easye 3 359 Opublikowano 2 października 2012 Opublikowano 2 października 2012 Bartiz - EA ma naprawde swietny helpline. Kiedys nawet zmienili mi nazwe profilu, bo mi sie nie podobala, zwrocili mi za ich pomylke, nawet jak polaczysz sie czatem z angielskim konsultantem to ze wszytskim Ci pomoze. Napisz do nich, bo najwyrazniej cos z kontem Ci sie z(pipi)alo. Cytuj
raulos 19 Opublikowano 2 października 2012 Opublikowano 2 października 2012 (edytowane) Widze że ciężko będzie utrzymać się brązowym teamem w drugiej lidze, narazie zagralem 1 mecz na caly zloty team gosc gral na asyscie i wiele do powiedzenia nie mialem. Denerwujaca zacznie byc gra manual vs asysta. Ostanio gram wiecej w sezonach tam przynajmniej dzieki filtrowi jest wyrownanie i jeszcze meczu nie przegralem - szkoda ze nie ma tego filtru w UT, mialem juz prawie caly sklad na zloto ale sprzedalem ich juz w 4 lidze bo ciezko bylo wyrobic na kontrakty. Pokupuje karty zeby klawiaturki byly na zielono i coz.. bede walczyl w nierownej walce. Edytowane 3 października 2012 przez raulos Cytuj
easye 3 359 Opublikowano 2 października 2012 Opublikowano 2 października 2012 szukajac zawodnikow ustaw po prostu wyszukiwanie po formacji i nie bedziesz musial przeplacac. Zamiast sezonow mozesz zagrac turniej, tam masz ograniczenie np. ze wszyscy musza grac brazowymi skladami, badz, wszystkie teamy musza miec do 2 gwiazdek itp. Cytuj
Aki PL 3 Opublikowano 2 października 2012 Opublikowano 2 października 2012 easye: dzieki za kilka rad. na poczatku chcialem szukac fajnych zawodnikow i budowac mocny zloty sklad. ale zauwazylem ze duzo wieksza radosc daja mi zawodnicy brazowi z dobrym chemistry. Narazie mam 65% i chce dojsc do 90%. teraz juz wiem ze najwazniejsze to patrzenie na ustawienie druzyny i ew. narodowosc + prawidlowa pozycja na boisku. Oczywiscie do brazowego skladu wrzuce dobrego zlotego bramkarza i napastnikow ze srebrem. Wtedy sklad bedzie oscylowal w okolicy 3,5 gwiazki. A jak bedzie restrykcja ze max braz to ich zmienie. Cytuj
Aki PL 3 Opublikowano 2 października 2012 Opublikowano 2 października 2012 Dodam tylko ze nie ma nic bardziej radosnego jak grac slabszym gwiazdkowym skladem i wygrac. W dodatki 2:1 gdzie druga bramka wpada w 90 min ale gdyby bylo odwrotnie to bym sie wkur Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 października 2012 Opublikowano 2 października 2012 Panowie co robicie z kartami których nikt nie chce ? czekacie na okazję czy może robicie szybką sprzedaż za grosze ? Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 2 października 2012 Opublikowano 2 października 2012 Ja większość wystawiam i odnawiam jeżeli się nie sprzedadzą, ale to przy złotych. Resztę zazwyczaj daję na szybką sprzedaż. Cytuj
easye 3 359 Opublikowano 2 października 2012 Opublikowano 2 października 2012 jeszcze dla nowych Userow napisze, zebyscie nie wydawali na karty fitnesu. Jak wam sie zmecza zawodnicy, odpalcie jakikolwiek turniej offline i wstawcie cala lawe do 1 jedenastki. Jak brakuje wam graczy i pomocnik musi grac na obronie itp. wybierzcie z poziomem amatorskim. Po 1 meczu podstawowa 11tka znowu bedzie miala fitness na 99. Cytuj
Linek 187 Opublikowano 2 października 2012 Opublikowano 2 października 2012 Qb3k - mam wolnego Henry'ego, jeśli wciąż poszukujesz. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 2 października 2012 Opublikowano 2 października 2012 Dodam tylko ze nie ma nic bardziej radosnego jak grac slabszym gwiazdkowym skladem i wygrac. W dodatki 2:1 gdzie druga bramka wpada w 90 min ale gdyby bylo odwrotnie to bym sie wkur Mialem to samo przedwczoraj. Ja - caly brazowy sklad, z chemistry na poziomie okolo 70%, przeciwnik wszystkie karty zlote, ale chemistry na poziomie okolo 40%. Po pierwszej polowie bylo 1:1 i ja gralem w 10. Gdy przegrywalem juz 1:3 zmienilem taktyke na ultra ofensywna, zrobilem kilka zmian i w 90 minucie strzelilem bramke na 4:3. Cytuj
Aki PL 3 Opublikowano 2 października 2012 Opublikowano 2 października 2012 (edytowane) To jest moj sklad w trakcie tworzenia. http://www.ea.com/pl/football/fifa-ultimate-team/show-off#ieoD05VSnHxo7:ps3 Nie ukrywam ze opiera sie glownie na polskiej narodowosci. Ale chcialbym zatrzymac cacau wiec pewnie srodkowego zmienie na polaka ktory gra w 1 GER wtedy bedzie mial lepsze polaczenie z napastnikiem ze wzgledu na ta sama lige. (chyba tak to dziala prawda?). Oczywiscie z uwzglednieniem formacji. Z czasem chce dodac kilku mocniejszych obroncow zeby dojsc do max 3,5 gwiazdki. Jakies uwagi? Edytowane 2 października 2012 przez Aki PL Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 2 października 2012 Opublikowano 2 października 2012 (edytowane) tak jaj easye powiedzial, zrobilem druzyne na budgetcie, niezly boost daje te chemistry http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#gfCtZZPEnHxxl:pc Edytowane 2 października 2012 przez Labtec Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 2 października 2012 Opublikowano 2 października 2012 Qb3k - mam wolnego Henry'ego, jeśli wciąż poszukujesz. Poszło PW Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 października 2012 Opublikowano 2 października 2012 Ok trochę wprowadziłem zmian , w prawdzie nie jest idealnie ale to zawsze lepszy początek niż to co było przedtem http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#ke7kzsnAnHxwE:ps3 Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 2 października 2012 Opublikowano 2 października 2012 (edytowane) edit: delete Edytowane 2 października 2012 przez Labtec Cytuj
nero2082 781 Opublikowano 2 października 2012 Opublikowano 2 października 2012 no fajne teamy montujecie już, jak chcecie bonusowy boost to manadżer w tej samej formacji to bodajże +10 i manadżer z tego samego kraju co chociaż jeden zawodnik z podstawowej 11 to też +10 1 Cytuj
Aki PL 3 Opublikowano 2 października 2012 Opublikowano 2 października 2012 black mamba: dzieki... a na co patrzec glownie jesli nie moge dobrac zawodnika z taka sama formacja. Co jest wazniejsze? narodowosc czy liga? A moze i sam zespol ligowy? Jak tutaj rozklada sie bost do chemistry? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 października 2012 Opublikowano 2 października 2012 Wg mnie liga nie ma znaczenia co innego ta sama drużyna, albo narodowość, wg ludzi którzy się tu wypowiadają chemia ma duże znaczenie dlatego z 45 już mam 93 Cytuj
Aki PL 3 Opublikowano 2 października 2012 Opublikowano 2 października 2012 (edytowane) Oto moj update Chemistry = 100. Jakies rady? Zawodnicy do podmiany? Nie chce tworzyc zespolu gwiazd. jak wspominalem max 3,5 gwiazdki. http://www.ea.com/pl/football/fifa-ultimate-team/show-off#kOnSBCzmnHxOo:ps3 Edytowane 2 października 2012 przez Aki PL Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 2 października 2012 Opublikowano 2 października 2012 Nie rozumiem takiego podejścia. Matchmaking jest zje.bany, więc i tak ci będzie losować złote teamy ze 100 na zgraniu. Jaka jest frajda w robieniu z siebie męczennika? Chyba, że nie grasz online, wtedy to diametralnie zmienia postać rzeczy Cytuj
Aki PL 3 Opublikowano 2 października 2012 Opublikowano 2 października 2012 (edytowane) Zapomnialem dodac ze brazowy team jest do trybu single. Najpierw gram sezon max 3,5 gwiazdki a potem tylko dla bronze Swoja droga. Czemu to tak fajnie dziala w trybie sezony a nie moze robic filtracji w UT? Edytowane 2 października 2012 przez Aki PL Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 2 października 2012 Opublikowano 2 października 2012 Bo chyba po prostu łatwiej EA dobierać mecze na podstawie konkretnego zestawu kilkuset/kilku tysięcy drużyn, a nie setek tysięcy, bądź nawet milionów, gdzie co chwilę powstają nowe, a zmiany w składach zachodzą z zawrotną częstotliwością. Po prostu - za dużo roboty Cytuj
Radovan 119 Opublikowano 2 października 2012 Opublikowano 2 października 2012 http://www.ea.com/pl/football/fifa-ultimate-team/show-off#e60v0FCXnHxTv:ps3 to mój aktualny team. Planuję, albo dokupić jakiegoś brazylijczyka z ligii hiszpańskiej, albo zmienić trenera na Hiszpana lub Argentyńczyka , żeby chemistry wzrosło Cytuj
easye 3 359 Opublikowano 2 października 2012 Opublikowano 2 października 2012 nie wiem co mnie dzisiaj podkusilo by wydac 14 tys na 2 paczki:) Cytuj
Radovan 119 Opublikowano 2 października 2012 Opublikowano 2 października 2012 nie wiem co mnie dzisiaj podkusilo by wydac 14 tys na 2 paczki:) Wpadło coś? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi