Yano 3 697 Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Gdyby mnie interesowaly exy na pc o bym w nie gral. Ale mnie nie interesuja, pc uzywam do gier sporadycznie, sorry. Ciekawia mnie exy na ps3 wiec kupilem ps3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 No analogiczna sytuacja jest z ios i androidem, ale Ty nie chcesz tego ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 @tekst o tym ze 32gb sie nie zapelni i wystarczy XD 32gb to ja spokojnie bym zapelnil sama muzyka - 64gb juz raczej nie. 64 w sumie byloby idealne i by mi wystarczylo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 No analogiczna sytuacja jest z ios i androidem, ale Ty nie chcesz tego ogarnąć ios jest jak xbox. dla grubych hamburgerów, zrozum to wreszcie Android + ps3 to MASTER RACE! Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Tablet raczej nie jest urządzeniem przeznaczonym do słuchania muzyki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 (edytowane) Tablet jest przeznaczony do tego do czego sie komus spodoba. Dlaczego nie mialbym tam nagrac muzy? Przeciez nie chodzilbym z tym caly czas przy sobie ale jakbym akurat mial to bym mogl sluchac. (pipi)a co to jest w ogole za argument? To takie dziwne ze korzystajac z tabletu mialbym sobie ochote posluchac muzy? HEHE Nie mowie ze 32gb to byloby malo, ale dla mnie jest jak najbardziej do zapelnienia. 16gb to natomiast poracha na calej linii, a 64 jest optymalne. EDYTA Komiksy zreszta tez duzo miejsca zajmuja - przy 64gb moglbym zawsze miec przy sobie ogromna biblioteke. Przy 16 tez duzo by sie zmiescilo, ale nie AZ TYLE. Nigdy nie kupie sprzetu ktory ma tak mala pojemnosc i brak mozliwosci rozszerzenia pamieci. Edytowane 24 Października 2012 przez Yabollek007 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Ja tam nie widze problemu z 16gb na tablecie bo jak by nie bylo co wieczor chyba jak kazdy mam dostep do kompa czyli mozna pozrzucac wszystko i wgrac nowe rzeczy o ile ktos potrzebuje codzienna zmiane swoich appek wypad tygodniowy tez spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 24 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Gdyby mnie interesowaly exy na pc o bym w nie gral. Ale mnie nie interesuja, pc uzywam do gier sporadycznie, sorry. Ciekawia mnie exy na ps3 wiec kupilem ps3 A mnie nie interesują Androidy, podoba mi się iOS i produkty Apple, więc je kupuje, trudne do zrozumienia? huehuehue Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 W skrócie. 16 GB mi w ipadzie starczy bez problemu, muzyki nie wrzucam, od tego mam radio internetowe. Tak właściwie jeszcze nigdy tego nie zapełniłem. Miałem styczność z większością współczesnych ( i nie tylko) systemów mobilnych. Aktualnie korzystam z andka i iOS. Korzystałem z win mobile i phone. Każdy ma swoje wady i zalety. Czepianie się kogoś, że lubi produkt A, a nie B to poziom przedszkolaka. I tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 panowie wyluzujcie nieco z postami. każde kolejne obrażanie czy zbędna spina skończy się punktami lojalnościowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 (edytowane) ps3 jest ograniczona technicznie bo jest stara, i tak samo jak ty czekam na nextgenty i nie używam jej dla zasady tylko dlatego że jeszcze nie wyszłą nowa wersja i to jedyna konsola która będzie miała TLOU druga sprawa że czym innym jest słabość starych konsol względem nowych PC , a czym innym są głupie ograniczenia pakowane tylko i wyłącznie po to żeby wyruchać klienta Aha,czyli nastepne konsole beda pozwalaly na to co pc?Tak szbko z glowy ograniczenia ktore w sony sa mozliwe,a ich niema: - Sluchanie muzyki podczas grania. - Cross Game chat. - Placenie za automatyczne synchro trofeow to nie jest dymanie klienta. - Zabranie wstecznej kompatybilnosci. Gdyby mnie interesowaly exy na pc o bym w nie gral. Ale mnie nie interesuja, pc uzywam do gier sporadycznie, sorry. Ciekawia mnie exy na ps3 wiec kupilem ps3 A mnie i innych interesuja rzeczy ktore oferuje apple. panowie wyluzujcie nieco z postami. każde kolejne obrażanie czy zbędna spina skończy się punktami lojalnościowymi. Colin jest pelna kultura z tego co widze,nikt sie nie wyzywa.Ten temat to taki CW. @tekst o tym ze 32gb sie nie zapelni i wystarczy XD 32gb to ja spokojnie bym zapelnil sama muzyka - 64gb juz raczej nie. 64 w sumie byloby idealne i by mi wystarczylo. Ja podcastami i muzyka tez bym zapelnil bez problemu,ale i tak podcastu slucham raz,a muzyki to 90% slucham zadko/nie slucham. Kwestia podejscia. Mam ograniczona ilosc pamieci wiec nia sobie zarzadzam.Dziele co potrzebuje miec zawsza a co nie,zbedna muzyke wywalam,zbedne aplikacje wywalam,zbedne podcasty wywalam. Edytowane 25 Października 2012 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 ja akurat się zgodzę, że 16GB to trochę mało. U mnie to wyglądało tak: wyjazd na 3 dni w trasę więc parę filmów (5 po 500MbB), trochę muzyki (3GB), gry które już mam (takie które się nie nudzą typu settlersi, fifa, ścigałki) - 8GB i już full..... a chciałoby się jeszcze tych filmów więcej. Oczywiście można to obejść - zacząłem korzystać ze streamingu z własnego kompa w domu, mogę też filmy zapakować na lapka ALE to nie o to chodzi. To wtedy robi się z tego taki Android - w sumie można obejść ale już wygody w tym nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 (edytowane) ja akurat się zgodzę, że 16GB to trochę mało. U mnie to wyglądało tak: wyjazd na 3 dni w trasę więc parę filmów (5 po 500MbB), trochę muzyki (3GB), gry które już mam (takie które się nie nudzą typu settlersi, fifa, ścigałki) - 8GB i już full..... a chciałoby się jeszcze tych filmów więcej. Oczywiście można to obejść - zacząłem korzystać ze streamingu z własnego kompa w domu, mogę też filmy zapakować na lapka ALE to nie o to chodzi. To wtedy robi się z tego taki Android - w sumie można obejść ale już wygody w tym nie ma. Kozbinio my mowilismy o 32gb .Wersja 16gb nie byla brana pod uwage nawet.Teoretycznie mozna wrzucic muzyke na telefon i miec ekstra 3gb. Edit:Sorki nie zauwazylem posta Andreal. Edytowane 25 Października 2012 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 (edytowane) W przypadku Androida jest deczko inaczej - masz już kupione apki, przesiadasz się na inny telefon i nagle okaże się, że część z nich jest niekompatybilna albo się wysypuje. Czujesz tą różnicę?Wtedy użytkownik z głową na karku wpisuje w google "how to install incompatible apps from market" i po minucie ma telefon, który widzi nawet aplikacje z innym chipem graficznym.Nie trzeba mieć doktoratu z fizyki kwantowej aby to zrobić. a jeśli już ktoś tak bardzo boi się grzebania w telefonie to niech kupuje słuchawki sygnowane przez Google Edytowane 25 Października 2012 przez greah Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 a jeśli już ktoś tak bardzo boi się grzebania w telefonie to niech kupuje słuchawki sygnowane przez Google Albo Apple Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 @greah ja nie mówię że to jest trudne, ale przyznaj - raczej dalekie od wygody. To nie chodzi o to czy ja to umiem zrobić czy nie. Każdą informację jestem w stanie znaleźć w necie (nawet szkolenia z iTunesU) ale pytanie po co? Czy po przesiadce na inny telefon naprawdę muszę szukać ifno w google jak go zmusić do bezproblemowej pracy? Czy to że zapłaciłem za te aplikacje nie powoduje że one mają działać? Czy ja mam na to czas? A może wolę w tym czasie pić wino z żoną czy grać na plejce, a może spać. Idziesz w argumentację @Yano - "przecież wszystko to co masz na iPhone masz też na Androidzie tylko inaczej podane/gdzie indziej". No fajnie, tylko nie czarujmy się, to nie o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Jeśli chcesz porównywać system to rób to w oparciu o flagowy model sygnowany przez Google, bo to on jest odpowiednikiem iPhone w dziedzinie "user friendly" i to on dostaje pełny support ze strony producenta softu. Kupując Apple kupujesz rybę, kupując telefon z Androidem kupujesz wędkę więc nie wiem dlaczego rybę miałbyś dostawać w gratisie. A czy kiedykolwiek przesiadałeś się z jednego telefonu z androidem na drugi telefon z androidem, bo jak narazie to odnoszę wrażenie, że tak sobie gdybasz i zerowy problem starasz się nadmuchać do granic możliwości. Nie martw się, po migracji z jednego telefonu na drugi nie ma czegoś takiego, że aplikacje będą się wieszać albo nie ruszą... no chyba, że wymienisz obecny telefon na starszy ale to samo byś miał w przypadku wymiany iP4 na iP1. Swoje konto mam podpięte pod dwa telefony i tablet i na wszystkich mam zainstalowane te same aplikacje i jak narazie nigdy nie spotkałem się z sytuacją żeby Play odmówił współpracy. Owszem, na starszym telefonie nie działają niektóre gry ale z aplikacjami nigdy nie miałem najmniejszego problemu a po synchronizacji Nexus 7 OOTB wszystko chodzi bez najmniejszego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Kupując Apple kupujesz rybę, kupując telefon z Androidem kupujesz wędkę więc nie wiem dlaczego rybę miałbyś dostawać w gratisie. a co jeśli nie lubię wędkować? co jeśli wolę pójść i kupić pyszną, gotową rybę (różne rodzaje) a nie siedzieć o 5 rano w deszczu na zimnie nad bajorem? Nie chcę wędki i ryby za darmo, chcę zapłacić za gotową na talerzu Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 (edytowane) a tam pieprzenie o rybie z telefonami jest podobnie jak z kompami IOS jest na makach i dobrze na nich funkcjonuje. windows czy linkus może być na 500 różnych kompach o skrajnych konfiguracjach, więc nic dziwnego że czasem działa świetnie a czasem średnio i android też - jest otwarty na mase różnych sprzętów i nie wszystkie są z najwyższej półki. od klienta zależy czy ma najwyższe wymagania i chce kupić super tip top komorke ze wszystkim, czy może średnie, czy może ma malo kasy i musi kupić niską półkę godząc sie na pewne kompromisy ale nadal mając dostęp do wielu funkcji niedostępnych np w zwyklej komie Edytowane 25 Października 2012 przez Yano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 IOS jest na makach Aha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 chvj jak zwał tak zwał, wiadomo że chodzi mi o system dla maków stojący w konfrontacji z zystemem dla wielu różnych komputerów 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 http://youtu.be/7huae767Rxg http://youtu.be/FFhjDX-DUew 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 G E S T U R E S !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 (edytowane) od 1.18 chyba słychać pana nade mną ofc w 2 filmiku 20 możliwości zrobienia right-click!!!! Rewolucja! pierwsze 5 sekund. ten sposob dziala ? http://www.youtube.com/watch?v=kTTSsB92L_s Edytowane 25 Października 2012 przez SzewczykDratewka Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 zaj.ebiste zastawienie: http://www.pb.pl/2828567,33379,jak-apple-przeslodzilo-konferencje-wideo Koledzy z serwisu TechCrunch podjęli się tego wyzwania przy okazji ostatniej konferencji i wycięli wszystkie przykłady samouwielbienia Apple. A zatem: miłego, wspaniałego, niesamowitego, niewiarygodnego, przejmującego, fantastycznego... oglądania hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi