Gość ragus Opublikowano 21 września 2016 Opublikowano 21 września 2016 (edytowane) A masz może jakoś sprawdzić, czy są tam jakieś apki do monitoringu, tj. podglądu kamerek? Chodzi mi o podgląd z kamer wifi, a nie o żetoniary jakby co. Coś takiego? Nie wiem czy dobrze rozumiem, ale chyba myślisz, że aplikacje na macOS'a są tylko na AppStore. Nie są, ja wszystko ściągam ze stron internetowych tak jak na Windzie. Więc jeżeli wpiszesz w google szukany program to coś sobie znajdziesz. https://www.senstic.com/mac/ipcampro/ipcampro.aspx pierwsze z brzegu Edytowane 21 września 2016 przez ragus Cytuj
grzybiarz 10 339 Opublikowano 21 września 2016 Opublikowano 21 września 2016 Ta, myślałem że to co mam na telefonie, istnieje w wersji desktopowej, ale widzę, że nie. Dobra dzięki. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 19 listopada 2016 Opublikowano 19 listopada 2016 Ukazał się ciekawy raport na temat awaryjności urządzeń Apple vs Android, wrzucam całość na dropboxa do sciągnięcia: https://www.dropbox.com/s/sbk9khkg7vbgqsr/en-rs-state-of-mobile-device-performance-and-health-q3-2016.pdf?dl=0 Poniżej wycięte dane: 2 Cytuj
JLBuraku 3 Opublikowano 18 lutego 2017 Opublikowano 18 lutego 2017 Większość czasu miałem IOS. Myślałem, że reszta to syf. Ale przechodząc na Androida mile się zaskoczyłem. Co prawda i tak wolę IOS, ale Android wcale nie odstaję od niego. A co do Microsoft'a to kompletnie mi nie podchodzi, używałem jakiś czas. Niby prosty w obsłudze, ale komplikuję wszystko wydającymi się na pierwszy rzut oka prostymi rozwiązaniami. Cytuj
grzybiarz 10 339 Opublikowano 11 lipca 2018 Opublikowano 11 lipca 2018 Nie chcę pisać w temacie ios i android tego samego, wiec... wyszla najbardziej wciągająca gra typu tower defense - bloons td 6 na iosie ponad dwie dychy, a na andku piątaka. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 11 lipca 2018 Opublikowano 11 lipca 2018 Faktycznie. Co ciekawe, tylko w Polsce jest za 4,99 zł. W Niemczech normalnie za €4,99 Cytuj
Mustang 1 778 Opublikowano 17 kwietnia 2020 Opublikowano 17 kwietnia 2020 Z ciekawości - przeszedł ktoś może ostatnio z Androida 9/10 na jakimś w miarę świeżym (>2017) highendzie na iOS 13 w nowszym iPhone i może podzielić się wrażeniami? Ewentualnie ktoś używający sporo obu systemów na co dzień? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi