Skocz do zawartości

Bayonetta 1 & 2

Malutki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi jakoś nie podeszła jedynka na PS3, nie wiem czy dać drugą szansę? Soulsy też mnie nie jarają, z tego typu gier to najbardziej podobał mi się Ninja Gaiden1 na Xboxa, bo trzeba było też ruszyć głową. Ale bywało też tak, że dzięki drugiej szansie pokochałem Metroida i Bioshocka, widocznie wkręcam się dopiero po 2h + :).

Opublikowano
18 minut temu, kes napisał:

Nie też się czaje ale albo drogo albo nie ma na stanie :/ W takiej cenie jak mieli na kigu 300 zł brałbym bez popity.

toż jest na konsoleigry za 289zł. Na co czekasz?

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

aj. do kasacji

Edytowane przez Orzeszek
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

zrodlem tego rzekomego info co rozprzestrzenilo sie przez net jest conquest czechy xddd ja bym tego za pewnik nie bral choc jak juz mialbym wybierac to wolalbym 720p w absolutnie betonowym 60fps niz 1080p i np 45-60fps

Opublikowano
7 godzin temu, Ficuś napisał:

zrodlem tego rzekomego info co rozprzestrzenilo sie przez net jest conquest czechy xddd ja bym tego za pewnik nie bral choc jak juz mialbym wybierac to wolalbym 720p w absolutnie betonowym 60fps niz 1080p i np 45-60fps

Ja też. Szczególnie dok mnie interesuje bo jak będzie mniej niż 1080p to podłączam pod starą plazmę hd i mam pikny obraz nawet w trybie stacjonarnym xD

Opublikowano
32 minuty temu, balon napisał:

Ja też. Szczególnie dok mnie interesuje bo jak będzie mniej niż 1080p to podłączam pod starą plazmę hd i mam pikny obraz nawet w trybie stacjonarnym xD

Podobno nad portami pracuje samo Platinum Games. Myślę, że swego czasu gry mogły śmigać w niższej rozdzielczości jak przecież wczesne Buildy Super Mario Odyssey, które śmigały do dosyć późnego okresu w 720p. Podobnie może być z Bayo a może być tak, że zafundują nam betonowe 60fpsów bez zająknięcia się.