danielskii 155 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 szedłem na rekord z ekipą...prawie sie udało:D pier*ole robie sobie przerwe i ide spac juz dzis http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/38582627/4/198650180/ Cytuj
tommi 345 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Dzieki Panowie za dzisiejsze granie Co prawda indywidualnie dzis ogolnie rzecz biorac w(pipi) dostalem, ale za to zyciowke kosą zrobilem (29 kos i 3 baretki w jeden wieczor ). Pozdro i do nastepnego! Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 szedłem na rekord z ekipą...prawie sie udało:D pier*ole robie sobie przerwe i ide spac juz dzis http://battlelog.bat...27/4/198650180/ Nie prawie sie udało tylko sie udało. Mojego 4:18 juz nie ma. Teraz jestes tylko TY Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Ja już na nogach tak żyć nie można jestem jak zombi muszę dzieciaka do babci wysłać i trochę zdrzemnąć się jeśli mam dziś grać . Pozdrawiam Żonę Adminka choć mu wczoraj grać nie dała bo jak to powiedział Danielski walczyła o swoje beretki :blum2: Cytuj
Gość Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Ja tam napiszę, że z Wami to totalny chaos jest, bynajmniej nie twórczy :-P. Prawie, ze śmiechu ryczałem. Pierwszy mecz to było przegięcie, nawet Litwin w powietrzu nie pomógł. Potem już lepiej. Miałem pograć do północy, a skończyłem po drugiej i teraz mam w pracy "Poranek Żywych Trupów". Jeszcze tylko 12h i do domu. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 (edytowane) Niektórzy wczoraj mieli same przyjemności, a Danielski jak zawsze oberwał od Kobiety jak kwiatów nie kupisz to Cię wypieprzy z domu a konsole za okno wyrzuci . Nie ma jak ostra papryczka z własnej uprawy z kiełbaską na śniadanie by człowieka porządnie obudziło albo tyłek rozerwało Edytowane 31 marca 2012 przez marekjw2523 Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Ja tam napiszę, że z Wami to totalny chaos jest, bynajmniej nie twórczy :-P. Prawie, ze śmiechu ryczałem. Pierwszy mecz to było przegięcie, nawet Litwin w powietrzu nie pomógł. Potem już lepiej. Miałem pograć do północy, a skończyłem po drugiej i teraz mam w pracy "Poranek Żywych Trupów". Jeszcze tylko 12h i do domu. Ja w tamtym meczu nic nie latałem,bo nie dość że nasze Su-35 były wszystkie w powietrzu,to jeszcze jeden ukradziony F-35,więc tylko BTR mi został. Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Helloł helloł... mam kilka obwieszczeń: Primo po pierwsze: BANY. Przepraszam jeśli kogoś uraziłem tym chwilowym banem (ok 22.00) ale jeśli admin czy VIP nie może wbić się na serwer tylko dlatego, że jest on pełny to ja się pytam - po co są te VIPy? Totalne nieporozumienie. Dodatkowo z poziomu menu nie moge kickować graczy: wybór jest między banem a nadaniem praw VIPa - więc wywaliłem kilka osób żeby zrobić miejsce dla ziomków (Danielskii, gumiś i Zielu). Secundo po pierwsze: NICKI czyli żołnierskie imiona - jeśli nie macie nicka MArysia, JAkub czy Emil (jak Pan Bóg przykazał) tylko fds2352 lub grtuil albo virus_zimbabwe to nie płaczcie później, że was kick'owałem. Jeśli w kolejce czeka koleś z PL przed nickiem to virus_zimbabwe wylatuje! Wykorzystajcie TAGA na PL to nikogo nie spotka przykrość... Tertio po pierwsze: zarządzanie tym serwerem z poziomu gry a nie z poziomu menu to kpina i DICE powinno się wstydzić. 15 lat temu w PC FPSach miałem większe możliwości zarządzania istotnymi kwestiami rotacji map. Albo od razu wrzucamy do rotacji map wszystkie możliwe mapy w każdej możliwej kombinacji albo admin/właściciel wychodzi z meczu przed jego zakończeniem żeby w menu włączyć inną rotację (np inny tryb). Brak możliwości kicków z poziomu menu też jest żałosne - tylko bany Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 31 marca 2012 Autor Opublikowano 31 marca 2012 Te VIPy to jakaś kpina, nic nie dają. Nawet jako właściciel musiałem czekać na wejście :] Ledwo wszedłem przed północą, miało być na chwilę a zostałem do trzeciej. Fajna rotacja map, Kaczor, zero nudy. Był grupowy skok z Demawendu, z konkursem kto najpóźniej otworzy spadochron, wygrałem, ale zobaczyłem napis pech ;] Na koniec graliśmy jakiegoś deathmatcha z ticketami x3, ale to była męczarnia, człowiek ledwo widzi, a do tego widzi podwójnie. Tak jak piszesz, Kaczor, zarządzanie serwerem to kpina, brak kickowania z podaniem powodu, i zmian ustawień serwera z poziomu mapy na której gramy to podstawa. Wywalony nie wie kto go wyrzucił i za co, więc pisze PM do właściciela :] NIestety, nie znamy się jeszcze wszyscy, do tego %%% nie pomagają w podejmowaniu przemyślanych decyzji. Dobrze by było wstawić sobie jakieś PL z przodu, żeby nie wywalać kogoś przez przypadek. Prośba, używajcie headsetów, ustawiajcie komunikację na cały zespół. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 kaczor jest vipem i moze banowac? Ktos tu mnie oszukal bo ja jako vip nic nie moge Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 kaczor jest vipem i moze banowac? Ktos tu mnie oszukal bo ja jako vip nic nie moge on jest drugim adminem a vipy teoretycznie miały mieć pierwszeństwo w grze jak wyszło to widać . Jak mnie wywaliło czekałem 10 min aż wejdę i chyba pryx kogoś wyrzucił to dopiero wszedłem. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Ja chciałem z wami wczoraj pograć, by przetestować headseta, ale zanim większa ekipa się zebrała poszła runda na mapce z dodatku i mnie wyrzuciło. Tak to jest jak ma się gierkę ze składki i jakiś buc hasło zmienia Postaram się dzisiaj z wami zagrać. Cytuj
dydel 16 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 VIPy jak ktoś wspomniał nie działają, kabaret DICE ciąg dalszy Cytuj
Gość szpic Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 VIPy jak ktoś wspomniał nie działają, kabaret DICE ciąg dalszy VIP dziala. Spytalem Dice ;p Vip daje tyle ze zawsze wskakujesz na 1 miejsce w kolejce. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 (edytowane) TDM o 3 rano po ponad 4 godzinach grania i kilku bańkach nalewki miodowej własnej roboty 60% z 2008 roku to jest wstyd i hańba... Ilu może być adminow do serwera? @Przegray, pamiętasz czasy jak stawiałem Poland vs World? Moznaby to z czasem reaktywować Pozdro wariaty, ja przez BFa mam dziś ciche dni z żona bo jestem zombi, ona rownież (tyle tylko ze ona wystawala do syna ) Edytowane 31 marca 2012 przez waldusthecyc Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Danielski już pewnie kwiaty kupuję bo wczoraj cały skład słyszał jego Lube Zrób to samo, ja do dziecka tylko wstawałem butelkę podgrzać więc chyba sobie wychowałem i mam spokój Cytuj
tommi 345 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 (edytowane) Swietna akcje mialem wczoraj na tym DM na Waku, ktory Danielski wkleil Przyuwazylem niedaleko Kosę na plazy kolo kontenera, wiec oczywiscie biegne, zeby mu kose sprzedac Cos nie chciala mi wejsc, bo Kosa chyba czul, ze ktos sie mierzy na jego zycie (ale nie czul, ze za pecami ) i ciagle w ruchu byl- chyba ze 4 razy sie machnalem W miedzyczasie zaraz za kontenerem strzelanina sie rozpetala, byl tam ode mnie Wesola Ola albo Gumis (nie pamietam juz) oraz jakis Castelmore od Kosy. Koncowka akcji wygladala tak: - w czasie jak ja bezskutecznie machalem kosą za Kosą, ten Castelmore zginal, Kosa go zdazyl zreanimowac - zreanimowany koles zabil Ole/Gumisia, ja w tym czasie w koncu siegnalem Kosę kosą i wzialem mu blache - za moment druga kose (juz za pierwszym razem)- w akompaniamencie wiwatu Oli/Gumisia- dostal Castelmore - i na koniec zreanimowalem jeszcze Ole/Gumisia i pobieglismy dalej siać pożogę Kocham ta gre za takie akcje Szkoda, ze nie mozna (jeszcze?) filmikow nagrywac (niestety niedlugo pozniej spotkalem adwersarza pełną gębą, z ktorym wyciagnalem tez rekordowe ratio chyba z 0:9 i mecz tez na minusie skonczylem...) W ogole jeszcze takie refleksje: - byc moze moje wyniki tego nie potwierdzaja , ale po wylaczeniu tego AA subiektywnie gra mi sie lepiej: krawedzie sie wyostrzyly, grafika jak dla mnie charakteru nabrala no i mam wrazenie, ze dzieki temu latwiej sie wrogow dostrzega - F2000 juz nie kosi az tak masakrycznie jak wczesniej, ale i tak lepiej mi sie nim wczoraj gralo, niz Famasem W nastepnej kolejnoci musze gwiazdki KH2002, M416 i AEK-971 porobic- ciekawi mnie, jak te giwery pracuja PS: Najbardziej chyba wczoraj to mnie rozwalilo, jak w szturmie na demawendzie Danielskiego z ekipa w helikopterze w srodku tunelu zobaczylem! Danielski, kiedy Ty sie tak nauczyles pilotowac?? ...chyba, ze tam przypadkiem wleciales chcac ominąc górę bokiem :rofl2: Edytowane 31 marca 2012 przez tommi___t Cytuj
Gość Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 (edytowane) No DICE dało ciała tworząc ten feature (serwery) , ale myślę że trzeba również podziękować Electronic Arts za pomysł z wynajmowaniem serwerów. O wiele lepiej jakby DICE/EA dało możliwość postawienia własnego serwera jak to było w przypadku Warhawk. Ściągasz aplikację na kompa i stawiasz sam sobie serwer z jakimi parametrami sobie życzysz. Edytowane 31 marca 2012 przez Gość Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Sądzę że dostaliśmy to na "odczep się" a trochę kasy wpadnie teraz skoro wyjaśniła się sytuacja z vipami to wszystko w rękach admina który większość czasu spędza na wyrzucaniu lub banowaniu ludzi by zrobić miejsce dla vipów niż na grze Cytuj
Gość szpic Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 No DICE dało ciała tworząc ten feature, ale myślę że trzeba również podziękować Electronic Arts za pomysł z wynajmowaniem serwerów. O wiele lepiej jakby DICE/EA dało możliwość postawienia własnego serwera jak to było w przypadku Warhawk. Ściągasz aplikację na kompa i stawiasz sam sobie serwer z jakimi parametrami sobie życzysz. i tracic $$$$ ? chociaz wtedy mialy by sens serwery typu only pistol bo teraz jak sie wchodzi na takie to zwykle i tak kazdy z karabinem biega Cytuj
hellspawn81 93 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Ja pierdziele ciężkie te mecze były pod każdym względem. Obudziłem się w pełnym umundurowaniu. Dzisiaj wieczorem ani kropli, wyniki wczorajsze miałem przerażające (ale grało się za(pipi)iście). No i usłyszeć: - Chłopaki 5 minut a w tle - dzieeeeeeeeesięęęęććććć Bezcenne No ale trzeba nieraz zdobywać baretki za przygwożdżenia 1 Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Również dzięki za wczoraj, byłem co prawda tylko na 2 mapach, ale przynajmniej zrobiłem miejsce dla innych. widok skaczących wokół siebie 4-6 ludków wyma(pipi)ących nożami na wzgórzu... Zielu jak wbiłeś tę kosę bez animacji? Cytuj
tommi 345 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 (edytowane) myślę że trzeba również podziękować Electronic Arts za pomysł z wynajmowaniem serwerów. Podziekowac?? Mnie wlasnie to "wynajmowanie" najbardziej w(pipi)ia! To chocby w takim CoD: BO mogles sobie prywatna gre postawic, na wlasnych zasadach, bez zadnego dodatkowego wyciagania kasy! Dostali gnoje kase za gre, sciagaja dodatkowo za online passy przy kazdej uzywce i jeszcze im malo- wynajmowania serwerow za ciezkie pieniadze im sie, (pipi)a, zachcialo... Edit: O, nawet nie zauwazylem, jaki okraglutki wynik inżynierem zrobilem Edytowane 31 marca 2012 przez tommi___t 1 Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 a przez to granie z Wami to ratio mi spadło okrutnie Cytuj
tommi 345 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 (edytowane) Ehehe,dokladnie, Kozbinio- ja tez wczoraj w ktoryms momencie stwierdzilem, ze to chyba jednak nienajlepszy pomysl, zeby ten serwer rankingowy byl :rofl2: Edytowane 31 marca 2012 przez tommi___t Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi