Opublikowano 27 stycznia 201411 l No ale jak bedziesz grał powiedzmy 50 min i znowu naciśniesz po raz 3 share to nagra random moment a nie ostatnie 15. Jedyna opcja dla ludzi z takimi problemami jak m.in Ja to wciskanie 2xshare co 15 min xD Rewelacja. Ile zostało Ci miejca na dysku?
Opublikowano 27 stycznia 201411 l Najlepsze,że pokazuje moment w którym nagralem na ikonce,włączam go a tam mecz z przed 3 dni.Może przywroce konsole do ustawień fabrycznych? Na początku działało jak złoto.Ale znowu 100gb ściągać tę gry.. Edytowane 27 stycznia 201411 l przez KarolFanbojSony
Opublikowano 27 stycznia 201411 l No ale jak bedziesz grał powiedzmy 50 min i znowu naciśniesz po raz 3 share to nagra random moment a nie ostatnie 15. Jedyna opcja dla ludzi z takimi problemami jak m.in Ja to wciskanie 2xshare co 15 min xD Rewelacja. Ile zostało Ci miejca na dysku? Usuwam na koniec grania
Opublikowano 27 stycznia 201411 l Najlepsze,że pokazuje moment w którym nagralem na ikonce,włączam go a tam mecz z przed 3 dni.Może przywroce konsole do ustawień fabrycznych? Na początku działało jak złoto.Ale znowu 100gb ściągać tę gry.. dokladnie, tez juz to opisywalem. @mclusky: to nie kwestia miejsca na dysku- mam to samo i przed i po jego czyszczeniu (a max. mialem moze ze 40 GB danych)
Opublikowano 27 stycznia 201411 l niestety nic to nie daje. ja nadal bez powodzenia, a ponieważ u mnie fajne akcje są max 1 na dwa wieczory to nie prędko coś opublikuję.
Opublikowano 28 stycznia 201411 l taki tam spacerek po lesie, jaskiniach i polach ryzowych: https://www.facebook.com/photo.php?v=1411368222443830&comment_id=94336&offset=0&total_comments=1¬if_t=video_comment Edytowane 28 stycznia 201411 l przez tommi
Opublikowano 28 stycznia 201411 l niestety nic to nie daje. ja nadal bez powodzenia, a ponieważ u mnie fajne akcje są max 1 na dwa wieczory to nie prędko coś opublikuję. Spróbuj kliknąć raz SHARE na początku gry. To u mnie w 99% jest ten zyebany plik. Potem już udaje się nagrać ostatnie 15 min.
Opublikowano 30 stycznia 201411 l Blaszka pracownika DICE, najcenniejsza w kolekcji https://www.facebook.com/photo.php?v=1403834973200132&l=6613509981995898495
Opublikowano 31 stycznia 201411 l Wszędzie dobrze ale w czołgu najlepiej. Edytowane 5 lutego 20205 l przez Gość
Opublikowano 31 stycznia 201411 l od przodu i nie skontrowal Cie?!? eee, to jakis praktykant musial byc chyba, nie zaden etatowiec Pewnie jeden z tych odpowiedzialnych za netcode... Edytowane 31 stycznia 201411 l przez tommi
Opublikowano 31 stycznia 201411 l od przodu i nie skontrowal Cie?!? eee, to jakis praktykant musial byc chyba, nie zaden etatowiec Pewnie jeden z tych odpowiedzialnych za netcode... Jak nie skontrował ?, próbował wbiłem kontrę kontry
Opublikowano 31 stycznia 201411 l Zielu, jako wtyczka Dice powinienes widziec najlepiej, ze nie ma czegos takiego jak kontra kontry Tak to po prostu wyglada kiedy ladujesz komus kose od przodu a on NIE wcisnie kontry w pore po tym jak mu sie komunikat pojawil Edytowane 31 stycznia 201411 l przez tommi
Opublikowano 31 stycznia 201411 l Zielu, jako wtyczka Dice powinienes widziec najlepiej, ze nie ma czegos takiego jak kontra kontry Tak to po prostu wyglada kiedy ladujesz komus kose od przodu a on NIE wcisnie kontry w pore po tym jak mu sie komunikat pojawil potwierdzam, nie ma takiego QTE
Opublikowano 31 stycznia 201411 l no, takze nie to zebym umniejszal range Waszego osiagniecia, Panowie ale musieliscie chyba na jakiegos ostatniego lamera w DICE trafic (pewnie dlatego gral sam- reszta go wykopala zeby im siary nie robil ) 4 czujniki dookola porozstawiane i nie dosc ze daje sie zajsc od przodu to jeszcze nawet skontrowac nie potrafi Edytowane 31 stycznia 201411 l przez tommi
Opublikowano 31 stycznia 201411 l To nie tak Tommi, on był atakowany non stop z każdej strony. Te czujniki to tylko go dezorientowały bo pewnie miał cały radar czerwony
Opublikowano 31 stycznia 201411 l nie, (pipi)a, Mclusky!! Ten gosc byl ostatnim lamerem, jego blacha jest nic nie warta i ani Ty ani ja nie mamy kompletnie czego zalowac, ze jej nie mamy!! No!!... Edytowane 31 stycznia 201411 l przez tommi
Opublikowano 31 stycznia 201411 l Najlepsza ta rozsadzająca od środka lecz umiejętnie kontrolowana radość Ziela, co by rodziny nie pobudzić xD
Opublikowano 31 stycznia 201411 l przy drugiej próbie zerwania mu korali wsadził mi kontre ale to przez to że w wodzie. Już widze jak u niego w robicie na scianie w złotej ramce wisi moja blacha. w drugiej rundzie przez te bieganie za nim moj wynik wyglądał chyba 8- 23
Opublikowano 31 stycznia 201411 l Najlepsza ta rozsadzająca od środka lecz umiejętnie kontrolowana radość Ziela, co by rodziny nie pobudzić xD Nie pokojarzyłem dlaczego tak dziwnie to brzmiało, dla mnie było to dość psychopatyczne: jest, Jest, JEST! (pipi) mam (pipi)u cię... Jest, HAHA... (pipi)! haha. Ziom musiał nieźle wam napsuć krwi. Edytowane 31 stycznia 201411 l przez Pryxfus
Opublikowano 31 stycznia 201411 l jest, Jest, JEST! (pipi) mam (pipi)u cię... Jest, HAHA... (pipi)! haha. Haha tak było! Wszystko wykrzyczane szeptem
Opublikowano 31 stycznia 201411 l Napsuć nie ale wiesz jak działa blacha DICE ? Nie pamiętacie jak w BF3 pracownicy DICE ogłaszali że będą grać na danym serwerze ? Działo się to samo a nawet gorzej bo każdy tylko w łapie miał kose i biegał jak furiat z psychozy
Opublikowano 31 stycznia 201411 l Ja na miejscu kolesia ustawil bym sie w widocznym miejscu,rozstawil czujniki i jak tylko ktos by z kosa podbiegal za blisko to klikal bym opcje suicide Edytowane 31 stycznia 201411 l przez Zaqair