Opublikowano 13 października 201410 l Polygon dał 7,5, bo uwaga: Gra ocieka jawnym erotyzmem. XD. jezusku prosze zabij tych łże-feministów i białorycerzy. Gymnofobia to choroba, na szczęście poza wuja wartymi reckami srotaku-podobnych polyfemmów nikomu nie udało się wpłynąć na faktyczną zawartość gry, co mnie bardzo cieszy. Pięszę to jako biały heteroseksualny samiec:D
Opublikowano 13 października 201410 l A jak ty bys ja ocenil ? Oczywiscie grales i wiesz, ze zasluguje na mniej. Edytowane 13 października 201410 l przez saptis
Opublikowano 13 października 201410 l nie, poprostu nie spodziewalem sie tak dobrej sredniej. Jak najbardziej mnie to cieszy, kiedys ogram te serie.
Opublikowano 13 października 201410 l lol, a jedynka jakie miała oceny? też same 9tki i 10tki, oczywiście na x360;]
Opublikowano 13 października 201410 l Dla Bayo i Strzelania do Traktorow kupilem x360 <3 Moglem grac na PS3 bo Mendrek ponoc nie mial dropow animacji do 10 fps Teraz na swieta trzeba bedzie kupic WiiU z MK8 i Bayo 2 <3
Opublikowano 13 października 201410 l To sobie ściągnąłem, mam 657 mega na 17,5 giga wymaganych Edytowane 13 października 201410 l przez balon
Opublikowano 13 października 201410 l A skąd wiesz pobierałeś ? chyba na blender heheheheszki. Sprawdzisz mi u siebie ? Napisane było, że mam 670 mega z 17,5 potrzebnych. może odniósł się do całej gry ale klikałem na demo. Zaraz odpalę jeszcze raz.
Opublikowano 13 października 201410 l Jest wazy 700 pare mega. Niestety mylisz się. Demo waży 1300 mega (przed chwilą sprawdziłem u siebie), a co najlepsze wyskakuje to po x kliknięciach, a tak to cały czas system uparcie twierdzi, że potrzeba 17,5 giga. Ahh te Ninny i jej sklepik. Edytowane 13 października 201410 l przez balon
Opublikowano 13 października 201410 l Spoko chłopaki w temacie mówili co innego. 725mb i 15 razy do odpalenia, dobrze się katuje guziki, odczuwany od czasu do czasu framedrop w walkach ale wszystko i tak bardzo ładnie wygląda zrobilem screenshot przez Roxio HD capture, ale tyle sie dzieje na ekranie ze ciezko zeby do dobrze wygladalo, duzo lepiej na zywo
Opublikowano 13 października 201410 l Też olałem demo jak Ragus. Wolę jednak te kosmiczne akcje zobaczyć w pełnej wersji
Opublikowano 13 października 201410 l Na razie "tylko" 91 na Metacritic http://www.metacritic.com/game/wii-u/bayonetta-2
Opublikowano 13 października 201410 l Jest wazy 700 pare mega. Niestety mylisz się. Demo waży 1300 mega (przed chwilą sprawdziłem u siebie), a co najlepsze wyskakuje to po x kliknięciach, a tak to cały czas system uparcie twierdzi, że potrzeba 17,5 giga. Ahh te Ninny i jej sklepik. Ciekawe, ja pobierałem 725 mega
Opublikowano 13 października 201410 l Jest wazy 700 pare mega. Niestety mylisz się. Demo waży 1300 mega (przed chwilą sprawdziłem u siebie), a co najlepsze wyskakuje to po x kliknięciach, a tak to cały czas system uparcie twierdzi, że potrzeba 17,5 giga. Ahh te Ninny i jej sklepik. Ciekawe, ja pobierałem 725 mega No ta ale faktycznie demo waży 1300 aby można było zainstalować. Potem faktycznie 725 ale mnie to nie zbawia.
Opublikowano 13 października 201410 l Nie wiem tylko w czym jest problem, Wii U jest najlepsza konsola na dodawanie miejsca, nie trzeba kupować specjalnych HDD, i rozkrecac tylko wystarczy podłączyć obojętnie jaki przenosny HDD przez USB i masz od razu więcej miejsca
Opublikowano 13 października 201410 l Wiesz w czym jest problem? Nie mam żadnego przenośnego hdd, chyba że można też jakąś chmurę podłączyć?
Opublikowano 13 października 201410 l Balon, już chyba kiedyś mówiłem - nie czeba było inwestować w biedawersję Tak wiem, biały padlet. Też bym chciał mieć
Opublikowano 13 października 201410 l W kontekście sprzedaży chodziło mi o to że jeśli Bayonetta 2 się "nie sprzeda" a raczej tak będzie (patrz to co napisał Don) to ubiją chyba najlepsze co zostało z slasherów na rynku. I to się "martwię". +1 Tez sie tego obawiam i tez imo to najlepszy slasher wszech czasow - jedynka, ale B2 widze tez dostaje podobne oceny zatem musi byc miazga. Destructiod tez dal 10/10 o_O Odkad Sterling przeniosl sie do Escapist to Destructoid juz tak ostro nie ocenia.