Litwin81 1 155 Opublikowano 11 lutego 2013 Opublikowano 11 lutego 2013 Z-11 by tego nie zrobił,ma za długi ogon,LB jest mały i zwarty dlatego wszyscy nim latają.Heli na tej mapie to porażka,na ogół snajperzy zrzucają się na najwyższe bloki i kampią. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 11 lutego 2013 Opublikowano 11 lutego 2013 Jaki przehuj Pc i myszka nic nadzwyczajnego. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 11 lutego 2013 Opublikowano 11 lutego 2013 (edytowane) O (pipi)a, czegos takiego jeszcze nie widzialem... @Litwin, Zaq, co wy wygadujecie?? Z-11 by tego nie zrobil? To pokaz mi innego typa (a najlepiej kilku), ktorzy to powtorza LB... Nic nadzywczajnego? Jak dla mnie osobiscie to bylo mega w pizdu nadzywczajne- jeszcze nie moge wyjsc z szoku... Edytowane 11 lutego 2013 przez tommi___t Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 lutego 2013 Opublikowano 11 lutego 2013 Daj mi kompa to ci pokarzę a zresztą Litwin ma rację Z-11 tego nie zrobi bo w niskich pomieszczeniach musisz się wychylić by ruszyć a ogonek za długi więc nie da się. Jak zobaczę takie rzeczy na PS3 i padzie to wstanę i będę klaskał z wrażenia Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 lutego 2013 Opublikowano 11 lutego 2013 O (pipi)a, czegos takiego jeszcze nie widzialem... @Litwin, Zaq, co wy wygadujecie?? Z-11 by tego nie zrobil? To pokaz mi innego typa (a najlepiej kilku), ktorzy to powtorza LB... Nic nadzywczajnego? Jak dla mnie osobiscie to bylo mega w pizdu nadzywczajne- jeszcze nie moge wyjsc z szoku... Nie powiedziałem że to nic nadzwyczajnego,tylko że Z-11 tego nie zrobi,latam sporo heli i to całkiem,całkiem więc znam różnice między obiema maszynami. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 12 lutego 2013 Opublikowano 12 lutego 2013 O (pipi)a, czegos takiego jeszcze nie widzialem... @Litwin, Zaq, co wy wygadujecie?? Z-11 by tego nie zrobil? To pokaz mi innego typa (a najlepiej kilku), ktorzy to powtorza LB... Nic nadzywczajnego? Jak dla mnie osobiscie to bylo mega w pizdu nadzywczajne- jeszcze nie moge wyjsc z szoku... Tommi latanie na myszcze/joysticku(nie mylic z padem do ps3/xbox) naprawde to zaden wyczyn. Latajac na myszcze/joysticku masz duzo wieksza precyzje niz na padzie. To co on zrobil mozna zrobic na padzie tylko trzeba latac wolno bo nie masz takiej precyzji. A latanine wolno to pewny rpg w twarz. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 lutego 2013 Opublikowano 16 lutego 2013 a przypadkiem gościa nie wywaliło po chwili ? albo Ciebie bo to częsty przypadek Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 19 lutego 2013 Opublikowano 19 lutego 2013 Mi to wygląda na lekkiego laga połączonego z klasycznym teleportem przy wbijaniu kosy Cytuj
walek 96 Opublikowano 1 marca 2013 Opublikowano 1 marca 2013 Ostatnio bawilem sie scyzorykiem na TDM, i wyszedl z tego calkiem niezly meczyk. Kolega na filmiku zgarnal okolo 12 kos (3 blachy w ok 30 sekund- pierwszy fragment video) No, ale gralismy praktycznie 3vs3. 1 Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 4 marca 2013 Opublikowano 4 marca 2013 Za(pipi)ista muza w pierwszej części ) Cytuj
tommi 345 Opublikowano 5 marca 2013 Opublikowano 5 marca 2013 ehehehe, no, tez padlem jak to zobaczylem i uslyszalem ale akcje swoja droga tez konkretne Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 marca 2013 Opublikowano 5 marca 2013 Co to za levele że typ 3 razy pod rząd z kosy padł Cytuj
bocian77 0 Opublikowano 5 marca 2013 Opublikowano 5 marca 2013 Ostatnio bawilem sie scyzorykiem na TDM, i wyszedl z tego calkiem niezly meczyk. Kolega na filmiku zgarnal okolo 12 kos (3 blachy w ok 30 sekund- pierwszy fragment video) No, ale gralismy praktycznie 3vs3. To ze Kabo jest DOBRY to już wiemy. Kij z kosami, niech ktoś się weżnie i policzy ile razy był wciśnięty X podczas filmiku hehehe. Więcej czasu w powietrzu niż na ziemi Cytuj
tommi 345 Opublikowano 5 marca 2013 Opublikowano 5 marca 2013 (edytowane) Co to za levele że typ 3 razy pod rząd z kosy padł W sobote w jednym meczu na Zibie znozowalem 4 czy 5 razy jakiegos typa (16 gwiazdek pulkownika) o dumnie brzmiacym nicku "GERMANY_III". Musze przyznac, ze niewiele kos mi taka przyjemnosc sprawilo, jak te w ogole kilka razy na strasznych noobow trafialem- w dwoch meczach znozowalem dwoch typow obok siebie, jednego po drugim, w miedzyczasie stojac jak debil za plecami drugiego z wyciagnietym nozem czekajac, az sie "naladuje" (raz to wlasnie ten GERMANY_III druga ofiara byl ) Edytowane 5 marca 2013 przez tommi___t Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 10 marca 2013 Opublikowano 10 marca 2013 (edytowane) Jestem w telewizji Edytowane 10 marca 2013 przez mclusky Cytuj
CrazyDaro 6 Opublikowano 19 marca 2013 Opublikowano 19 marca 2013 Najnowszy filmik i nie wiem czy nie ostatni. Dla chcących zacząć... zastanówcie się dobrze bo trzeba sporo czasu. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 marca 2013 Opublikowano 20 marca 2013 A ja wczoraj pada rozwaliłem,chciałem ostatnie 2 guny(M417 i Spas) wbić do 100 killi i .....,nie wiem co jest grana typ z metra dostał ode mnie 4 strzały ze spasa śrutowego,a on 100%,obskoczył mnie i dał kosę,przypominam ze na hc,a promień takiego strzału jest szeroki.Zresztą z M417 też miałem kilka nie trafień,dla mnie to multi pod masterowanie broni jest już nie grywalne. Cytuj
maztika 36 Opublikowano 20 marca 2013 Opublikowano 20 marca 2013 hitboxy... @CrazyDaro, za(pipi)isty montaż, ciekawe akcje, fajnie zgrane w czasie z muzyką, no i humorystyczna końcówka Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 25 marca 2013 Opublikowano 25 marca 2013 Daro, zarypisty filmik, muza i zgranie akcji z nia świetne! Jak to ostatni filmik? teraz to już nie możesz przestać kręcić hehe Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 28 marca 2013 Opublikowano 28 marca 2013 Najnowszy filmik i nie wiem czy nie ostatni. Dla chcących zacząć... zastanówcie się dobrze bo trzeba sporo czasu. niestety to prawda, to jest powód dla którego ja nic nie zmontowałem i w końcu sprzedałem Avermedię. Cytuj
CrazyDaro 6 Opublikowano 28 marca 2013 Opublikowano 28 marca 2013 Przez ostatnie Najnowszy filmik i nie wiem czy nie ostatni. Dla chcących zacząć... zastanówcie się dobrze bo trzeba sporo czasu. niestety to prawda, to jest powód dla którego ja nic nie zmontowałem i w końcu sprzedałem Avermedię. Jednak wznawiam działalność Zacząłem nagrywać jakiś tydzień temu więc trochę potrwa zanim zgromadzę materiał. WIELKA PROŚBA największy problem to znalezienie odpowiedniej muzy więc jeśli możecie z jakimiś propozycjami to byłbym wdzięczny(najlepiej w formie youtube linka) Tu mam filmik z gry na serwerze klanu AdHd obczajcie i może jakiś koment co sądzicie o ich postawie???? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 marca 2013 Opublikowano 28 marca 2013 A to od was jest ten Aress_22 ? grałem z nim mecz, dobry zawodnik Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 marca 2013 Opublikowano 28 marca 2013 Dla mnie w takich mapkach jak Metro to frajerstwo,tzreba poświęcić znaczne siły by wyrzucić kogoś z glitcha,przy tym odsłaniając inne flagi.Ostatnio grałem z nimi na Kaspianie i nie widziałem by naginali zasady,może to taki wyskok był. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Opublikowano 18 kwietnia 2013 http://www.twitch.tv/uberadi Zapraszam na stream, jestem noobem na PC więc możecie hejtować do woli Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi