El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 25 sierpnia 2017 Opublikowano 25 sierpnia 2017 Nie przejmuj sie, bo to co Kabotyn powiedzial to zaden feedback. O ile dobrze pamietam, ale moge sie mylic, sam kiedys wrzucal filmiki z BF3 jak skakali i sie nozami zabijali. Bo niby to bylo skilowe. Ale mozliwe ze to ktos inny byl. Anyway, umiejetnosc znalezienia sie w dobrej pozycji, gdzie mozna kogos z flankowac, to tez skill. Czasem szczescie, niemniej jesli sie dobrze bawisz to nie widze powodu przejmowac sie takimi opiniami. 1 Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 1 czerwca 2019 Opublikowano 1 czerwca 2019 Profil na youtubie przypomniał mi piękne czasy bf4. walki plutonów 32 vs 32. polska vs reszta świata. Posiedzenia wieczorne i głupoty wygadywane do mikrofonu. Przepychanki słowne z innymi plutonami. Otrzymywanie prywatnych wiadomości o tym jaka jest moja mama. Nigdy już nie wkrece sie, w online tak jak wtedy, piękna gra i społeczność która wokół niej wyrosła 1 Cytuj
dunpeal 10 Opublikowano 2 czerwca 2019 Opublikowano 2 czerwca 2019 No tak, mnie tez tego brakuje. Ale Battleloga już nie ma i nie będzie. Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 10 lipca 2020 Opublikowano 10 lipca 2020 Wygląda jakby innymi graczami sterowało upośledzone AI. Cytuj
walek 96 Opublikowano 11 lipca 2020 Opublikowano 11 lipca 2020 (edytowane) 21 godzin temu, Bielik napisał: Wygląda jakby innymi graczami sterowało upośledzone AI. Zaprasza na serwery Bf4 oraz konfrontacje ze mną. To nie upośledzone AI, lecz niedoświadczeni gracze albo moja wysoka forma w Bf4. Akcje w materiale nie zdarzaj sie często, trzeba napracować sie wieloma rundami, aby coś takiego zmontować. Zapraszam na mój kolejny fimik. Enjoy Edytowane 11 lipca 2020 przez walek Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 14 stycznia 2021 Opublikowano 14 stycznia 2021 (edytowane) Kiedyś zmontowałem takie cudo. Chyba nigdzie nie wrzucałem. To były piękne czasy. Zdaje się, że nawet czułość na 100% ustawiona. Kto kojarzy muzykę w tle? Edytowane 15 stycznia 2021 przez mclusky 1 Cytuj
walek 96 Opublikowano 20 czerwca 2023 Opublikowano 20 czerwca 2023 Może w Battlefield’a już nie gram, ale go, niestety oglądam za nasz wschodnia granica. W związku z tym postanowiłem zrobić montaż. Uwaga, wrażliwy „content”. Jak masz później 18 roku życia, nie oglądaj. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi