tk___tk 4 795 Opublikowano 14 października 2012 Opublikowano 14 października 2012 twoje kupki to łowią naukowcy z lokalnej polibudy - słyszałem, że sporo metamfetaminy tam wykopali Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 14 października 2012 Opublikowano 14 października 2012 Tak podejrzewałem że nie piszesz wierszy gdy łowisz moje kupki. Twojej kupy bym nie dotknął, nie pochlebiaj sobie. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 fajnie, dostał motor w zestawie z kombinezonem, zenada. Murphy wsiadł do policyjnego wozu, a partnerka spytała sie czy pamieta jeszcze jak sie tym jezdzi ;( Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 fajnie, dostał motor w zestawie z kombinezonem, zenada. Murphy wsiadł do policyjnego wozu, a partnerka spytała sie czy pamieta jeszcze jak sie tym jezdzi ;( Milan widzę hejtujesz wszystko co tylko okazuje się być inne od oryginału. Nie no może najlepiej niech poprostu nakręcą te same sceny od nowa, wtedy chyba dopiero będziesz zadowolony. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 liczę na robo-wrotki w nowej wersji Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 19 października 2012 Opublikowano 19 października 2012 (edytowane) Dobry motor, chociaż nie wiem czemu skojarzyło mi się z Mototerminatorami (XD), które można zhakować wkładając im pendrajwa do usb (XD). Przeca Robochłop musi czymś jeździć, a taki motor jest dużo mobilniejszy od samochodu. Którego zresztą używał potem np do takich rzeczy, jak wyjeżdżanie nim na dach budynku tylko po to, żeby się nim elegancko zyebać na dół, wystrzelić z wulkana sobie dziurę w dachu (bo po co normalnie i nudno wychodzić) i napyerdalać do panków XD Edytowane 19 października 2012 przez Masorz Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 22 października 2012 Opublikowano 22 października 2012 to sie powinno nazywać RoboCrap! zobaczcice te jego gumowe biuciory na motowrze! powinny byc chude robotyczne nogi a nie takie kalosze Cytuj
Gość Opublikowano 22 października 2012 Opublikowano 22 października 2012 Śmiejcie się, a jeszcze będzie tak jak z Banem, że bohater był dobry, tylko film z(pipi)ali. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 22 października 2012 Opublikowano 22 października 2012 Yano do (pipi)y nędzy jakby mu dali stópki baletnicy to by tych całych kilogramów żelastwa na siebie nie utrzymał Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 30 października 2012 Opublikowano 30 października 2012 wgniecioną klate ma, aha, i wyglada to ,chu,jowo. 1 1 Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 30 października 2012 Opublikowano 30 października 2012 Zamiast tej czerwonej kreski dać mu o taką diodę O jego samochodzie nic nie wiadomo? Ciekawe czy transformuje się w K.I.T.T.'a? Na razie średnio to wygląda. Zobaczymy jak będzie się ruszał. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 30 października 2012 Opublikowano 30 października 2012 Anne Hathaway lepiej wyglądała na bat-motorze. 3 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 31 października 2012 Opublikowano 31 października 2012 Dziwi mnie fakt, że jak kostium batmana (lateks i leginsy i zołty znak) "awansował" na nowy poziom (nowoczesny pancerze) nikt nie miał nic przeciw. A jak robocob tylko zmienia kolor na "mroczny" co wg. logiki i tak jest wskazane, ale nie zgodne z oryginałem to jest masa pojazdów. Można zrobić dobre filmy o robocpie w starym stroju vide 1 i 2, można tez zrobić (pipi)nie vide 3. Zobaczmy co zrobią teraz. Cytuj
Square 8 606 Opublikowano 2 listopada 2012 Opublikowano 2 listopada 2012 Motocykl w ruchu. http://www.youtube.com/watch?v=W2PjwvXEWOE Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 listopada 2012 Opublikowano 9 listopada 2012 Dziwi mnie fakt, że jak kostium batmana (lateks i leginsy i zołty znak) "awansował" na nowy poziom (nowoczesny pancerze) nikt nie miał nic przeciw. A jak robocob tylko zmienia kolor na "mroczny" co wg. logiki i tak jest wskazane, ale nie zgodne z oryginałem to jest masa pojazdów. bo może dlatego bo robocoba zmienili w gumowego batmana! wiec nawet jak na batmana jest to krok w tył, a co dopiero żeby robić to robotowi!? Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 9 listopada 2012 Opublikowano 9 listopada 2012 Niech zrobią akcje a la kombinezon w Crysis, albo jakiś power armor z anime, a nazwa Robocop będzie tylko wabikiem. Tych dawnych filmów nie da się dziś powtórzyć, mamy dobę smukłych efektów CGI, a nie sztywnych klocków mechatroniki. Wystarczy, że zrobią fajne sceny walk i strzelanin, i ograniczą bzdury do minimum, a wyjdzie odmóżdżające, komiksowe kino Robocopem w nazwie. Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 (edytowane) Pierwszy trailer http://www.youtube.com/watch?v=INmtQXUXez8 http://www.youtube.com/watch?v=INmtQXUXez8 Edytowane 6 września 2013 przez Tomek P. Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Samuel L Jackson jest jak legendarny Mothman z Point Pleasant - zwiastuje tragedie. Cytuj
Mejm 15 311 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 Wybuchajacy samochod <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< shotgun. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 Podoba mnie się ten trailer, nie ma się co oszukiwać na poziom oryginału, ale i tak będzie fajnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi