Yacek 852 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Bijecie się o jakieś mapki od google czy są czy ich nie ma a jakakolwiek inna nawigacja od Sygic, TT czy navigona robi te wasze mapki jak chce. O co ten raban wiec bo google maps to nie jest zadna rewelacja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Bijecie się o jakieś mapki od google czy są czy ich nie ma a jakakolwiek inna nawigacja od Sygic, TT czy navigona robi te wasze mapki jak chce. O co ten raban wiec bo google maps to nie jest zadna rewelacja. ALE JEST ZA DARMO! Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 A to przepraszam. Rzeczywiscie. Wychodze! Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 http://forum.xda-dev...d.php?t=1993044 Wadliwa seria SGS3? Podobno padają egzemplarze z czerwca-lipca. *#12580*369# <<< możecie sobie sprawdzić kiedy były wyprodukowane Wasze SGS. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 ohh yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Ja mam z lipca. Czasem sa problemy z obrotem ekranu i pomaga reset ale to po wgraniu nowego softu zaczelo wystepowac. Jak padnie i bedzie nagla smierc to w serwisie mi pewnie i z rootem wymienia. <cwaniak> Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Też mam z lipca, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Też z lipca. Wbijam w to, będzie dobrze. X360 też miały padać jak muchy, a mój już czwarty rok daje radę . Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Moj box tez 4 rok na chodzie choc ostatnio wiecej na ps3. Podobno wymieniaja plyty glowne i nie za bardzo przejmuja sie rootem. Dobre i to. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 (edytowane) Mój jest z czerwca :-) Się zobaczy. Samsungi doskonałe nie są, mój laptop za 4000 był pół roku po zakupie na wymianie klawiatury i matrycy (ale akurat z matrycą to chyba kot ją załatwił wchodząć na zamkniętego laptopa na stole ale serwis się nie czepiał). No ale, laptop z i7 quad (w lapkach są często wersje tylko dual core) i nvidia gt640, 8gb ramu, matowa matryca i napęd w wadze 2.3 kg i 15" kosztują u konkurencji "nieco" więcej. Podobnie z telefonami, zobaczymy, jak się popsuje to się naprawi. Co nie zmienia faktu, że troszkę mnie ta informacja zaskoczyła. Widziałem za to, że Indie (koleś składający rom Omega) niedawno serwisował SGS3. Offtop - do ludziów od map :-) Darmowe albo TANIE mapy z trybem Offline? Na iOS używałem płatnego TomToma a na Andka co polecacie? EDIT: Mój jest z CZERWA, coś zrąbałem. Edytowane 16 Grudnia 2012 przez NemoKOF Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 google maps dzialaja w trybie offline a do nawigacji swego czasu korzystalem z Navigona ale to bylo na iphonie Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 http://antyweb.pl/google-play-i-tajemniczy-blad-941/ Na co komu zwykłe ściągnięcie gry i granie w nią. Lepiej pokombinować Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 System uwielbiam, ale to co Google robi z tym Marketem, to zakrawa na kpinię. Najpierw przez 4 lata nie umieli zrobić, by sklep pamiętał pozycję na liście kupionych po kliknięciu "BACK" z podglądu aplikacji, później w ogóle usunęli z aplikacji listę kupionych aplikacji (wymieszali je z darmowymi), teraz ten błąd 941 (który mnie też dotknął, kupowałem pierdółkę za 3 zł). Niech się (pipi) ogarną. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 W AppStorze w sumie jedyne co mnie denerwowało to wychodzenie ze sklepu, gdy coś kupiliśmy i konieczność wpisywania hasła podczas ściągania darmowych appek (względy bezpieczeństwa) i updatejtów. Na szczęście już poprawili oba elementy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 (edytowane) Nie do końca. Mnie dalej lubi zapytać o hasło przy pobieraniu updejtów raz na jakiś czas, a przy pobieraniu darmowych appek pyta zawsze, chyba że pobierasz jedną po drugiej w niewielkim odstępie czasu. Edytowane 15 Grudnia 2012 przez Q-Jot Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Mnie ani razu nie zapytał o hasło podczas update'ów na iOS 6. A w darmowych appek pyta ze względów bezpieczeństwa i niestety nie da się tego wyłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 google maps dzialaja w trybie offline a do nawigacji swego czasu korzystalem z Navigona ale to bylo na iphonie Jakto dzialaja offline ? Z tego co wiem to mozna pobrac jakas czesc mapy, ale wtedy mozna ja tylko przegladac bo jako takiej nawigacji nie ma - przy wpisaniu celu nie wylicza drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza
