Skocz do zawartości

Bayonetta 1 & 2

Malutki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Taki sobie ten port, ale jakoś mnie to nie dziwi. Przynajmniej lepiej jest na handheldzie niż na WiiU. Ale gdybym nie był takim psychofanem, to na pewno bym nie kupił (i to za 300 zł).

Edytowane przez Pacquiao
Opublikowano
3 minuty temu, Ficuś napisał:

skad info? ja jeszcze na mailu nic nie mam

mi wyslali :dunno: w sensie maila dostalem o wysylce, podejrzewam, że nie jestem specjalnie traktowany i innym też wyślą ;) 

Opublikowano
3 minuty temu, Rayos napisał:

mi wyslali :dunno: w sensie maila dostalem o wysylce, podejrzewam, że nie jestem specjalnie traktowany i innym też wyślą ;) 

dawno dostales maila z tym? moze hurtowo beda wysylac, oby

Opublikowano

Na razie Bayo odpuszczam, bo niedawno przeszedłem jedynkę na X'ie, a dwójka rozgrzebana na Wii U. Z wersją na Switch mam w sumie inny "problem", bo tak intensywna nawalanka w trybie przenośnym może mieć negatywne skutki na segmentową budowę konsoli. Może sobie coś ubzdurałem, ale wiem jak momentami kurczowo trzymałem pada od X'a i jak wygląda mashowanie przycisków w ferworze walki. 

Mimo wszystko na pewno kiedyś kupię.

Opublikowano
8 minut temu, Rayos napisał:

Ciekawostka, steelbook japońskiej limitki ma miejsca na oba cartridge :obama:

https://imgur.com/gallery/ipE4t

a16k44D.jpg

Co w tym szokującego? Wersja z playasia miała jedynke i dwojke na kartrigdach normalnie. 

Opublikowano

Na logike gdzie byś drugiego karta trzymał? Luzem ma latać? 

Opublikowano
2 minuty temu, Pacquiao napisał:

W limitce chyba nie ma oryginalnego pudełka. Jest tylko steelbook.

Jakbyś kliknął link to tam są zdjęcia reszty tej limitki, są oddzielnie dwa pudełka dla Bayo1&Bayo 2 i wspólny steelbook z jednej strony masz art z 1 na drugiej stronie masz z dwójki

Opublikowano
2 minuty temu, _Be_ napisał:

jednej strony masz art z 1 na drugiej stronie masz z dwójki

i przy okazji pozy Bayonetty są pomieszane, w wyglądzie z jedynki robi pozę z okładki dwójki i na odwrót, z dwójki robi pozę z jedynki :) 

Teraz, Pacquiao napisał:

Super, u nas będzie jedno czy dwa pudełka? Że cart jest jeden, to wiem.

jpg

i zwykle i steelbook. 

Opublikowano
28 minut temu, Rayos napisał:

w oryginalnych pudełkach bym osobno trzymał oba :lapka: 

to po co ci ten STEALBOOK w takim razie? xd

Opublikowano

mi? po nic, nie lubie steelbooków, z drobnymi wyjatkami :dunno:

Ale jak już jakieś mam (a mam ich może z 4-5), to trzymam je puste, obok oryginalnych pudełek gier. 

Opublikowano

Dla mnie dodatkowych stealbook to debilizm w sumie, mam taką Persone 5 na przykład i ma jedno pudło, ktore jest steelem i styka. Tormenta kupiłem własnie z dodatkowym, no nie wiem po co to.