Figaro 8 213 Opublikowano 8 września 2014 Autor Opublikowano 8 września 2014 A czy to prawda, że wiilotem gra się przyjemniej? Cytuj
Xord 50 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 (edytowane) Podobno tak brat tak grał w 3. Edytowane 9 września 2014 przez Xord Cytuj
Kakkoi 2 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Najlepsza gra obok 3d world na wiiu. Bawi, wciąga, jest czymś czego nie zazna się na innej konsoli. Cytuj
Jarek64 3 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Mam i się kurzy na półce. Musze spróbować ponownie albo sprzedać. Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Mam wersję cyfrową i też kompletnie nie chce mi się grać, jak widać nie każdego wciąga Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 11 stycznia 2015 Opublikowano 11 stycznia 2015 Pikmin 3 zgarniete za stówke. Warto? Dobre to? Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 11 stycznia 2015 Opublikowano 11 stycznia 2015 Zagrasz, to się sam przekonasz że było warto, zwłaszcza za stówkę. Cytuj
Karas 433 Opublikowano 11 stycznia 2015 Opublikowano 11 stycznia 2015 Jeśli nie grałeś w poprzednie odsłony to jedyny sposób by się przekonać to zagrać. Osobiście mogę polecić bo jest to zacny tytuł co nie znaczy że każdemu podejdzie Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Pikmin 3 zgarniete za stówke. Warto? Dobre to? Dla mnie w top 3 gier na wii u Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 17 stycznia 2015 Opublikowano 17 stycznia 2015 (edytowane) Dla mnie jeden z nielicznych powodów dla których tak bardzo chciałem Wii U. Poprzednie części wielbie po dziś dzień (aczkolwiek wolę 1-nkę od 2-jki). Posiedzialem przy demie i nie mogłem się oderwać, seria poszła dokładnie w tym kierunku w jakim chciałem, aczkolwiek szkoda że z singla zniknłęły purpurowy i biały Pikmin. Fajnie jakby w przyszłości dorzucili online co-op, myśle że grałoby się zacnie :-] Od paru dni mam już Pikmina 3 i powiem tyle: Warto było czekać! Czysty geniusz, gameplay wciągnął mnie bez reszty. Śliczna grafika, masa rzeczy do roboty, nie mogę się oderwać. Zastanawiam się tylko dlaczego Nintendo odpuścilo sobie Fioletowego i Białego Pikmina do trybu Story, trochę szkoda ale kto wie może w 4-rce będzie już grupa 10 Pikminów ;-] Edytowane 15 lutego 2015 przez chrno-x Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 12 czerwca 2015 Autor Opublikowano 12 czerwca 2015 Miałem dziś okazję pograć w trzeciego Pikmina i powiem wam, że super zabawa! Niemniej sterowanie jest trochę nieprecyzyjnie, a dokładnie mówiąc celowanie. Pewnie wiilotem łatwiej, ale dalej mam wrażenie, że mogli dopracować bardziej celowanie gałkami. Albo po prostu nie byłem przyzwyczajony. A wy jak graliście w trójkę? Cytuj
Xord 50 Opublikowano 12 czerwca 2015 Opublikowano 12 czerwca 2015 Ja mam w cyklu ale jak zwykle z mojego grania nie wiele wchodzi. Sterowanie jest ok niczym na gałkach nie różni się od GCN lekkie wychylenie to idziesz a mocniej to celujesz nic nowego. Gra jest świetna szkoda że nie ma szans na większy rozmach w jej przypadku będzie w niszy a tytuł ma potencjał. Ogólnie seria jest świetna. Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 12 czerwca 2015 Autor Opublikowano 12 czerwca 2015 No przyznam, że bardzo mi gra zaimponowała. Czysty gameplay, a i pomyśleć trzeba. Cytuj
Xord 50 Opublikowano 12 czerwca 2015 Opublikowano 12 czerwca 2015 (edytowane) Myślenia nie co jest ale mnie osobiście podoba się fakt że jest "eksploracja" kosmosu. W takim lekko cukierkowym S-F czuje się bardzo dobrze. Edytowane 12 czerwca 2015 przez Xord 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 12 czerwca 2015 Opublikowano 12 czerwca 2015 To jedna z nielicznych gierek do której z chęcią bym dlc zakupił. Szkoda że nie zrobią jakiegoś mission packa Cytuj
Enkidou 300 Opublikowano 13 czerwca 2015 Opublikowano 13 czerwca 2015 A to nie było dlc do Pikmina 3? Wydaje mi się, że oferowali jakieś dodatkowe misje. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 13 czerwca 2015 Opublikowano 13 czerwca 2015 były jakieś małe z updatem chyba ale nie było dużego dodatku. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 13 czerwca 2015 Opublikowano 13 czerwca 2015 Jeżeli pamięć mnie nie myli to po prostu są 3 dlc z challenge'ami na czas (ubicie stworów, zebranie stuffu itp.) również się podpisuje iż fajnie byłoby dostać nowe lokacje i ew. nowe pomysły (powrót białego i fioletowego pikmina do singla bym przywitał z otwartymi łapkami). Z drugiej strony cieszy iż nie eksploatują serię po najmniejszej linii oporu. Tak czy siak tytuł sam przeszedłem bez challengy w 3 dni a miska cieszyła się jak cholera. Cytuj
Karas 433 Opublikowano 14 czerwca 2015 Opublikowano 14 czerwca 2015 (edytowane) Szkoda że nie zrobią jakiegoś mission packa Nie zrobią bo według plotek (niby sam Miyamoto to potwierdził) 4 już się robi Edytowane 14 czerwca 2015 przez Karas Cytuj
Sowaa 27 Opublikowano 14 czerwca 2015 Opublikowano 14 czerwca 2015 Pikmin 3 jest genialny, tylko kupcie folię na ekran bo dużo tu pacania ekranu Szczególnie przypadła mi do gustu możliwość zatrzymywania akcji i wysyłania każdego z bohaterów w różne części mapy. Nie prę na przód, tylko każdy z dostępnych terenów staram się najpierw w miarę dobrze przeczesać. Owoców do znalezienia jest tyle, że można sobie spokojnie na to pozwolić, a warto bo natrafiam na opcjonalnych bossów i inne ciekawostki. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 Jutro powinna przyjść do mnie paczka z tym szpilem chociaż od dwójki się kiedyś odbiłem to jakiś czas temu dałem drugą szansę Pikminom i ograłem demo trójki. Tym razem wreszcie poczułem ten feeling i jaram się bardzo mocno, zacząłem więc myśleć o tym, żeby od razu wciągnąć DLC. Grał ktoś w to ? Warto czy to tylko odcinanie kuponów od kampanii ? Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 8 maja 2016 Opublikowano 8 maja 2016 Przejdź tryb story a potem zajmij się trybem Challenge z różnymi misjami. Jeżeli Ci one podejdą to zakup sobie DLC. W innym przypadku nie warto. Cytuj
XM. 10 881 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Zagrałem wczoraj w demko. Do wczoraj ta gra to była niewiadoma, a filmiki zapowiadały kupę, ale po zagraniu wiem, że muszę to kupić. Zaje.biste zaskoczenie. Gry na te konsole są nieziemskie. Fakt, może i dla niektórych jest to mało, ale mam 20 gier na półce i to co przeszedłem prócz DT to petardy ocierqjace się o dyche, a reszta kiedy sprawdzałem powodowały płacz jak u dziecka, że muszą czekać i dopiero przede mną bo czasu na granie zbyt mało. 1 Cytuj
funditto 657 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 To prawda, że jest 20-25 genialnych sztosów. Pikmin 3 jest jednym z nich Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Top 3 najlepszych gier na Wii U, oyebałem w 3 dni robiąc wszystko co się da. Piękny szpil, oby 4-rka na NX'a nie zawiodła. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi