Dobos 83 Opublikowano 24 września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 września 2014 Ale co wtedy z 7 milionami frajerów? Wydanie next gena za rok oznaczałoby przyznanie się do klęski porównywalnej z Virtual Boyem. Ciekawe też jaka byłaby reakcja fanów którzy zakupili Wii U, ja bym nie kupił następnej konsoli Nintendo. Chyba że by dali znowu status ambasadora z masą darmowych gierek :] Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 24 września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 września 2014 (edytowane) Soundtrack http://www.youtube.com/playlist?list=PLIXSK5YWRzUTDv2aBpK2FbIOjbr8ogp89 Aż mnie telepie, głód slasherowy aktywowany. Ost naprawdę świetne, choć momentami to jakbym słuchał ścieżki do nowego GOWa. Mniejsza, niech szybko Platynowi zabierają się za MGR2... Edytowane 24 września 2014 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 27 września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 września 2014 Bez zaskoczenia, gra dostała pierwszą od czasów Last of Us i GTA V ocenę "10" w "Edge'u". "Jak można by mieć tego kiedykolwiek dość? Ta gra zaczyna się od Świętego Mikołaja jadącego autem po ścianie budynku, (...) a końcówka to najbardziej katartyczna kulminacja w jakiejkolwiek grze od czasu, cóż, pierwszej Bayonetty. (...) To mistrzowski pokaz projektowania walki, różnorodności w grze video, w balansowaniu przystępności i głębi. To sequel, ale gry która już od pięciu lat była najlepszą w historii swojego gatunku. Aż do tej pory". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 28 września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 września 2014 No ja nie wiem co tak słabo. Obiektywnie patrząc B1 to najlepszy HnS 7 generacji, kontynuacja pewnie w każdym calu tylko i wyłącznie lepsza, oceny zbierze świetne i jedyna "wada" to ta wszędobylska "japońszczyzna" więc skoro na tamtejszym rynku gra sprzedaje się jak kupa to ja nie wiem co to będzie dalej. Zapytaj się wszystkich Japończyków którzy przesiadli się na handheldy i smarkfony only. Ani PS4 ani Wii U nie osiągną nawet w połowie tego jak sprzedał się 3DS w Japonii. Dla przykładu zobaczcie sobie sprzedaż czegokolwiek nowego i dobrego na handheldzie w porównaniu z murowanym hitem na stacjonarke. Tam jedynie już sprzedają się gry przypominające trzy serie: Pokemon, Dragon Quest, Monster Hunter i Super Smash Bros. Reszta może odnieśc co najwyżej średni sukces nawet na handheldach i to mówiąc o sprzedaży samej gry bo już nawet Super Smash na 3DS'a nie podbił słupka sprzedaży konsoli i rzadko ostatnio się tam zdarza aby jakakolwiek gra to zmieniła. Japonia nigdy nie stała tego typu produkcjami i raczej nie będzie a skoro Hyrule Warriors trafiło na 3-cie miejsce w UK i pre-ordery na limitki w Stanach tejże produkcji schodza na pniu to obstawiam że tego typu produkcje kierowane są do Zachodnich Graczy i tam długo terminowo wróże im sukces. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 28 września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 września 2014 Japonia nigdy nie stała tego typu produkcjami i raczej nie będzie a skoro Hyrule Warriors trafiło na 3-cie miejsce w UK i pre-ordery na limitki w Stanach tejże produkcji schodza na pniu to obstawiam że tego typu produkcje kierowane są do Zachodnich Graczy i tam długo terminowo wróże im sukces. W UK premiera na 3 miejscu to akurat dramat, a nie dowód na dobrą sprzedaż. Chyba, że w tym samym tygodniu premierę miała inna gra, która sprzedała się jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 28 września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 września 2014 Nigdy nie traktowałem sprzedaży w Japonii poważnie. Dziwi mnie tylko, że japoński hicior nie znalazł tam klienteli na swoją miarę. Ale zostają jeszcze USA i EU. Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 28 września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 września 2014 a co w Bayonetcie jest takiego japońskiego, poza j-popem przygrywającym w czasie walk, żeby Japończycy się mieli na tę grę rzucać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 28 września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 września 2014 Dla niektórych Bayo zawiera za dużo japońszczyzny i nie mogą się do niej przekonać. Ale kto ich tam wie o co im tak naprawdę chodzi.Gra rządzi jeśli chodzi o jajcarski klimat, system i samą frajdę z klepania coraz to bardziej pokręconych combosów. Gdyby Bayo2 nie wychodziła na WiiU to pewnie nawet bym sobie nie zawracał głowy w najbliższym czasie z zakupem tej konsoli.Ale ciśnienie na gierkę jest spore i ciągle się biję z myślami czy brać zestaw WiiU+Bayo2 w listopadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 28 września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 września 2014 Japonia nigdy nie stała tego typu produkcjami i raczej nie będzie a skoro Hyrule Warriors trafiło na 3-cie miejsce w UK i pre-ordery na limitki w Stanach tejże produkcji schodza na pniu to obstawiam że tego typu produkcje kierowane są do Zachodnich Graczy i tam długo terminowo wróże im sukces. W UK premiera na 3 miejscu to akurat dramat, a nie dowód na dobrą sprzedaż. Chyba, że w tym samym tygodniu premierę miała inna gra, która sprzedała się jeszcze lepiej. Akurat się nie zgodzę bo patrząc na to że wtedy nie był jedynym nowym IP na liście a konkurował już z kontynuacjami wyrobionych marek które nie były exami a multiplatformowe to uważam że w ogólnym rozrachunku to dobry wynik na tak niszową pozycję. Poza tym patrząc na to że Bayo 2 rozeszła się w 64% z tego co było na pierwszy tydzień oznacza że na rynku było zaledwie 60tysięcy kopii gry więc sami twórcy nie oczekiwali po Japonii nie wiadomo jakiej sprzedaży. Poza tym tam rynek jest bardzo specyficzny. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 28 września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 września 2014 a co w Bayonetcie jest takiego japońskiego, poza j-popem przygrywającym w czasie walk To ma być poważne prowo? Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 28 września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 września 2014 Ty tutaj jesteś cwaniakiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 29 września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 września 2014 Bayonetta 2 Star Fox Easter Egg ~ Spoilers 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 29 września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 września 2014 Platynowi kolejny raz dają znać Nintendo, że chcą robić Starfoxa. Mogliby im pozwolić Cytuj Odnośnik do komentarza
Karas 433 Opublikowano 29 września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 września 2014 Platynowi kolejny raz dają znać Nintendo, że chcą robić Starfoxa. Mogliby im pozwolić Przecież nowy Star Fox się już robi Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 29 września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 września 2014 Wiem, ale wolałbyś Starfox od Miyamoto Team czy Platinum Team ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Karas 433 Opublikowano 29 września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 września 2014 (edytowane) Wiem, ale wolałbyś Starfox od Miyamoto Team czy Platinum Team ? Chętnie bym zobaczył co udałoby im się stworzyć wspólnymi siłami Edytowane 29 września 2014 przez Karas Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 29 września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 września 2014 Platynowi kolejny raz dają znać Nintendo, że chcą robić Starfoxa. Mogliby im pozwolić W Bayoentcie jest tak z 80 easter eggów tego typu. Nie wiem, czy koniecznie to znaczy, że chcą robić każdą grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 30 września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 września 2014 Ale chyba nie o każdej z tych gier Kamiya mówi coś takiego: http://www.ppe.pl/news-663-tworca_bayonetty_chce_zrobic_nowego_star_foxa.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Ja chcę powrotu Adventures - ostatniej świetnej gry od Rare. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 5 października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 października 2014 Myślicie, że gra od konsoleigry.pl dotrze (kurierem) na 24 października? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 5 października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 października 2014 (edytowane) Właśnie jaki sklep polecacie co na premiere ma gry na wii u do tej pory wszystkie gry kupowałem troszkę po premierze i nie wiem gdzie zamówić. Electronic dreams sprawdzał się przy 3ds ale nie wiem czy przy wii u też tak szybko wysyłają Edytowane 5 października 2014 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 5 października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 października 2014 Ja pewnie wezmę w konsoleigry.pl właśnie, tym bardziej, że zamówię razem z Tropical Freeze bo mi wyjdzie na obu grach taniej 30 zł niż w Menago na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 6 października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 października 2014 Ja w konsoleigry.pl kupiłem 3 gry i jak najbardziej mogę polecić sklep. Super Smash Bros na 3DS wysłali dzień przed premierą, myślę że z grami na Wii U powinno być podobnie. Przy dostawie kurierem masz na premierę i grasz. Spadła też u nich cena na pre-order Super Smash Bros Wii U z 199,99 na 169,99 zł. Tak na marginesie, jakby ktoś był zainteresowany... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 9 października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 października 2014 Demo dostępne dla europejczyków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 9 października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 października 2014 (edytowane) W sensie, że już jest? Edytowane 9 października 2014 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi