NemoKOF 672 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 No to ciesz się przecież! Ja też się cieszę jak mogę kupić kabel za 80 zł który jest cienki jak nitka i wiem, że mi miły Pan wymieni. Jupi! Miałem sgs3 i 4 i ładowarki działały akurat bez problemu. No ale kurde, to ładowarka, tranzystory - jednym się psują innym nie. W robocie mam chłopaka z ip5 i reklamował ładowarkę akurat, zaczęła dawać tylko 0.5A i telefon się prawie nie ładował. Także kurde, co to w ogóle za argument? Za czym? To zwykła ładowarka usb 5V 1AMP. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 mnie ładowarka od iP5 padła po 3 tygodniach użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 mi w biedroidzie padly 3 kable przez neicaly rok - przerywaly ladowanie, albo trwalo bardzo dlugo i grzala sie zarowno ladowarka jak i telefon. pewnie przez to ze sporo uzywalem tel podczas ladowania i koncowki sie jakos wyrobily Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Nie wiem co wy robicie z kablami. Ładowarki widziałem popsute, kable widziałem pogryzione przez zwierzynę ale żeby się kable psuły ot tak to nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 androbieda ładuje telefon tylko przy łóżku jak mam całuje na drobranoc, posiadacze IP ładują telefony w samolotach klasy biznes do Dubaju i i czasami może się coś stać. Lucek tak to bywa, ja reklamowałem od razu stewardesie i też mi wymieniła całując w policzek. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 a Andreasowi Lubitzowi nie wymienila i wyszlo jak wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Grubo ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Przebieg moich napraw gwarancyjnych telefonów komórkowych: 2013 Nokia Chu,jnia 920 Zepsuta płyta główna -> 7 dni naprawy -> wymienili płytę, telefon ten sam, porysowany, obity 2015 iPhone Czysty Seks 6 Przednia kamera lekko przesunięta względem obudowy -> 3 dni naprawy -> nowy telefon 1:0 dla Apple. Androida nie wliczam, bo tam bym to naprawił nowym softem, kernelem czy innym crackiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 iPhone 4 -> zepsuł mi się pstryczek od wibracji. Rok po gwarancji dzwonię, mówię że się zepsuł juz pół roku wcześniej, przysłali kuriera, za 3 dni dostałem nową sztukę. iPad 3 -> 2 tygodnie po zakupie upadł mi. Miałem wgnieciony róg obudowy. Zadzwoniłem do Apple, gdzie mogę się zgłosić żeby naprawić to i ile kosztuje taka naprawa obudowy. Powiedzieli, że mam sprzęt u siebie dokładnie 14 dzień, a tyle działa u nich procedura ewentualnego zwrotu i nie interesuje ich powód oddania sprzętu z powrotem i mam wybrać, czy chce nowy, czy gotówkę. Powiedziałem, że nowy i tego samego dnia wysłali do mnie kuriera któremu miałem oddać starą sztukę a przywiózł mi nową. Taka obsługa i wzorowy customer service jest wliczony w cenę produktu i z przyjemnością go płace i właśnie dlatego między innymi jestem uzytkownikiem i zwolennikiem Apple. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Ale na androidzie możesz sobie zmienić ikonki. Przykro mi, Android 1 : Apple 0 Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Ja jestem ciekaw kiedy inni swój CS zmienią, bo ceny podnosić umieją bez problemu. Słyszę pochwały ale znajomy stłukł 5s jakiś miesiąc po zakupie i za wymianę ekrany (tzn dostał telefon refurbished) policzyli chyba 1300 więc nie mało. Przypadki są różne. Większość innych producentów wymienia ekran za max 700 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Jak to jest z tymi wymianami iPhone'ów? Mój 5S jest poobtłukiwany z każdej strony (używka), zadzwonię do nich i mi przywiozą nowego ;/? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 raczej_raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 (edytowane) do kasacji Edytowane 3 Października 2015 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 UWAGA. DZIELISZ TABLET Z DZIEWCZYNĄ/ŻONĄ, UWAŻAJ (Lucek to do Ciebie głównie). Chyba ostatni updejt na iPadzie wprowadził coś lipnego. Wczoraj wypiłem z laską po szklaneczce alkoholowego trunku i nagle słyszę: - Ty wiesz co? Pokaże Ci coś. [bierze tablet, wchodzi na jakąś stronę i logując się klika w nowy przycisk "hasła"] Kur.wa oczom, nie wierzę: pojawił się spis wszystkich stron + wszystkie hasła. Do psxextreme.info, na poczte, fejsa i wszędzie gdzie się logowałem. I to hasła odkryte, a nie żadne tam ********* Jeżeli jesteście z tych co nie mają wspólnego konta na fejsie, to polecam obczaić tablet i zmienić hasła. Ciekawe kiedy zamierzała mi o tym powiedzieć ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Do brazzersów też?! Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Czemu do mnie? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 szybkie pytanko: da się ustawić swój dzwonek połączenia, albo sms w telefonach Apple? Wiem, że kiedyś było to możliwe, a teraz co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 da Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 aha Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Czy jakbym miał Macbooka i używał stacjonarnego Appstore, to czy tam będą te apki, co mam w wersji mobilnej? Np. chciałbym mieć podgląd kamer na kompie, jest jakaś tam apka do tego np. to https://itunes.apple.com/pl/app/bcsviewerlite/id1055954425?l=pl&mt=8 ? Kto ma maca, niech sprawdzi, pilne. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Nie, nie odpalisz aplikacji na iOS na maku. Nawet z symulatora który jest w Xcode. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 A masz może jakoś sprawdzić, czy są tam jakieś apki do monitoringu, tj. podglądu kamerek? Chodzi mi o podgląd z kamer wifi, a nie o żetoniary jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) nie ważne :o nie umiem czytać Edytowane 21 Września 2016 przez Szejdj Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi