winner 183 Opublikowano 2 czerwca 2013 Opublikowano 2 czerwca 2013 Dajcie spokój... grałem z typem ostatnio co miał straszną mieszankę samych najlepszych graczy m.in. Robben, Iniesta, Casillas, Rooney, Xabi itp. Pytam się go po meczu skąd ich ma, czy płacił za te punkty czy z paczek mu padło, a on mi mówi, że wszystko mu w ciągu tygodnia z paczek powypadało... Mi przez 1500 meczy grania i non-stop otwierania paczek najdroższy zawodnik padł za 40tys. (IF Piszczek w Fifie 12) i miałem już nie grać w FUT13, ale to jest jak jakieś przekleństwo, nałóg, w który wpada się szybciej niż w cokolwiek innego. Masakra. 1 Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 3 czerwca 2013 Opublikowano 3 czerwca 2013 A ja se zrobilem fajny Polski zespol, no ale ze mamy to w krwi ze Polska zawsze da dupy w pilke, to tak sama graja w FUT.....i dostaje po tylku Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 Nikt nie chce kupic hajsu na PC? bo trzeba sie pozbyć wreszcie. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 na allegro schodzi jak szalony. Tots bale = 600 zlociszy Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 No ja mam Toty Cr7. Ale i tak nie warty tej kasy w plnach nic a nic. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 ciezko bylo upolowac? Chce szczerze wiedziec, ile trzeba bylo utopic kredytow by sie udalo... Albo dowiedziec ile pecha trzeba miec jak ja ze nic nie wylosowalem jeszcze Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 6 czerwca 2013 Opublikowano 6 czerwca 2013 Ja mialem osttanie 150k bo reszte sprzedalem na allegro, trafilem tots bpl Bale, ktory poszedl za ponad 6 mln. 6mln poszlo na allegro za 9,99zl/100k a reszte prze(pipi)lem na paczki i juz nikogo nie mialem :F Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 6 czerwca 2013 Opublikowano 6 czerwca 2013 ja nie wiem jak Wam się udaje trafić takich kotów :-/ gram w UT od początku każdej FIFY i nigdy mi taki kocur nie wypadł. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 6 czerwca 2013 Opublikowano 6 czerwca 2013 To moja pierwsza fifa lol Na dzien dobry trafilem Daniego Alvesa, ktorego sprzedalem za jakos grubo ponad 500k i reszte fify lecialem na tej kasie, potem jeszcze wpadl Robben i potem ciecie pokroju Alba, Reus, Bale, Hazard, Nani, jak mialem prawie 2mln zaczalem je sprzedawac na allegro. Wtedy za prawie 7zl ;/ Zostawilem sobie z 300k z tego za ok 200k zrobilem sklad z brazoli i z tych 150k zrobilem opening, trafilem na tots bale i juz fify od tamtej pory nie wlaczylem ;d Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 6 czerwca 2013 Opublikowano 6 czerwca 2013 To moze jakies porady? wszystko kupowales za zarobione w grze kredyty? czy jakas kase wplacales zeby kupowac paczki? jak kupowales paczki to sporadycznie czy np. chomikowales hajs a potem w jednym momencie masowo kupowales. no i przede wszystkim ktore paczki? te za 7,5k? czy specjalnie z happy hours? a moze jeszcze czekales na te happy hours co jest double chance? Cytuj
norbert75 0 Opublikowano 20 czerwca 2013 Opublikowano 20 czerwca 2013 Wczoraj zakupiłem zawodnika za 36 tys tak koło północy,rano wchodze i zawodnika nie ma nigdzie klub,watch list,trade pile. Na stronie głównej jest info ze go wylicytowałem ale ani kasy ani zawodnika nie mam,mmiał tak ktoś?? No i gdzie interweniować bo nie znalazłem zadnego maila do nich a na stronie pomocy link nie działa https://help.ea.com/uk/article/im-having-trouble-with-my-players-in-fifa-ultimate-team Cytuj
-DamiaN- 169 Opublikowano 20 czerwca 2013 Opublikowano 20 czerwca 2013 czasem sie "chowaja" w trade pile tam gdzie karty sprzedajesz, kilka razy tak miałem ps. jak tam niema napisz na forum lub na czat uderzaj tylko nie polski bo bedziesz długooooo .... czekał 2 Cytuj
norbert75 0 Opublikowano 20 czerwca 2013 Opublikowano 20 czerwca 2013 Nigdzie nie ma ,napisałem juz do oddzialu US przez formularz na stronie,obadamy jak zalatwiaja reklamacje Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 22 czerwca 2013 Opublikowano 22 czerwca 2013 Czasami trzeba czekać A tak na temat FUT, to w FUT na PC juz nigdy nie zagram jak ludzie włączają auto scripty zeby odłączało gre na początku i dostawali po 300-400 coinsow, Rozumiem ze ludziom sie powodzi w FUT i mogą dobre zespoły zrobić ale jeśli gra się z ludźmi co maja komplet team of the year to coś już nie tak, do drugiej ligi nie mogę się wbić bo w pierwszej jestem i tylko tracę kontrakty dzięki takimi graczami Cytuj
-DamiaN- 169 Opublikowano 4 sierpnia 2013 Opublikowano 4 sierpnia 2013 (edytowane) edit. wszyscy sprzedani wpadlo niecale 250K Edytowane 5 sierpnia 2013 przez -DamiaN- 1 Cytuj
astex 1 Opublikowano 17 sierpnia 2013 Opublikowano 17 sierpnia 2013 Ja na okraglo mowie sobie, ze koncze z FUT. Sklad sprzedaje, potem kupuje, kase trace bo przeplacam ale nie potrafie zrezygnowac z grania, nawet po pare tygodniach przerw wracam Cytuj
-DamiaN- 169 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Opublikowano 31 sierpnia 2013 (edytowane) dodatkowo chciałbym żeby była opcja posiadania np. 2-3 supergwiazd w składzie które zakończyły karierę, Campos w bramce, Cafu na RB a Zizou w pomocy i mnie mają wiem, że to marzenia ściętej głowy ale ... Widać że ktoś czyta moje posty jest gdzieś lista graczy któray beda dostepni? Obecnie gram http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off#cuNkZQuL8uH:360 ps. trafiłem ostatnio Hamsika 88 jacyś chętni? edit. Sprzedany wpadło 110K troszkę straciłem ale ważne że "poszedł', trzy razy go wystawiałem Edytowane 4 września 2013 przez -DamiaN- 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi