Skocz do zawartości

Bayonetta 1 & 2

Malutki

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Grał ktoś już w Tag Climax? Jest jakieś wyszukiwanie randomowych graczy czy trzeba się z kimś spiknąć?

PS. Mam nadzieję, że gra jakoś w miarę dobrze się sprzeda i kiedyś zobaczymy kontynuację, szkoda by było żeby tak to się skończyło :)

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

Ja próbowałem grać w Tag Climax ale nigdy nie znajduje mi kompana :/

Za mną 6 rozdziałów singla co zajęło jakieś 2h i myślę że czas gry 10h jest idealny dla tej produkcji. Jest fajnie, widowiskowo ale co za dużo to nie zdrowo, pod koniec już pewnie nie robi takiego wrażenia jak na początku.

Opublikowano

Wczoraj ukończyłem Bayo1. Dzień przerwy i jutro zabieram się za 2. :)

Bayo1 wciąż robi świetnie wrażenie. Gra troszkę się zestarzała, ale nadal daje mnóstwo funu i przyjemnie spędza się z nią czas. Bez wątpienia jedna z lepszych produkcji od Platinum.

Opublikowano

Widac duza roznice w grafice pierwszej Bayo? To jakis remaster czy tylko zwykly port z xO? 

Mam okazje kupic WiiU Premium z MK8 i Edycja Specjalna Bayo2 za 250 funtow i mnie karta kredytowa w reku pali :(

Opublikowano

Eeeee no kupie Zelde MK8 Bayo 1 i 2 Tylko tyle mnie interesuje przynajmniej na dzien dzisiejszy. Pozniej oczywiscie z kasa w zebach bede stal w kolejce po nowa Zelde. Bo moze bym jeszcze Monster Huntera kupil ale nie chce byc jak Yano

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

No wstyd Willy, nawet takich pytań nie powinieneś zadawać.

A ta konsola z grami to żadna okazja. Wychodzi ponad 1350 zł. W PL Premium z MK8 1200 zł + 190 zł Bayo 2+1.

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

Skończyłem Bayo 2 i naprawdę lepszej gry akcji nie widziałem od lat. W kategorii Slasher GOTY i to GOTY od 3 lat przynajmniej. Czułem się jak za najlepszych czasów ps2. Plus dla gry za to że w porównaniu do bayo 1 o wiele mniej cutscenek. Bo fabuła jak zawsze głupia ale nie o to w tym wszystkim chodzi. Wiem już że to jedna z nielicznych gier które zostawiam sobie na półeczce zamiast opchnąć na pchlim. Wiem że bayo będę chciał wymasterować w sezonie ogórkowym :)       

Opublikowano

Granie na padlecie w wiedzme zakrawa o sadomasochizm, dodatkowo spusty daja dupy przy unikach, tylko pro padzik do tej gry.

Akurat nie o spusty chodzi bo te dzialaja w GamePadzie znacznie lepiej - maja bardziej wyczuwalny klik.

Chodzi bardziej o gabaryty GamePada i to jak sie go trzyma - Pro Controller po prostu lepiej lezy w dloniach, wiec wygodniej sie gra bo jest mniejszy i lzejszy.