
Opublikowano 6 września 201410 l Byłem dzisiaj w u mnie w Łomży w lokalnym małym sklepie, i typ powiedział mi, że będą mieli Bayonetkę w przedziale 149-159 i nie drożej. Pewnie u nich wezmę. Spóźnili się co prawda 2 dni z wysyłką Mario Karta, ale tym razem pewnie odbiorę osobiście (zresztą ja i tak mam takie zaległości, że mogliby przysłać tydzień po premierze i bym nie zauważył różnicy). Sprzedawca był dosyć ogarnięty, sam wspomniał o tej edycji w dużym pudełku i powiedział, że też mają ją mieć w ofercie. http://www.playergames.pl/ Kamieni jakby co nie wyślą, to mogę zagwarantować. lol, tak przeglądam i w sumie to też niezłe ceny mają. Nowe Pokemony z figurką i steelbookiem za 160. Edytowane 6 września 201410 l przez ragus
Opublikowano 7 września 201410 l po tym direct o bayo jestem rozje.bany na kawałeczki. strój star foxa <3.
Opublikowano 7 września 201410 l Jakim waszym zdaniem gra będzie zaskakiwała poziomem trudności? Obejdzie się bez frustracji?
Opublikowano 7 września 201410 l Gry platinum na wysokich poziomach trudności są wymagające i tak ma pozostać.
Opublikowano 7 września 201410 l pewnie jak w jedynce: będzie poziom dla kazuali - easy automatic z wciskaniem jednego przycisku i będzie poziom dla hardkorów - infinite climax, a po środku poziomy na których można się nauczyć gry
Opublikowano 7 września 201410 l Jakim waszym zdaniem gra będzie zaskakiwała poziomem trudności? Obejdzie się bez frustracji? Pewnie jak zawsze w tego typu slasherach - pierwsze przejście w miarę trudne jak na dzisiejsze gry, a po przypakowaniu ekwipunku idzie z buły, akurat Bayo1 zawodziło jeśli chodzi o poziom trudności, dopiero Lost Chapter dawał rade czy przechodzenie na PP.
Opublikowano 7 września 201410 l Ta gra wygląda genialnie i jeszcze lepiej od jedynki. Szykuje się perełka.
Opublikowano 7 września 201410 l Jakim waszym zdaniem gra będzie zaskakiwała poziomem trudności? Obejdzie się bez frustracji? w direkcie mówili o bardzo każualowych trybach w tym taki ze sterowaniem ekranem dotykowym padleta. Edytowane 7 września 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 7 września 201410 l Zależy kto ma jaką wprawę - ja nie mam skilla i wszystko w jedynce robiłem na brąz więc nie powiem żeby gra nie była wymagająca. Bayo 2 pewnie będzie na podobnym poziomie.
Opublikowano 7 września 201410 l Jedynka nawet na najwyższym poziomie była dość łatwa ale w sumie nie frustrowała. Jak w 2 będzie podobnie to git.
Opublikowano 8 września 201410 l Bayonetta First Printed Edition będzie dostępna w Polsce. (...) zapraszamy do śledzenia ofert naszych partnerów handlowych: http://www.nintendo.pl/listasklepow/ Edytowane 8 września 201410 l przez chmurqab
Opublikowano 8 września 201410 l Maly aperitif. Nie ma spoilerow ale jak ktos w ogole nie skonczyl jedynki to niech nie oglada.
Opublikowano 8 września 201410 l Niedługo biorę się wreszcie za Wonderful 101, potem wleci Bayonetka 1, a show zakończę Bayonetką 2. Platinum Games, I love you.
Opublikowano 10 września 201410 l Printed Edition w Ultimie kosztowała 259zł, całkiem znośna cena, nie dziwne że się już wyprzedała. A u konkurencji cisza... Edytowane 10 września 201410 l przez Dobos
Opublikowano 10 września 201410 l Wczoraj wieczorem patrzylem i nie było i przed wczoraj. To kiedy się wyprzedała?