Skocz do zawartości

RoboCop (2013)

Featured Replies

Opublikowano

twoje kupki to łowią naukowcy z lokalnej polibudy - słyszałem, że sporo metamfetaminy tam wykopali

• Odpowiedzi 168
  • Wyświetleń 26,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Na moje to mogliby sobie darować remake tego klasycznego hitu i nie byłoby problemu. Gównażeria niech się edukuje na klasycznym obrazie z 1987, który w ogóle się nie zestarzał, a scena śmierci Murphy'

• Nieoficjalne info: przeciwnikami RoboCop'a będą kitowcy i Rita!

• Anne Hathaway lepiej wyglądała na bat-motorze.

Opublikowano
  W dniu 14.10.2012 o 11:37, _Milan_ napisał(a):

Tak podejrzewałem że nie piszesz wierszy gdy łowisz moje kupki.

Twojej kupy bym nie dotknął, nie pochlebiaj sobie.

Opublikowano

fajnie, dostał motor w zestawie z kombinezonem, zenada.

Murphy wsiadł do policyjnego wozu, a partnerka spytała sie czy pamieta jeszcze jak sie tym jezdzi ;(

Opublikowano

Pokaż ukrytą zawartość

Jak mogli

Opublikowano
  W dniu 15.10.2012 o 17:46, _Milan_ napisał(a):

fajnie, dostał motor w zestawie z kombinezonem, zenada.

Murphy wsiadł do policyjnego wozu, a partnerka spytała sie czy pamieta jeszcze jak sie tym jezdzi ;(

Milan widzę hejtujesz wszystko co tylko okazuje się być inne od oryginału.

Nie no może najlepiej niech poprostu nakręcą te same sceny od nowa, wtedy chyba dopiero będziesz zadowolony.

Opublikowano

liczę na robo-wrotki w nowej wersji

Opublikowano

Dobry motor, chociaż nie wiem czemu skojarzyło mi się z Mototerminatorami (XD), które można zhakować wkładając im pendrajwa do usb (XD).

Przeca Robochłop musi czymś jeździć, a taki motor jest dużo mobilniejszy od samochodu.

Którego zresztą używał potem np do takich rzeczy, jak wyjeżdżanie nim na dach budynku tylko po to, żeby się nim elegancko zyebać na dół, wystrzelić z wulkana sobie dziurę w dachu (bo po co normalnie i nudno wychodzić) i napyerdalać do panków XD

Edytowane przez Masorz

Opublikowano

to sie powinno nazywać RoboCrap!

zobaczcice te jego gumowe biuciory na motowrze! powinny byc chude robotyczne nogi a nie takie kalosze

Opublikowano

Śmiejcie się, a jeszcze będzie tak jak z Banem, że bohater był dobry, tylko film z(pipi)ali.

Opublikowano

Yano do (pipi)y nędzy jakby mu dali stópki baletnicy to by tych całych kilogramów żelastwa na siebie nie utrzymał ;)

Opublikowano

wgniecioną klate ma, aha, i wyglada to ,chu,jowo.

Opublikowano

Zamiast tej czerwonej kreski dać mu o taką diodę

Pokaż ukrytą zawartość

O jego samochodzie nic nie wiadomo? Ciekawe czy transformuje się w K.I.T.T.'a? Na razie średnio to wygląda. Zobaczymy jak będzie się ruszał.

Opublikowano

Dziwi mnie fakt, że jak kostium batmana (lateks i leginsy i zołty znak) "awansował" na nowy poziom (nowoczesny pancerze) nikt nie miał nic przeciw. A jak robocob tylko zmienia kolor na "mroczny" co wg. logiki i tak jest wskazane, ale nie zgodne z oryginałem to jest masa pojazdów.

Można zrobić dobre filmy o robocpie w starym stroju vide 1 i 2, można tez zrobić (pipi)nie vide 3. Zobaczmy co zrobią teraz.

Opublikowano
  W dniu 31.10.2012 o 23:38, gekon napisał(a):

Dziwi mnie fakt, że jak kostium batmana (lateks i leginsy i zołty znak) "awansował" na nowy poziom (nowoczesny pancerze) nikt nie miał nic przeciw. A jak robocob tylko zmienia kolor na "mroczny" co wg. logiki i tak jest wskazane, ale nie zgodne z oryginałem to jest masa pojazdów.

bo może dlatego bo robocoba zmienili w gumowego batmana! wiec nawet jak na batmana jest to krok w tył, a co dopiero żeby robić to robotowi!?

Opublikowano

Niech zrobią akcje a la kombinezon w Crysis, albo jakiś power armor z anime, a nazwa Robocop będzie tylko wabikiem. Tych dawnych filmów nie da się dziś powtórzyć, mamy dobę smukłych efektów CGI, a nie sztywnych klocków mechatroniki. Wystarczy, że zrobią fajne sceny walk i strzelanin, i ograniczą bzdury do minimum, a wyjdzie odmóżdżające, komiksowe kino Robocopem w nazwie.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Samuel L Jackson jest jak legendarny Mothman z Point Pleasant - zwiastuje tragedie.

Opublikowano

Wybuchajacy samochod <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< shotgun.

Opublikowano

Podoba mnie się ten trailer, nie ma się co oszukiwać na poziom oryginału, ale i tak będzie fajnie.