Skocz do zawartości

Bayonetta 1 & 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 991
  • Wyświetleń 129,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Bayo 2 zaliczone Uwielbiam to uczucie, kiedy grając w japońskie gry wiem, że pierwsze playthrough to tylko liźnięcie zawartości i kończąc grę nie mogę się doczekać NG+ Nie będę się rozpisywał o tym

• Zamawiajcie póki jest: http://konsoleigry.pl/gry-na-wiiu/2600-bayonetta-12-special-edition-wiiu-045496333843.html

• Nie: http://mynintendonews.com/2014/10/01/kamiya-says-multiple-publishers-turned-down-bayonetta-2/   Przytaczając najważniejsze: Also:

Opublikowano

Kuźwa, trochę z ceną przesadzili... :/

Opublikowano

MichAelis narzekał na zbyt niskie ceny KiG i już zaczęli podnosić xD Pokemony limitki podrożały o 10zł :P

Najbardziej wypasione wydanie Bayonetty będzie pewnie u nas za 270-280zł. Za drogo dla mnie :(

Opublikowano

Dajcie znać jak pojawi się gdzieś to wydanie first print.

Edit: Doczytałem że ta wersja jest exclusive dla game.co.uk i już poszedł cały nakład.

Edytowane przez mozi

Opublikowano

Edit: Doczytałem że ta wersja jest exclusive dla game.co.uk i już poszedł cały nakład.

Z tego co rozumiem ekskluzywna dla Game'a w UK. Cytując FB polskiego dystrybutora:

Tak, tak. wszystkie trzy wersje będą dostępne w Polsce;)

Opublikowano

Byłem dzisiaj w u mnie w Łomży w lokalnym małym sklepie, i typ powiedział mi, że będą mieli Bayonetkę w przedziale 149-159 i nie drożej. Pewnie u nich wezmę. Spóźnili się co prawda 2 dni z wysyłką Mario Karta, ale tym razem pewnie odbiorę osobiście (zresztą ja i tak mam takie zaległości, że mogliby przysłać tydzień po premierze i bym nie zauważył różnicy). Sprzedawca był dosyć ogarnięty, sam wspomniał o tej edycji w dużym pudełku i powiedział, że też mają ją mieć w ofercie.

http://www.playergames.pl/

Kamieni jakby co nie wyślą, to mogę zagwarantować.

lol, tak przeglądam i w sumie to też niezłe ceny mają. Nowe Pokemony z figurką i steelbookiem za 160.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Szkoda tylko że nie mają zakładki w sklepiku WiiU

Opublikowano

po tym direct o bayo jestem rozje.bany na kawałeczki. strój star foxa <3.

Opublikowano

Jakim waszym zdaniem gra będzie zaskakiwała poziomem trudności? Obejdzie się bez frustracji?

Opublikowano

Gry platinum na wysokich poziomach trudności są wymagające i tak ma pozostać.

Opublikowano

pewnie jak w jedynce: będzie poziom dla kazuali - easy automatic z wciskaniem jednego przycisku i będzie poziom dla hardkorów - infinite climax, a po środku poziomy na których można się nauczyć gry

Opublikowano

Jakim waszym zdaniem gra będzie zaskakiwała poziomem trudności? Obejdzie się bez frustracji?

Pewnie jak zawsze w tego typu slasherach - pierwsze przejście w miarę trudne jak na dzisiejsze gry, a po przypakowaniu ekwipunku idzie z buły, akurat Bayo1 zawodziło jeśli chodzi o poziom trudności, dopiero Lost Chapter dawał rade czy przechodzenie na PP.

Opublikowano

w direkcie mówili o bardzo każualowych trybach w tym taki ze sterowaniem ekranem dotykowym padleta.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Zależy kto ma jaką wprawę - ja nie mam skilla i wszystko w jedynce robiłem na brąz więc nie powiem żeby gra nie była wymagająca. Bayo 2 pewnie będzie na podobnym poziomie.

Opublikowano

Jedynka nawet na najwyższym poziomie była dość łatwa ale w sumie nie frustrowała. Jak w 2 będzie podobnie to git.

Opublikowano

Maly aperitif. Nie ma spoilerow ale jak ktos w ogole nie skonczyl jedynki to niech nie oglada.

Opublikowano

najlepszy ending ever

Opublikowano

Niedługo biorę się wreszcie za Wonderful 101, potem wleci Bayonetka 1, a show zakończę Bayonetką 2.

Platinum Games, I love you.

Opublikowano

Printed Edition w Ultimie kosztowała 259zł, całkiem znośna cena, nie dziwne że się już wyprzedała. A u konkurencji cisza...

Edytowane przez Dobos