xanon21 71 Opublikowano 15 września 2012 Opublikowano 15 września 2012 Witam,mam Xbox 360 Elite kupioną w grudniu 2009 roku.Konsola działa bez zarzutu ,wszystko jest ok.Ale od pewnego czasu ,dzieje się to bardzo rzadko ,podczas odczytywania płyty zamiast normalnego szumienia nepędu dochodzi jakiś wysoki stały dźwięk.Ten dźwięk kończy się jak otworzymy klapke napędu i jeszcze raz zamkniemy.Powtarzam że napęd działa bez zarzutu jak i sama konsola(no może raz zawiesi się gra ale to raz na rok lub jeszcze rzadziej).Pytam dlatego że jestem trochę zaniepokojony tym że może coś być nie tak ,a leci mi ostatni 3 rok gwarancji ,ale gwarancji tylko rroda. Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 15 września 2012 Opublikowano 15 września 2012 Hmm o ile pamiętam gdy mój egzemplarz łapał rroda też miał takie dźwięki. Wypadł błąd 69 czy coś takiego. Nie życzę Ci źle ale jeśli już to niech najgorsze wypadnie w czasie gdy masz gwarancję bo Ms usuwa błąd w ok 2 tyg (wymienili mi dvd drive) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi