Basior 1 084 Opublikowano 8 października 2020 Opublikowano 8 października 2020 (edytowane) Z racji że wjechało demko to trochę gram i na razie jest w miarę spoko. Progres przeniesiony do pełnej wersji ma być. Ale mam też pytanko. Czy martwić się tym że czegoś nie wykonałem? Czy lecieć następny dzień i się nie przejmować? Edit. Widzę że nie i w sumie demko już przeszedłem i mimo że nie lubię gier z time managementem, to kurde, świetna gra jak na razie. Edytowane 8 października 2020 przez Basior .. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 12 października 2020 Opublikowano 12 października 2020 576p i 30fps na Switchu! Fani Nintendo to naprawdę zdrowi wariaci!! Pyt: Ale przecież to Nintendo,liczy się pomysł co nie? Odp: Pomysł jest z roku 2001 Nintendo fani nie zmieniajcie się!!!!1@11oneoneone 1 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 13 października 2020 Opublikowano 13 października 2020 20 godzin temu, devilbot napisał: 576p i 30fps na Switchu! Fani Nintendo to naprawdę zdrowi wariaci!! Pyt: Ale przecież to Nintendo,liczy się pomysł co nie? Odp: Pomysł jest z roku 2001 Nintendo fani nie zmieniajcie się!!!!1@11oneoneone serio..... kurwa a chciałem jeszcze raz ograć gierkę bo na wii u mi siadła. No ale szanujmy się tak samo jak z bieda portem mario. Czy kurwa nintendo w końcu ogranie poślady czy mam sprzedać w sumie nie używanego switcha od jakiegoś czasu. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 30 października 2020 Opublikowano 30 października 2020 W dniu 13.10.2020 o 08:06, blantman napisał: serio..... (pipi)a a chciałem jeszcze raz ograć gierkę bo na wii u mi siadła. No ale szanujmy się tak samo jak z bieda portem mario. Czy (pipi)a nintendo w końcu ogranie poślady czy mam sprzedać w sumie nie używanego switcha od jakiegoś czasu. W docku rozdziałka to 720p 30fps niezależnie czy grasz w singlu czy po co-opie (najpewniej to jest powód niezmienionej rozdziałki względem Wii U). 576p jest przenośnie a szczerze mówiąc ogrywałem gry, które mają i 480p i gra się dalej dobrze, więc nie widzę powodów do wielkich narzekań, choć rzeczywiście trzeba przyznać, że sam liczyłem na Full HD w docku i 720p handheld ale jak to Nintendo oni mają swój świat i swoje kredki. Tak czy siak ja Pikmina łyknąłem bez popity bo uwielbiam tą serię. Naprawdę Blanciu jak nie grasz na Switchu bo Ci nie leżą gry lub o zgrozo niskie rozdzielczości (szczerze nie wiem czego kto się spodziewał skoro Xbox One S często gęsto obecnie trzyma rozdziałke 720p a czasami zaszaleje z 900p) to śmiało. Pojawią się znowu gry, które będą Cie interesować to kupisz ponownie 1 1 Cytuj
Ukukuki 6 986 Opublikowano 31 października 2020 Opublikowano 31 października 2020 Też miałem sprzedawać ale to jest mój 3 switch więc i tak bym kupił ponownie xd. Wymienię jak wyjdzie wersja pro. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 31 października 2020 Opublikowano 31 października 2020 Godzinę temu, Ukukuki napisał: Też miałem sprzedawać ale to jest mój 3 switch więc i tak bym kupił ponownie xd. Wymienię jak wyjdzie wersja pro. No ja trzymam dla jakiegoś hitu bo wiem że jak tylko sprzedam to wyjdzie z partyzanta Zelda czy inna fajna gra. Ale wkurza mnie ten rodzaj portów. Naprawdę uwielbiam pikmin 3 i polecę każdemu gierkę ale mogli by się postarać jak sprzedają grę za 200 zł... To samo z Mario co wyszedł we wrześniu jak można takie porty wypuszczać. Mario kart czy smash to były super porty gry z Wii u a xenoblade 1 bardzo dobry usprawniony remaster. Teraz wyszło no more Heroes i kupiłem mimo średniego portu no ale cena ok 70 zł! Gdyby pikminy w tej postaci były za ok 100 zł nie przypieprzalbym się do jakości ale za 200 zł chce czegoś więcej. Cytuj
Ukukuki 6 986 Opublikowano 31 października 2020 Opublikowano 31 października 2020 Ja się nawet pogodziłem z indykami, unikam tylko zręcznościowych w 30 klatkach. Pamiętam początkowy entuzjazm ludzi mówiących o przyszłym zalewie gierek od Nintendo z racji koncentracji tylko i wyłącznie na jednym sprzęcie a w rzeczywistości mamy zalew portów. Mi to osobiście nie przeszkadza bo Wii U zlałem. Jednak jak ktoś był ich fanem i miał poprzednie ich konsole to xde. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 31 października 2020 Opublikowano 31 października 2020 Godzinę temu, Ukukuki napisał: Ja się nawet pogodziłem z indykami, unikam tylko zręcznościowych w 30 klatkach. Pamiętam początkowy entuzjazm ludzi mówiących o przyszłym zalewie gierek od Nintendo z racji koncentracji tylko i wyłącznie na jednym sprzęcie a w rzeczywistości mamy zalew portów. Mi to osobiście nie przeszkadza bo Wii U zlałem. Jednak jak ktoś był ich fanem i miał poprzednie ich konsole to xde. Ano xde Do tego jak ktoś np takie gry jak hades woli kupić taniej na pc (kupon na epic store i cyk hades na premierę za 40 zł) to już w ogóle porażka ta konsola. Odpalam tylko aby teraz w lockdown poskakać na ring fit. Najlepsze że konsola się zajebiście sprzedaje więc Nintendo ma wyjebane a przy ilości ludzi co mieli Wii u vs tych ze switchem porty pewnie sprzedaja się zajebiście. Najbardziej boli to dlatego że jak już Nintendo wypuści nową grę to pozamiatane i spędzam w niej dziesiątki godzin od Luigi mansion 3 po animal crossing. Nintendo touch i nie ma mnie dla świata. 1 Cytuj
Ukukuki 6 986 Opublikowano 31 października 2020 Opublikowano 31 października 2020 To fakt, gierki od Nintendo mają niepowtarzalny klimat. Dla mnie ten sprzęt ma to coś co dawne konsole. Na początku Switch wydawał mi się trochę ułomny ale w sumie nic cię od grania nie odrywa. Brakuje mi tylko wbudowanego licznika czasu w danej gierce. Coś jak w 3DSie. Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 1 listopada 2020 Opublikowano 1 listopada 2020 Dobra, nie sposób się nie zgodzić. To powinna być gierka za 100 plnów max. Albo dopasiony remaster a nie krzywy port za full price. No ale co z tego jak mi gra się świetnie. Lepiej niż np. w nowe Paper Mario, którego jeszcze do tej pory nie skończyłem. Myślałem że limit czasu będzie mnie wkurzał, a na razie jest ok. Czasem jak nie zdążę to powtórzę i tyle. Dizajn świata bardzo fajny. Szkoda że nie chciało im się nawet rozdziałki podciągnąć. A i mam nadzieje że Pikmin 4 jednak kiedyś powstanie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi