Skocz do zawartości

Moje gameplay'e z serii Battlefield

Featured Replies

• Odpowiedzi 658
  • Wyświetleń 155,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Killstreak z kosy, czyli krotka pilka z ACB-90.   Ps. Sory Fenix, byles czesto w nieodpowiednim czasie i miejscu.   

• Moj nowy montaz. Zrobilem go, bo po tej ustawce ekipa przeciwna chwali sie wszytskm, ze dostalem na niej ostry "wpie%$ol". Tak, dostalem, okolo 10 obcieruch i stracilem 1 dog tag'a. enjoy  

• Grzebałem w ustawieniach TV i trochę bawiłem się na respie. W pewnym momencie "niebieski" wyjeżdżał czołgiem. Oto jak grzecznie zapytał czy wsiadam https://www.facebook.com/photo.php?v=751585611526978

Opublikowano

Przyznaje, akcje fajne. Ale w ogolnym rozrachunku to chyba jednak ja wygrywam Heli vs wy na ziemi :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

film niepubliczny

heh..zawsze jest z tym problem, mimo tego, ze na konsoli podczas udostepniana zaznaczy sie opcje publiczny to facebook i tak swoje.
Opublikowano

Robilem porzadki na kompie, i przypadkowo znalazem gameplay z Close Quarter. Na szybkiego zmontowalem takie tam akcje z rundy na Fortecy.

Opublikowano

Rosnie tu nam, jak na drozdach, now generacja nozownikow :)... Kluska, Tommi, mamy godnych nastepcow. :)

Opublikowano

Takie pytanie, czy da rade sprzedac Premium BF4? Jedyna opcja jest odstapienie konta?

Ps. World Cup rzadzi! Lepsze emocje, niz w Champions League. :)

Opublikowano

Jedyna opcja to udostepnic konto. Ale osoba ktora od ciebie kupi slot nie bedzie miala dostepu do 2xp,skrzynek,znaczka premium na battlelog itp. Plus zeby pobrac dlc ktore dopiero wyjdzie bedzie sie musiala zalogowac na twoje konto.

Opublikowano

Wczoraj znowu próbując zgrać filmik z niezłego strącenia heli SMAWem nagrało mi jakiś film sprzed (UWAGA UWAGA) tygodnia! Gra działa dobrze, ale niech się wezmą za naprawę SHARE bo to przeca jakaś padaka jest. Nie wiem jak w innych tytułach bo sprawdzałem to tylko tutaj. Macie jakieś info czy ktoś w ogóle nad tym pracuje? To jest kpina, że tak szumnie zapowiadana opcja po prostu nie działa.

Opublikowano

Strzelali na Paracelach ze snajperek, wiec sie wkurzylem, i wyciagnalem swoja. :) A swoja droga Mr. Bomabstik zakonczyl runde zwynikiem 0:21, talentu snajperskiego na pewno nie ma .

• 3 tygodnie później...