basbot11 177 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 (edytowane) NemoKOF na moim nexusie7 korzystam offline z Navfree https://play.google....WQuT1NNLkFMTCJd i z nawigacji googla http://www.google.de...ile/navigation/ oba darmowe i daja rade. Edytowane 17 Grudnia 2012 przez basbot11 Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 NemoKOF na moim nexusie7 korzystam offline z Navfree https://play.google....WQuT1NNLkFMTCJd i z nawigacji googla http://www.google.de...ile/navigation/ oba darmowe i daja rade. Nienias jestem ale nie wiedziałem że ta googlowska ma tryb Offline, musze poczytać jak to zrobić bo widzę że to jest możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 (edytowane) Nie wiem czy to Fake ale jezeli nie,Brawo Google Edytowane 18 Grudnia 2012 przez zaq123456 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
basbot11 177 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 co do nawigacji to sygic ma w tej chwili promocje, dwie licencje w cenie jednej na andka, a dla jaboli nizsze ceny za jedna licencje.. opis akcji: http://www.tabletowo.pl/2012/12/19/swiateczna-promocja-na-nawigacje-sygic-android-i-ios/#comment-261205 Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 (edytowane) kurcze nie dobrze, złe rozchodzi się szybko i wypiera dobre. Patrzcie, to czego tak broniłem za wszelką cenę może się okazać nieprawdą za pewien czas. Jedne z pierwszych zapowiedzi: Bastion: https://itunes.apple...d537773100?mt=8 It says in the description that its compatible with iPhone 4. I payed 5 dollars, which I never do for a game, and it brings up a screen that says I need at least an iPhone 4S. I know you're reading this, make it right. Money back or iPhone 4 compatible. Your choice. How could you. Way to build a reputation with the iOS market. Please iphone 4 support.. Guys, if anyone of you are planning on buying this for anything lower then an iPad 2 or 4s, then think again. This game doesn't work on any devices lower. It just gives you an "I'm sorry" message that really makes me upset. I thought my device would be comparable considering that in the Supported device section it states that the game will run on an iPod touch 3rd gen, I'm on a 4th gen keep in mind. What upsets me most is that It actually let me download an incompatible game, And there's no way to get my money back. I only now notice in the description that Bastion will only run on higher devices...I'm quite upset that I wasted my money, I don't own any other apple devices and this is just a huge letdown. Now I know to never trust the supported device section ever again... (pipi)a jak to przeszło weryfikację? "I'am sorry message". Świat się kończy Edytowane 21 Grudnia 2012 przez waldusthecyc Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 (edytowane) kurcze nie dobrze, złe rozchodzi się szybko i wypiera dobre. Patrzcie, to czego tak broniłem za wszelką cenę może się okazać nieprawdą za pewien czas. Jedne z pierwszych zapowiedzi: Bastion: https://itunes.apple...d537773100?mt=8 It says in the description that its compatible with iPhone 4. I payed 5 dollars, which I never do for a game, and it brings up a screen that says I need at least an iPhone 4S. I know you're reading this, make it right. Money back or iPhone 4 compatible. Your choice. How could you. Way to build a reputation with the iOS market. Please iphone 4 support.. Guys, if anyone of you are planning on buying this for anything lower then an iPad 2 or 4s, then think again. This game doesn't work on any devices lower. It just gives you an "I'm sorry" message that really makes me upset. I thought my device would be comparable considering that in the Supported device section it states that the game will run on an iPod touch 3rd gen, I'm on a 4th gen keep in mind. What upsets me most is that It actually let me download an incompatible game, And there's no way to get my money back. I only now notice in the description that Bastion will only run on higher devices...I'm quite upset that I wasted my money, I don't own any other apple devices and this is just a huge letdown. Now I know to never trust the supported device section ever again... (pipi)a jak to przeszło weryfikację? "I'am sorry message". Świat się kończy Jak kupujesz przez ipod/iphone to zawsze wywala komunikat ze masz za stara wersje softu. Edit: 5.1 jest na ip4 i ipad.Mozliwe,ze ktos cos spieprzyl przy programowaniu i naprawia to latka.Po za tym kazdemu moze sie wpadka zdarzyc.. Jest to chyba jedna z pierwszych takich akcji. Edytowane 21 Grudnia 2012 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Infinity Blade wcześniej wymagał minimum 3GSa do odpalenia, więc to nie jest pierwsza z takich akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Padłem. Asus Transformer Infinity w najwyższej wersji, czyli tablet na andku za jakieś 3 kafle, a płynne przeglądanie stron w necie albo reagowanie na gesty go przerasta. Śmiech na sali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi