Figaro 8 302 Opublikowano 14 września 2012 Opublikowano 14 września 2012 (edytowane) Czy te 3 osoby na forum, które są fanami serii, mają już mokro w gatkach? Wyjdzie gdzieś w okolicach premiery Wii U. Idealna gra dla hardkorowców. Wersje na PS3/X360 nie są planowane. Edytowane 14 września 2012 przez Figaro Cytuj
kypq 718 Opublikowano 15 września 2012 Opublikowano 15 września 2012 Wyjdzie gdzieś w okolicach premiery Wii U. Idealna gra dla hardkorowców. Wersje na PS3/X360 nie są planowane. http://www.gamecity.ne.jp/sangokushi/12cn/ Wyjdzie 13 grudnia. Wersja PS3 tego samego dnia. Na PC jest od pewnego czasu. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 16 września 2012 Opublikowano 16 września 2012 Wygląda bardzo fajnie, a to że wyszła na pc to nie wiedziałem. Trzeba będzie się tym zainteresować o ile istnieje wersja zrozumiała dla przeciętnego śmiertelnika Ale sam fakt ukazania się tej gry na WiiU to na plus. Przynajmniej jakieś urozmaicenie gatunkowe widzę, że będzie. Cytuj
kypq 718 Opublikowano 16 września 2012 Opublikowano 16 września 2012 Wygląda bardzo fajnie, a to że wyszła na pc to nie wiedziałem. Trzeba będzie się tym zainteresować o ile istnieje wersja zrozumiała dla przeciętnego śmiertelnika Ale sam fakt ukazania się tej gry na WiiU to na plus. Przynajmniej jakieś urozmaicenie gatunkowe widzę, że będzie. Poprzednia część wyszła po angielsku - niestety bez PUKU(Power upgrade kit) ale i tak polecam - strategia w której bardzo liczy się dyplomacja. W dystrybucji cyfrowej można ja znaleźć(http://www.gamersgate.com/DD-ROTTKXI/romance-of-the-three-kingdoms-xi). Ekran dodatkowy może się świetnie tutaj sprawdzić. Cytuj
morciba 14 Opublikowano 17 września 2012 Opublikowano 17 września 2012 Fanem serii nie jestem, ale mam nadzieję, że wyjdzie w Europie. I liczę na więcej gier strategicznych - padlet na pewno będzie wygodniejszy od zwykłego pada. Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 22 września 2012 Opublikowano 22 września 2012 Ja też nigdy nie miałem okazji zagrać w ten tytuł, czego do dziś żałuje. Więc mam cichą nadzieje, że wyjdzie w Europie, i będę mógł się zapoznać z tytułem, który od dawna mnie interesował... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi