Skocz do zawartości

Bayonetta 1 & 2

Featured Replies

Opublikowano

rowny miesiac do mesjasza, jak ja ten gry zazdroscilem wiiu

preorder juz oplacony

• Odpowiedzi 991
  • Wyświetleń 129,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Bayo 2 zaliczone Uwielbiam to uczucie, kiedy grając w japońskie gry wiem, że pierwsze playthrough to tylko liźnięcie zawartości i kończąc grę nie mogę się doczekać NG+ Nie będę się rozpisywał o tym

• Zamawiajcie póki jest: http://konsoleigry.pl/gry-na-wiiu/2600-bayonetta-12-special-edition-wiiu-045496333843.html

• Nie: http://mynintendonews.com/2014/10/01/kamiya-says-multiple-publishers-turned-down-bayonetta-2/   Przytaczając najważniejsze: Also:

Opublikowano

Mi jakoś nie podeszła jedynka na PS3, nie wiem czy dać drugą szansę? Soulsy też mnie nie jarają, z tego typu gier to najbardziej podobał mi się Ninja Gaiden1 na Xboxa, bo trzeba było też ruszyć głową. Ale bywało też tak, że dzięki drugiej szansie pokochałem Metroida i Bioshocka, widocznie wkręcam się dopiero po 2h + :).

Opublikowano

na ps3 wyszła guwnowersja, tę grę należało ograć na x360 albo na wiiu

Opublikowano

Nie też się czaje ale albo drogo albo nie ma na stanie :/ W takiej cenie jak mieli na kigu 300 zł brałbym bez popity.

Opublikowano
18 minut temu, kes napisał:

Nie też się czaje ale albo drogo albo nie ma na stanie :/ W takiej cenie jak mieli na kigu 300 zł brałbym bez popity.

toż jest na konsoleigry za 289zł. Na co czekasz?

Opublikowano

Na podobną cene w uk ;) 

Opublikowano

A ja się cały czas jeszcze zastanawiam czy nie brać japońskiego wydania, tylko cena mnie trochę odstrasza...

Opublikowano

Ja wziąłem zwykle wydanie, nie widzi mi się dokładać stowki za steelbooka i trochę makulatury 

Opublikowano

makulatura od nintendo od kwietnia za dwie lub trzy stowki ;)

Opublikowano

aj. do kasacji

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Raczej nie zapowiada się na jakieś małe ilości i problem z dostępnością?

Opublikowano

Dobrze wiedzieć, że się pojawiła się na KiG. Nie darowałbym sobie jakby mnie ominęła ta edycja :D

Edytowane przez Pacquiao

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiadomo coś w jakiej rozdziałce ma to śmigać? dok/przenośnie

Opublikowano

Podobno 720p w obu trybach :/

Opublikowano

zrodlem tego rzekomego info co rozprzestrzenilo sie przez net jest conquest czechy xddd ja bym tego za pewnik nie bral choc jak juz mialbym wybierac to wolalbym 720p w absolutnie betonowym 60fps niz 1080p i np 45-60fps

Opublikowano

no 1080 na v powinno dać radę przecież gierka już trochę ma latek. Ja i tak ponownie chce ograć 2 a 1 mam we wstecznej na xbox one i tam chyba lepiej będzie :D

Opublikowano
7 godzin temu, Ficuś napisał:

zrodlem tego rzekomego info co rozprzestrzenilo sie przez net jest conquest czechy xddd ja bym tego za pewnik nie bral choc jak juz mialbym wybierac to wolalbym 720p w absolutnie betonowym 60fps niz 1080p i np 45-60fps

Ja też. Szczególnie dok mnie interesuje bo jak będzie mniej niż 1080p to podłączam pod starą plazmę hd i mam pikny obraz nawet w trybie stacjonarnym xD

Opublikowano
32 minuty temu, balon napisał:

Ja też. Szczególnie dok mnie interesuje bo jak będzie mniej niż 1080p to podłączam pod starą plazmę hd i mam pikny obraz nawet w trybie stacjonarnym xD

Podobno nad portami pracuje samo Platinum Games. Myślę, że swego czasu gry mogły śmigać w niższej rozdzielczości jak przecież wczesne Buildy Super Mario Odyssey, które śmigały do dosyć późnego okresu w 720p. Podobnie może być z Bayo a może być tak, że zafundują nam betonowe 60fpsów bez zająknięcia się.